Anime, Porozmawiamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anime, Porozmawiamy?
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
nic nie pobije dragon halfa =D takiego
gnilca nie bylo przy zadnej komedii XD suuper XD
-------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Herma Lestrange |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: taka jedna wielka dziura, co się zwie Jelenia Góra ![]() |
Tak sobie czytam ten temat od początku...
I siedzę... I myślę (NIESAMOWITE!!!
![]() Dobra, teraz tak na serio. ("Jasssne... A świstak siedzi, bo sreberka były z prochami" - ech, tak to jest, jeśli się mieszka z Psychozą...) Ulubione mangi - EDEN!!! (I trochę Ex.) Krew, wojna, retrospekcje, nieuleczalne zarazy... It's Eden. Anime - właściwie nie mam. Ale jak się wezmę za Hellsinga... Ostatnio mam manię patrzenia na ten Alucardowy uśmieszek - on jest CUDOWNY, taki...taki...no, alucardowy ![]() -------------------- zGryźliwa Menda - Kosiarz Złudzeń - Krytyk
--------- I'm snaper. No mercy, no potters, no pink colour. --------- "Nie po to się w tu leczymy, by być zdrowi" - złota myśl pacjenta z Gabinetu Siostry Ratched (psychiatryka literackiego) --------- Nie ma to, jak optymizm... "- Popatrzmy na to w ten sposób - oświadczył B'nurrin, uśmiechając się od ucha do ucha: - Zostało nam mniej więcej 6649 Opadów, zanim będziemy mieć je z głowy za następne dwieście lat." Z serii Jeźdźcy Smoków z Pern, "Smocze oko" by Anne McCaffrey |
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
a uwierzyłabys Herm, ze Rycerze przez pewien dosc długi czas byli moim ulubionym anime?? ![]() ![]() powiem tyle kiedys byłam fanką M&A .Kiedyś.Aktualnie wole fantastyke. To jednak po prostu nie dla mnie.Nie ten styl ani klimat. -------------------- |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
ftp.hikago.flirble.org
Najlepiej chyba uzywac total Commandera, przynajmniej ja tak robilam, i szlo szybko. Mi sie Hikaru nudził na początku Potem, jak juz stal się inseiem, anime jest coraz bardziej ineteresujące, tymbardziej koncowy wątek z Saim. Naprawde warto przetrwac do konca |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mowcie mi ze nikt nie ejst maksymalnym maniakiem Evangeliona !
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo lubie Eve, ale jakimstam totalny
maniak ze mnie nie jest.
Moim zwyczajem nie obejrzalam do konca=) Wlasciwie z anime nie ma duzo tytulow, ktore bym dooglądała do konca, zwykle zatrzymuje się pomiedzy 10, a 20 epizodem. A kto czytal plastic little, albo chirality? |
Redgard |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Chorzów ![]() |
Niecierpiałem mangi, a tym bardziej anime
dopóki mój kumpel pokazał mi Golden Boya. Nieźle sie uśmiałem i tyle.
Oprócz tego nic w tym szczególnego nie widzę.
-------------------- Słowo to magia, magia to słowo nazwane po imieniu.
-------------------------------------------------------------- Mój blog Moje forum ------------------------------------------------------------- Moja strona zespołu Limp Bizkit WEJDŹ |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Ostatnio napadła mnie mania na yaoi =D Ale chyba już o tym wspominałam^^
No cóż, uwielbiam tych bishonenów *_____* Ulubione tytuły?^^ Yami no Matsuei (doktor Muraki-sama na każdom chorobem^^'), Gravitation (można to już chyba klasyką nazwaćXD) X (w pewnym sensie yaoi^^) Gohou Drug, Seimaiden, Cutlass (mam tą MANGĘ, MAM!^^) Koko wa Greenwood (chyba tak to sie pisze^^), od jakiegoś czasu poluję na Kizunę, Lesson XX XDD, Tokyo babylon. Nyo^^ Mangi: tradycyjnie. Już o tym wspominałam. Eden, Exaxxion, Gunsmith Cats*_*. No i może na 'odprężenie' Brzoskwinia^^ A ja mam do was takie pytanie: próbowaliście coś sami rysować?^^ Bo ja mam już trzy strony własnej mangi, hahaXDD nyo=* A mi sie Hellsing już znudził XD -------------------- Poszła, aha! ;D
|
_Tara-Madrid_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Head Office of Platinum Dragons, Hell ![]() |
heh jestem
beztalenciem nawet w klasycznym rysowaniu to co ja sie bede brała za
rysowanie mangi=P
Ten post był edytowany przez _Tara-Madrid_: 12.01.2004 13:54 -------------------- |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
BŁĄD! ^^'
Nie tyle co 'mangi' a komiksu w stylu mangi^^ Bo mangi są japońskie :'D A ja przyznam sama przed sobą, że rysuję nawet nieźle^^ Oczy - potrafię, twarz też. Anatomię już wyrobiłam prawie że. Tylko jescze muszę sie nauczyć rysować 'grupowo', nauczyć się rysować ubrania, i dwie osoby np. przytulone, bo jakieś toto sztywne mi to inaczej wychodzi XD -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Atla , jak to sięstałio , że jeszcze nie
widziałam twoich prac ?
![]() -------------------- ;D
|
Atlashia |
![]()
|
Z tym do mojego ojca - to on mi nie chce dac skanera XDD
-------------------- Poszła, aha! ;D
|
Sayaka |
![]()
|
Wow.
A ma ku temu jakis konkretny powod? A ja teraz sobie zaczelam ogladac Naruto:) Boskie. Moze nie jest to najlepsze anime, ale tez nie najgorsze, ale mozna sie niezle usmiac. Poza tym uznaje, ze manga hikaru no go, jest bardziej obfita w humor niz takiez anime. Kilka tomow mozna sciagnac z www.hikarunogo.prv.pl , ale tam jest co drugi tom. Reszte jakby co ja moge podeslac jakby ktos chcial, albo wrzucic na edysk:} |
miss cloe |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
A widział ktoś "One
Piece"?
Supcio komedyjka^^ Tylko się tarzać ze śmiechu^^ Trochę dziwna kreska, ale jestem najlepszym przykładem na to, że można się przyzwyczaić. Na początku też mnie odrzucało. A co do rysowania...uwielbiam rysować mangę! Wkleiłabym wam tu jakiś mój art, ale nic nie mam na serwerze. -------------------- Pamiętaj, drzewo, co szlochasz cicho nad nimi.
Pamiętaj, przecudne kwiecie. Pamiętaj, że byli. |
Sayaka |
![]()
|
A jakby ktos chcial to prawie cale Hikaru
no Go jest na stronie http://hukka.greywolves.org/hikaru/
A ogladal ktos Onegai teacher? XD Ja teraz sie biore za sciaganie, a moze nie ma sensu..? |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Mnie sie tam nie podoba jakos an 1 rzut
oka sciagnij lepiej Green Greena mozna sie przy tym ubawic
![]() swoja droga sciaga ktos z was AMV? (Anime Music Videos) czyli teledyski z normalna muza tyle ze do anime ![]() BTW. Ile jest HnG mangi?? I ja choerlnie bym chcial mange wiec jak cos to mogla bys mi dac^^ ja moge Ci dac wzamian strone do jak narazie 204 odcinkow Naruto ![]() Ten post był edytowany przez Black_omen: 22.02.2004 15:13 -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
Duzo jest, oj duzo.
Ja znalazlam w internecie tylko tutaj http://hukka.greywolves.org/hikaru/ Mozesz reszte poszukac na dc++, pewnie cos sie znajdzie... ja jestem w mandze na piatym tomie=p Jakos teraz ogladam Naruto, więc nie mam czasu na inne wyroby japonskie. A Ty masz tą strone z mangą, tak? Bo anime, to raczej nie ma 204 ep? ![]() Daj daj=) Sciagam juz to onegai teacher, kolega z forum akademi powiedzial, ze jest genialne.. Czemu mialabym nie sprobowac. |
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
To probuj ale badz mila i zalatw mi mange
![]() http://narutofan.com/ -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
Tzn chodzi Tobie o mange na plytkach? Bo
linka podalam Ci do góry, to jest to 156 rozdzialu, jesli strona Ci nie
bedzie chodzila to się zgłos.
157, 158, i 159 rozdzialy są na stronie http://silk.poznan.telbank.pl/hikaru/ Reszte postaram sie sciagnac z roznych zrodel. Jak bede miala to dam Ci znac;) |
Black_omen |
![]()
|
kochana jestes żonka
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
;*
Onegai Teacher zaciągniete epizod 1, i stwierdzam, ze jest genialny... I tej bioszuen o czerwonych oczach;] Ostatnio modni w anime są chlopacy w okularach... A w Love Hina te okulary to juz tylko szpeca.. A Omen ogladal Di Gi Charat? |
Black_omen |
![]()
|
Jak tu nie ogladac Digi
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Atlashia |
![]()
|
Każdy odcinek rwa 3 minuty z
Digi;'D
uwielbiam to^^ To jest chore ;''D Studencik Takuro pedofilem;'D - Oo, jak Puchiko-chan urosła!^^ - Postaw mnie==' XD A ten niezapomniany związkek yaoi ( i shouta - pedofilstwo. Czyli nieletni i letni) Ten mały gimnazjalista & dziewietnatoletni (?) Takuro ;'D -------------------- Poszła, aha! ;D
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taa... I Puchiko która puszcza eye-beama,
rozpieprza coś i komentuje to słodkim "It came out."
Hehe, świetny serial, zaiste ale jak dla mnie nie przebije np. Ranmy czy Tenchi Muyo. A jak chcę absurdu to ogłądam Monthy Pythona Nyu! -------------------- |
Black_omen |
![]()
|
Ja ogladalem Ranme ale po pewnymc
zasie zaczyna sie szczerze mowiac troche nudzic
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Black_omen: 25.02.2004 10:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:19 |