Anime, Porozmawiamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anime, Porozmawiamy?
Itilien |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z Manill ![]() |
Też lubie Vampire Princess Miyu, to nie jest cukierkowe anime w którym wszystko sie dobrze kończy i dlatego mi sie strasznie podoba. Czasem to nawet mam takie dzikie sny po tym i się zastanawiam nad tym czy pomiędzy Miyu i Lavą coś będzie ![]() -------------------- "Nie mogę utrzymać duszy, która o wolność krzyczy"
|
||
Ludwisarz |
![]()
|
||||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jak sie trailer podobał ? Ja nie mam stalego wiec z Kazyy nie sciagam choc mozna. Zamawiam u takiej jednej dziewczyny co ma 700 plyt anime ![]() juz 15 odcinkow obejrzalem a wciaz sa nowe krecone !!! Swietne jest. A jakbys sciagala to niekoniecznie wersje z napsiami angielskimi bo mam dojscie do polskich napsiow ale w txt. A jesli chcesz angielskie to only Live-Evil Fansubs bo jest dobre. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||||
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
trailer sie bardzo podobał ale nie oceniam
pochopnie XP
Trailer moze być zaczesany, a film gorszy bądz lepszy =) Z Kaazy nie ściągam, bo to scierwo doprowadza mnie do białej gorączki. A jeśli chodzi o polskie napisy do anime to biorę z tej strony=> KLIK Nyu=P Pf, a ta dziewczyna to twoja znajoma czy przez neta to zalatwiasz ? =) -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Psychopatka |
![]()
|
||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Ano... jedno z leprzych, zgodzic sie musze... muzyka i grafika po prostu cudowne, fabula tesh niezla. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||
Tiarka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 10.07.2003 ![]() |
Hmmm...ja oglądałam "Magicznych
Wojowników" i polecam każdemu
![]() ![]() TVN SIEDEM o 15.30 ![]() Jeśli chodzi o mange to moją ulubioną jest "Mars","Fushigi Yuugi" & "X Clamp" ![]() Gorąco polecam :* |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
manga SLayers już wyszła=)
Mam ją^^ Jakośc druku niezła, polskie tłumaczenie w zasadzie też, tylko te tłumaczenia zaklęć... ![]() Ano, 'Mars' niezły jest. Alke wolę 'Doll'. 'Paradise Kiss' też niezła ale za to 'Video Girl Ai' wkurzało mnie== Slayersi jeszcze lecą rano o 7.25 A przed nimi 'Yaiba- legendarny Samuraj' o 7.00 =P -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Tiarka |
![]()
|
||
Taak ! :* Tak tak ! :* |
||
Tiarka |
![]()
|
||
Masz już?? O Ty szczęściaro ! Moja kumpelka czatuje na nią już chyba z miesiąc i jeszcze jej nie ma ![]() ![]() |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie 'Video Girl Ai' b.
podobala=) Troche przeslodzona moze, ale ogolnie ok. Mimo, ze znam kilka
osob, ktore sie przez nia do m&a zrazily.==
Fushigi Yuugi tez niezle, Tamahome rlz(; Slayersi... i tak siadam przed telewizorem i ich ogladam, wiec chyba bezpodstawnie narzekam, ze znowu to. I nadal Zell rlz;P -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja dziś obejrzałem odcinki Mobile Suit Gundam Seed od 18 do 33 i mam SCHIZZZAAAAA!!!! aaaaaaaaaaa! to jest genialneeeeeeeee =)
a najzabawniejsze jest to że to anime jeszcze nie wyszło w całości i żeby obejrzeć do końca to trochę sobie poczekam =/ jeszcze nie oglądałem ale z urywków które widziałem jush wiem że koffam Hellsign'a =) do tego absolutnie genialne są Angel Sanctuary i Those who hount Elves no i nasze tradycyjne The Slayers i Magic Knight Rayearth =) a z mang... hmm... ja zbieram Ah! Megami-sama! czyli nasze polskie (?! raczej angielskie =P) Oh! My Goddes!, resztę w miarę możliwości pożyczam. Polecam Eden, miałem 4 tomy od kumpla, czaaaaaaad i wypasik. I duuuuusho krwi. Ale i tak Gundam Seed (nie Wing, Seed jest nowszą serią) wymiata! =) Ah... ensign Kira Yamato i cała reszta... te mechy... te starcia... te postacie... ta animacja... ta muzyka... ta fabuła... *_* -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja znowu się popiszę oryginalnością [
![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
erotyki? siaaaaaaakie? czyyyyyyje? gdzie
są? =)
(serio pytam =) ) -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja kiedys zyc bez mangi nie umiałam.. a
teraz? jak mi cos wpadnie w rece, to moze przeczytam.. i
tyle=/
mangi: ayashi no ceres - a to chyba moja ulubiona manga.. taka nie przeslodzona, lekko podchodzaca pod klimaty strachu, z ciekawa fabula i swietna kreska.. =) mars - niewatpliwie jedna z najlepszych mang jakie przeczytalam=) taka wzruszajaca.. piekna *_* paradise kiss - polaczenie humoru i wrazliwosci.. tez fajna:) oh! my goddes - pokladam sie przy tym ze smiechuXD video girl ai - jak wyzej + troche zboczonosci;) utena - lesbijska manga.. chyba ne musze nic wiecej mowic? ![]() anime: vampire princess miyu - jejkus.. *_* cudo. te klimaty.. *_* angel sanctuary - jak wyzej=) se lain - jedno z najlepszych anime, jakie widzialam.. pelne zagadek, tajemnic.. a klimat - nie powtarzalny *_* i odrobina strachu na dokladke.. =) hamtaro - no tego. anime kompletnie bez przeslania i głebszej tresci.. ale takie optymistyczne. lekkie. lubie je ogladac=) fushigi yuugi - ah ci meni;D lubie to anime, choc w sumie glebszej tresci tez nie posiada.. lekka opowiesc o milosci, przyjemnie sie oglada i tyle=) neon genesis evangelion - jedno z pierwszych anime, jakei ogladalam.. i choc teraz za nim nie przepadam - to mam do niego sentyment:) kiedys jeszcze kawalki Chobits mi sie podobały.. Angel dust sie ciekawie zapowiada.. wiecej grzechow nie pamietam.. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Atlashia |
![]()
|
||
<bierze gleboki wdech> G.. Gundaaam...? <czyta dalej, oczy jej wylaza na wieszch> s..SEED?! <ło matko...> GDZIE, JAK I KIEDY?! O_O Hesuss, poluje na to od paru tygodni i dupa, nic>< ja mam na razie piec tomow "Wing'a" i zadowolona jestem ^^ No... w pewnym sensie=P Obejzlalam tez pare odcinkow, ale nic po za tym ;( A w moim podpisie widac moja ulubiona postac XD- Dua =D -------------------- Poszła, aha! ;D
|
||
IceSoul |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
Anime oglądałam chyba wszystkie jakie były emitowane w polskiej (i nie tylko TV), poczynając od "Pszczółki Mai" (to też anime), kończąc na "Blue Submarine no.6" (na Vivie niemieckiej o 22:00 w piątek - 4 odcinki OAV - cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo, polecam, piękne jest *___*). Mangi: Chobits, Slayers, Oh! My Goddess... Poza tym jestem maniakalną fanką wszelkich doujinshi *^^*
-------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
Scary Man |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Zamość ![]() |
kiedyś oglądałem Dragon Ball, Cowboy Bebop, Pokemon, Digimon (znudziło mi się)
P.S. jak byłem mały oglądałem ...Sailors Moon (Czarodziejki z Księżyca) -------------------- |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Od czego by tu zacząć... No fięc...
Ostatnio jestem pod urokiem Alucarda ![]() Metropolis... gosh... to jest piękne... poprostu piękne... polecam to aniem całą sobą. Taka historia... taki desing... Cute ![]() Spirited Away. O! To tesh jest dobre =) Naruto!!! Polecam =) Kreska prosta, humor świetny, niesamowita fabuła i Kakeshi!!! (chyba tak to się pisze ![]() Shaman King... tego jeszcze nie rozgryzłam, ale You-chan ma fajny wisiorek (to kły? ![]() ![]() Perfekt Blue... dobre to! Jak ktoś oglądał i chciałby nieco podyskutować to ja się zgłaszam na przymusową ochotniczkę =) Blood - The Last Vampire... takie to dziffne... jakby niedokończone... srodek histori... wspaniałe! ![]() Di Gi Charat!!! yeah! yeah! yeah! kompletnie zabajone! bez ładu sklad i innej logiki! Polecam chorym psychicznie =) Eskaflovne... tesh niezłe ^^ Bastard... hie hie... demon ktory tylko szka okazji, zeby polatac z golym tylkiem =) .... kurcze, nie bede dalej wymieniac bo to i tak nikogo nie interesuje =) W kazdym badz razie kocam ogladac anime. Co do mangi to zalezy do czego mam dostep (Alichino is cute ![]() ![]() z pozdrofieniami iskierka po mleku =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
IceSoul |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
Mmm... Zrobiłaś mi smaka na "Metropolis"... Leci na HBO dzisiaj o 19:00 =^^=
Oglądałam wczoraj (nawet udało mi się zaciągnąć mother do kina - może da się ją jeszcze "nawrócić" na m&a...). Polecam^^! -------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
||||
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ogladałam Metropolis.. na DVD. i powiem
szczerze, nie podobało mi sie.. szczegolnie kreska, ale fabuła, moim zdaniem
tez nic ciekawego.. =/
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hie hie =) Brenda, kolejny dowod ze na
tym chorym swiecie kroluja gusta i gusciki =)
poza tym, nie ma co ukrywac, "podobanie sie" danego anime zalezy od wieku oglądajacego =) ... no i od charakteru of korz ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Ja jush mowilam co lubie, ale dodam pare
nowych^^ A niektore mogą sie powtarzać, bo nie pamiętam co wtedy
pisałam.
Blood tak jak Iskra^^ świetne! troche mniej Vampire hunter D: Bloodlust Yami no Matsuei^^ to yaoi, a ja jestem zagorzałą fanką! Wspomne jeszcze o X i o Final Fantasy Unlimited, niby takie niepozorne i cały czas biją się z tymi samymi potworami, ale można się pośmiać. D.N.Angel --> tematyka moze stara, ale przyjemne jest dla oka. Można przyjąc ze spokojem a także euforią ![]() Godnym uwagi jest tez Witch Hunter Robin, Battle Angel Alita, Ghost, Cowboy Bebop! Ale to chyba każdy oglądał^^ No to chyba będzie wszystko i raczej powtarzałam troszq tytułów ![]() -------------------- ![]() |
Brenda |
![]()
|
||
przy tym poscie wyszlam na ogladajaca pokemony gówniare XD a ile ty masz lat? ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
||
iskra |
![]()
|
||||
wcale nie =) a to
nie było do Ciebie, poprostu stwierdziłam fakty =) mój wiek? 17 wiosen z kawałkiem ______ anu właśnie! Cowboy Bebop!!! Witch Hunter Robit!!! gut gut gut pozywka dla skolatanych swiatem dusz =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
||||
iskra |
![]()
|
||
DiGiCharat!!! Dejiko! Dejiko! DEJIKO!!! nyuuuuu - O! Jak Puchiko urosła! - Postaw mnie ==' nyu! studencik jest pedofilem (hentai! normalne hentai! ![]() ![]() - Jestem Rabi en Rose - Nazywa się Usada Hikaru, nyu ==' - iiiiiiiii >< - Usada! Usada! Usadaaaaaaaaa! Cytat roku!!! "Jedyne co możemy robić w tej żałosnej sytuacji to przeklinać zimne niebo nad miastem" - by Dejiko <oklaski!!!> Cytat roku II !!! "Jestem Obcym z palnety obcych" - by... sami wiecie kto =) nyoooooo pozdraffiam iskra nyooooooooooo!!! ps. "Ahikabara! Ahikabara! Ide kierownikowi po zakupy nyoooooooooo!" ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
||
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
No wlasnie...co sądzicie o nowym anime
lecącym na Hyperze: Nea7...
Ja ogladalam narazie jeden odcinek, i nie do konca orientuje się, w czym rzecz, uscislajac, nie mam pojecia o czym to jest^^" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:28 |