Wysypisko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wysypisko
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ujrzały światło dzienne wytwory mej wyobraźni
Czytaliście różne armagedony Teraz konewka wychodzi z głębi mej jaźni Gdzieś za nią idą szare kalesony I z szynką i serem tost niedojedzony Wszystko to idzie na wielkie wysypisko Konewka, co kwiaty podlewała Za dzióbek ciągnie ją jakieś psisko Wydaje się teraz taka mała Stoi przed psią budą konewisko Szare, podarte wełniane kalesony Leżą na kupie śmieci Pan kiedyś w nich chodził na salony Teraz bawią się nimi dzieci A właściciel ich były utopiony Bułka, szynka i serek i kabanosy Ktoś nie zjadł śniadania Przeżuł dwa żółtawe mentosy Ma teraz dużo latania Bo gonią go wojownicze osy Wszystko zostało wyrzucone Niedługo będzie spalone Jest i tost i konewka ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Uśmiechnęłam się. Nie wiem, czy o taki efekt chodziło, ale tak na mnie zadziałały mentosy, tost i konewka.
A kalesony nie były przypadkiem żółte? ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
fajny. mozna go roznie odczytac. niby troche zabwany, ale jak sie ktos uprze moglby powiedziec, ze przygnebiajacy. najlepsza pierwsza zwrotka.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ma śmieszyć. A kalesony pierwotnie były żółte, ale potem zszarzały
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ej. Się mi podoba, Estieju.
Pierwsza i druga wydaje mi się bardzo dobra, nie w Twojej kategorii, tylkow ogóle, trzecia coś szwankuje na końcu z tym topielcem, wojownicze osy i to na końcu do chrzanu. Ale w ogóle, to właśnie jets fajne połączenie- operowanie prozaizmami przy uzyciu jakiegoś patetycznego obrazu. |
Zeti |
![]()
|
Przed każdym wierszem robie sobie tak ą małą "rozgrzewkę"
"Truskawka" Czerwona truskawka w moich marzeniach się błąka I ogromna zielona kwiecista wiosenna łąka A na niej dwa drzewa owocowe jabłkowo-gruszkowe I hamak między nimi sznurem przewiązany, Ja na nim leżę i jem smakowite konfitury malinowe I myślę jakie błogie są marzeń senne stany Powracam na jawę, deszcz szumi głośno na dworze Kto mi w deszczu ochotnie pomorze http://m.wypoczynek.turystyka.pl/prognoza.php Ten post był edytowany przez vampirka: 09.05.2019 16:44 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mazowsze
-------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ale o co cho?
![]() Że prześmiewczo? Dla mnie nie. Ciężko się czyta. I sens i słowa. Satyra, po mojemu, powinna być leciutka, delikatna, a za razem ostra - w znaczeniu. A tu... bo śmieszne zbitki słów? Najne. Zeti, wiem. Ja się czepiam. Tak już mam. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Po prostu kazdy ma inny gust. Mi sie podobało
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi też. A to rzadkie
![]() Dla Avadakedavera były labadarynki to dla ciebie ![]() "właściciel ich były utopiony" - możesz mi objaśnić o co w tym biega ? ![]() może właściciel ich został utopiony? Ten post był edytowany przez Katarn90: 14.04.2007 10:46 |
Zeti |
![]()
|
Dzięki za milkę
"właściciel ich były utopiony" Były właściciel kalesonów został utopiony -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:38 |