Anime, Porozmawiamy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anime, Porozmawiamy?
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
I ja bym nie narzekała , gdyby znów puścili < zwłaszcza S i SS =P >.
Mysza , jest specjalna petycja do Polsatu , ale od jakiegoś czasy strasznie mało osób się nan wpisuje - petycja powstała ponad rok temu .... czekajta , zaraz znajdę linka =D -------------------- ;D
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
dawaj, ja się podpiszę =D
-------------------- ![]() yeah. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
A ja napiszę! Do programu telewizyjnego, tego piątkowego dodatku do SuperExpresu=D Strasznie wyolbrzymię sprawę, to może mój list będzie tym "szczęśliwym listem" i umieszczą go na łamach gazety=)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
http://forum.polsat.com.pl/read.php?f=3&i=...37&t=3137&pol=0 - petycja o SM
I jeszcze http://portal2.polsat.com.pl/forum/read.ph...65&t=3813&pol=0 - petycja o j-pop w polskich mediach -------------------- ;D
|
mena |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 13.04.2003 ![]() |
Ha wpisałam się
Sailorki najlepsze anime jakie oglądałam pełno mam na kompie ściągniętych kawałków np. pijana Bunny albo śmierć czarodziejek a pamięta ktoś dajmosa (czy jak to się pisze) z Polonii 1 takiego robota sterowanego przez chłopaka zakochanego w Erice??? |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
mena.. mogłabyś mi podesłac kilka filmików? Chętnie odświeżę sobie pamięć=))
|
Zanthia |
![]()
|
||
Ja... najbardziej pamiętam robota =P bohaterów prawie w ogóle XD -------------------- ;D
|
||
mena |
![]()
|
jasne Myśka daj adresik i czekaj cierpliwie
|
Myśka |
![]()
|
kooza12@o2.pl
zresztą jest w profilu;-) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
mena |
![]()
|
za leniwa jestem
![]() a masz Quick Time'a |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
dorba, już się tam wpisuje... SM musi wrócić!
Myśka |
![]()
|
Podawaaaaaaaj! Bo oskalpuję! XDDD
|
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
http://www.mangagedon.friko.pl/scans.htm <- nyu, proszę =D
jesli nie podziała: http://www.mangagedon.friko.pl/mangagedon.htm i wejdz w dział 'SCANLATIONS'=D nyu, i nie miejcie do mnie pretensji XP sami prosiliscieXD -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Zanthia |
![]()
|
DZIĘ - KU - JE -MY =P
-------------------- ;D
|
Syriiuszka |
![]()
|
no no, co do Slayersów to nie mam
absolutnie nic naprzeciwko temu, by leciało parę razy =D
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
po dłuższym przemyślemiu, myślę (alez to
inteligentnie brzmi, nie ma co _^_) że nawet lepiej jesli puszczaja
Slayersów od początku ^.^ Ominełam z 14 odcinków w tym 7 początkowych. Nyu,
teraz sobie je obejzem.
ALe cos mi się zdaje że Gourry czesciej błyskał łynteligencją na początku serii, niz w Next'cie czy Try ^^ -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja wogle wlasnie dostalem 3 filmy
Slayers... 20pare odcinkow Chobits...of koz moj ukochany Wolf's Rain i
to wszytko... 6 plyt
![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
A dupa Slayersy... najleprzy byl Spiritef
Away.... no. I Hellsing.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Hellsing...taki sobie:)
Mial dobry klimat, za to me go kocha(: Ale jesli o fabule chodzi to hellsing razi tym, ze jej brak... Alichino wymiata. |
elfkaNenar |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Zann Esu- tajemna siedziba czarodziejek Pochodzenie: półelf, półmajarka ![]() |
A ja ostatnio kupiłam pierwszego XChobitsa, już kofam to anime i mange i w ogóle fystko co tylko z Chobits
-------------------- "Szczęśliwy kogo przyozdobił kijem i torbą losł włóczęgi", "harcerskie życie urok ma", "A Nenat turun ambartanen"
W wielkim stylu poraca elfblondyn (tylko, że z ograniczeniem netu :( ) |
Atlashia |
![]()
|
buah, a ja sie moge pochwalic piecioma tomami gundamów, Edenów, trzema Exaxxion, jednym Slayersów, pietnastoma X'ami =D
ALe to jeszcze nic w porownaniu z moim bratem ciotecznym XD Co do Anime- ostatnio poluje na Weiss Kreuz, Gravitation =D -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Myśka |
![]()
|
Afff... anime.. moje kochane love hina=DD
Haruka rlz! Taaak.. i ten papierosik.. młahahaha...i to nie jest żadne
hentai jak se niektórzy myślą!>;D
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
e wy sie nie znacie
![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Atlashia |
![]()
|
||
tya, tylko Yuri ;D Ja tam wole Sue=) No i jeszcze Motoko jest fajna^.^ TimmY- a powiedz mi skad to wziasc to ocenie =) Bo narazie ogladalam tylko trailer, opening i ending - nic pozatym ==' -------------------- Poszła, aha! ;D
|
||
Layla |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 06.06.2003 ![]() |
Anime które ostatnio oglądałam i bardzo mi sie spodobało to GTO (Great Teacher Onizuka) - polecam bo jest naprawde śmieszne
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:38 |