Anime, Porozmawiamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anime, Porozmawiamy?
seamus |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Z Bytomia ![]() |
Kiedyś u mnie w sieci było sporo anime
więc na dysku miałem ale przyszedł czas na formata i over z Mangą
a sam kiedyś oglądałem strego dobrego Dajmos'a, Yattaman'a, Sally czarodziejka itp. -------------------- Lajf Is Brutal And Ful Of Zasadzkas
|
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
siak mi sie przypomni sally czarodziejka...nawet melodyjka mi po łbie chodzi (ze wszystkich tych kreskoowek z POlonii 1)...kurka. to było Ambitne Amine
![]() -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Dirbaa |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
Pieronem! Ile morałów było zawartych w czarodziejkach... niek tego nie zliczy... ![]() |
||
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
a ja oglądałąm niedawno X'a i
helssinga ana niemieckiej vivie. Zrobili BEZNADZIEJNY dubbing==' Anime
straciło cały klimat! ><' Alucard miał głos jak... najarany
żul _^_ Victoria Celes jak jakaś słiiit panienka- to była
tragedia=='
A Kmui i Seishirou... nie bede juz wspominać>< A teraz sciągam Gravitation OVA i jestem zadowolona ![]() -------------------- Poszła, aha! ;D
|
seamus |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Z Bytomia ![]() |
No to było fest ambitne... ![]() ![]() ![]() Jeszcze pamiętam leciało jakieś Królestwo kalendarza, Syrenka Mako, I jeszcze o jakiejś czarodziejce i o dziewczynie która miała lusterko które zamieniało ją w byle co... Tylko kiedy ja to oglądałem chyba jak mialem 8 lat -------------------- Lajf Is Brutal And Ful Of Zasadzkas
|
||
Dirbaa |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
Hellsinga nie oglądałam, ale X nie jest asz taki zły. Poza tym oglądałam kilka filmów z ich dubbingiem... ![]() |
||
iskra |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
||
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
A levinka wszystkie prawie anime oglaa na
kompie z polskimi napisami i ni ma problemu dubbingu =P (poza tymi które
lecą na HYper^^)
-------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
wiem tylko ze jest anime i mangaXD
A tak, tak to aniołki o bardzo małych skrzydełkach=D W KAwaii byl na ten temat juz akrykuł. chyba w tym najnowszym, lun dalszych=P -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Oglądałam pierwszy odcinek *-* I tak mnie to zauroczyło.. Cudownie przedstawiony ból.. przez jaki przechodzą anioły..Wstrząsnęło mną trochę;] Bardzo mi sie to anime podoba. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
IceSoul |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
Eeee... Mnie się tam podobało^^"... Zwłaszcza text pt. "Eine shöne Nacht..." Ale każdy ma swoje zdanie^^. -------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
||
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
odkopuje kolejny topic
![]() Heej, a nikt nie oglada IY? ![]() ![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Taak, te stare anime co podałaś to się
ogladało
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Destiny |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 01.07.2003 Skąd: Zadupie górne =P ![]() |
anime? hm.. Vampire Princess Miyu,
Slayersi etc..
i Yattaman XD -------------------- Nobody can escape from Destiny...
+++ Ciesz się każdą chwilą nigdy nie żałuj. +++ kocham was LSM-owicze |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
oh, powieś się najlepiej, bo przestali
Inuyasze emitować. tak, rzeczywiście straszne. ale popatrz czasem co piszesz
Neonai. jest w ostatnim poście coś, co wniosło coś do tematu?
jak wam się nie podoba, że się czepiam, to wasza sprawa. naprawdę =))) btw mojej fascynacji mangą i anime, zanika powoli i bezboleśnie. anime przestałam oglądać, nie rajcują mnie już boscy animowani meni i laski skaczące po ekranie z mieczem lub innym tego typu fantem. mangamixu i kawajca nie czytam, bo szkoda mi kasy, wolę poczytać najzwyczajniejszą filipinkę. po stronach nie chodzę, nawe po yaoi'cowych, bo mi się nie chce. a mang też prawie nie czytam, wyłączając z tego Marsa. Marsa tak strasznie polubiłam, sama nie wiem dlaczego. bardziej niż Eden, Chobitsa, X'a, Fushigi Yuugi, Video Girl i resztę, którą przeczytałam. bo Mars jest ładny, naprawdę ładny. delikatna kreska, i nie wymuszona treść. ale jego fenomen w mojej głowie opiszę jak do końca go pojmę =D. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
A na polsacie bedzie Yu Gi OH czyli kolejne
anime klasy xyz ;]
BTW - ja bym wszystkim polecał zaznajomić się z anime (jak równiez i mangą :})"Naruto" --> świetna komedia przygodowa, nie bez powodu okrzyknięta następcą DB :] Zeby było jeszcze weselej to JPF wydaje mange po polsku, aktualnie wydał 3 tomy (no, jeden tm na dwa miechy to o jeden za mało, ale cóż ;]) Seria jak najbardziej godna polecenia, jak dla mnie (i nie tylko :]) anime roku 2003. (aha - zainteresowani niech odwiedzaja www.gotwoot.net albo kanaly ircowe na serverze np. irc.mircx.com) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
eh, ja napisze tylko, ze kiedys byłam
wieeeelką fanką mangi i anime.. na komputerze miałam mnóstwo skanów, troche
mniej anime (wszystkie odcinki Fushigi Yuugi.. w sumie obejrzałam moze
połowe..), buzi, jak ja to uwielbiałam. ale przeszło mi. znudzilo mi sie?
moze. teraz, kiedy przypadkiem trafie na jakies anime na Hyperze, to wrecz
nie moge go ogladac.. a tomy mang sprzedaje na allegro. hm, przykre.
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haibane Renmei...
szkoda ze tak malo... Yattaman ... oj tak.. az sobie text piosenki tytulowej zalatwilem ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Yattaman to klasyka ;] trudno było tego nie widzieć, kiedy wybuchła na to moda.
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Ajajaja
Hikaru no Go;D No po prostu cudo^_^ Jakby kogos interesowalo moge podac adres FTP- pierwszy odcinek jest nawet po polsku. jak dla mnie anime jest samo w sobie genialne. Mozliwe, ze to jak dla mnie, bo wiem, ze nikt z forum nie podziela mojego fanatyzmu. Poza tym ostatnio bardzo spodobalo mi się, a tym samym polecam: OAV'ki Rurouni Kenshin, do sciągniecia przez kazze NGE, ale to tradycja:) I of coz haibane renmeiXD |
Luthien03 |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Heh, czytałam mangę i na początku mi się podobała ale po jakimś czasie zaczęła mnie nudzić...no bo ciągle grają i nic innego nie robią ;] Ale moze anime jest lepsze... A właśnie, mogłabyś podac ten adres ;D?? |
||
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() To jest Yattaman ![]() Haibane. Pamietam ze na LSM na plazy w Kawaii ktos mial. I tam zobaczylem to. Screeny takie ladne. Vlary mowil ze musi to miec. A ja na kartce od Sayaki (na ktorej adresy GO byly) sobie spisalem nazwe i juhu. mam ;] -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
A ja właśnie co kupiłam świeżutki tom Love
Hina oraz Extra dodatek MANGAzynu. Jest jakies CD, wiec chyba całkiem niezły
zakup. No i te 90 stron mangi=D
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Ja tam oglądam tylko to co leci na Hyperze
(ale teraz nie, znowu puszczają Gundama
![]() Pikadełko odstrasza i nic nie można ściągnąc ![]() Ani od kogo pożyczyć [nikt ze znajomych nie ogląda żadnych anime] Mang nie kupuję, bo szkoda mi kasy [no dobra, mam I tom "Slayersów", ale srogo się zawiodłam ![]() Może mi ktoś powiedzieć, czy warto kupować cały ten "Mangazyn" ![]() |
Myśka |
![]()
|
Jak już pisałam mam dodatek i stwierdzam,
że warto=) Zdaje mi się, że póki Kawaii spadło na psy i się niedniesie, będę
się zadawalać tym... Zakupu napewno nie żałuję ^^
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:45 |