Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Arwen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell ![]() |
Z http://www.alohomora.org/
16/08/2007 : Un acteur pour jouer Horace Slughorn Il a été annoncé sur le Web que l'acteur Ian McNeice serait pressenti pour jouer le rôle du nouveau maître de potions de Poudlard, Horace Slughorn. L'acteur a été notamment vu dans l'adaptation du Dahlia noir et Oliver Twist. Pour voir des photos de l'acteur et des infos, cliquez ICI. Ceci est bien entendu à considérer comme une rumeur tant que la Warner Bros n'a pas confirmé le casting de l'acteur... ICI - c'est Ian McNeice Czyli że jest plotka, że Ian McNeice ma grać Slughorne'a, ale WB tego nie potwierdził, a po więcej info o nim udajemy się w link. Swoją drogą Poudlard (Hogwart) śmiesznie brzmi... Tak samo jak Severus Rogue, ale to już nie w temacie;d Z http://www.universharrypotter.com/ (skąd wzięła to Alohomora) Rumeur : Ian McNeice pour interpréter Horace Slughorn ?!? Un grand merci à Zakath Nath qui nous a informé que sur le site Harry Potter Wiki, Ian McNeice est annoncé comme acteur qui interprétera le rôle de Horace Slughorn dans le film Harry Potter et le Prince de Sang-Mêlé. C'est la première fois que nous pouvons voir Ian McNeice comme nom cité pour ce rôle. Veuillez prendre cet information comme une rumeur en attendant une confirmation de la Warner Bros elle-même. Krótko mówiąc, na wikipedii ( a dokładniej TU) ktoś napisał, że Ian McNeice ma zagrać Slughorne'a, ale póki co to jest pierwszy raz kiedy jego nazwisko zostaje użyte w tym kontekście i mamy brać to za plotkę i czekać na potwierdzenie z WB. Jakoś tak. (Swoją drogą Harry Potter et le Prince de Sang-Mêlé ładnie brzmi;d) -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
czy ktos wie kiedy będzie zakon feniksa na dvd?
-------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Szacuję, że na Gwiazdkę.
|
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aylet: na stronie dystrybutora galapagos.com.pl pisze tak:
- Wydanie 5 filmów HP : 23 Listopad - premiera w wypożyczalniach : 29 Listopad nic nie pisze kiedy w sklepach ale podejżewam, że w tym samym dniu co wydanie 5 filmów HP Ten post był edytowany przez Ponury: 19.08.2007 21:47 -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwszy raz słyszę. Ale fajnie :)
O. To mam już prezent na urodziny :P Shit. Już coś innego zamówiłam :/ O. To mam prezent pod choinkę :p Shit. Też już coś innego chciałam :/ Chyba wyjdzie że sama będę musiała se zakupić... -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Obejrzyjcie
To fragment z piątego filmu. Zatrzymajcie na 06:02. Gdyby Ginny tak wyglądała w szóstym filmie, bylibyśmy uratowani. Jest jeszcze nadzieja. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 20.08.2007 17:57 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Windykatorka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 24.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam zawsze byłam przeciw piętnowaniu Bonnie Wright as Ginny. Bo to w książce ładna, taka, owaka, chłopcy za nią latają, bla, bla, bla. Wyrobi się dziewczyna (mam nadzieję
![]() -------------------- 'Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, nie musisz im wierzyć.'
Członkini Klubu Luny Lovegood ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 20.08.2007 16:56) Obejrzyjcie To fragment z piątego filmu. Zatrzymajcie na 06:02. Gdyby Ginny tak wyglądała w szóstym filmie, bylibyśmy uratowani. Jest jeszcze nadzieja. przeciez ona wyglada tak przez cały czas. -------------------- |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się wydaje, że w tym świetle wygląda lepiej niż zwykle. Może to też kwestia miny i uczesania. W każdym razie gdy oglądam ją w filmie, to mam ochotę wyć "Co oni zrobili z Ginny z moich wyobrażeń!!!!"
-------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE przeciez ona wyglada tak przez cały czas. No właśnie nie, bo jak napisała Golden Phoenix, w błękitnym oświetleniu wygląda jakoś inaczej. Wierzę, że Bonnie spisze się zacnie jako Ginny w szóstce. Po prostu gdyby zrobić coś na plus z jej wyglądem, zauroczenie Harry'ego wyglądałoby dla widzów prawdopodobniej. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Gdy zobaczyłam plakat reklamujący ZF z Bonnie w tle to moją pierwszą myślą było "ona wygląda jak stereotypowa Niemka- potężna, z kwadratową twarzą i nieprzyjemną miną"
A dziś oglądałam zdjęcia Bonnie na mugglenecie i powiem tak: jak się za nią ludzie od fryzury i makijażu wezmą, to potrafią z niej zrobić niezłą laskę. W filmie jakoś nie odpowiada mi jej fryzura... a może szczękę ma zbyt kwadratową, nie wiem ![]() ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Aylet |
![]()
|
ale jak dotąd w filmie Ginny laską nie była. i watpię, żeby w szóstce jakąś metamorfozę zrobili, żeby wyglądała poprostu ładnie.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czasami jednak, w jednym, dwóch trzech ujęciach wyglądała naprawdę dobrze. Może jakoś ją zrobią do tego szóstego filmu. Bo jak chcą, to Ginny wygląda naprawdę dobrze.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie, co mi to przypomina? Jak żeśmy włosy z głowy rwali nad młodym Syriuszem i resztą
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ale ona jest.. taka niska, malutka, drobniutka. Wygląda bardzo młodo i dziecinnie. A z reszta zobaczymy.
Albo w ogóle ominą jej wątek miłosny z Harrym? ![]() Ten post był edytowany przez abstrakcja: 23.08.2007 10:27 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no, chyba tak ważnych scen nie usuną. Jo zrobiła by im karczemną awanturę.
Może Owca ma rację, i Ginny będziemy widzieć tylko ukradkiem, albo jak już wspominałem, ją troszkę poprawią. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
I jeszcze jedna sprawa - Ginny już w piątym tomie zaczęła swoje pasmo sukcesów uczuciowych, prawda? A w piątym filmie nie ma o tym słowa. W szóstym też może nie być i Harry odkryje, że kocha Ginny taką, jaka jest. I po problemie z robieniem z niej osoby bardziej atrakcyjnej niż dotąd.
|
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
ale faktycznie, pominąwszy sceny z HP i ZF zwiazane z Ginny, mogą rowniez pominąc je w szóstym filmie, i zobaczymy, ze tak naprawde Potter to nie przesadzony esteta, tylko czlowiek, ktory zakochal sie w dziewczynie sredniourodziwej, ale swietnej z charakteru
![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Ta, a jej charakter pokażą poprzez usuwanie scen z nią.
Nie no, jakoś Giny w tej części upchnąć muszą. Na pewno będzie jej więcej niż Huncwotów, co najmniej tyle co Cho. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Różnica pomiędzy filmową Ginny a filmową Cho jest taka, że Cho jest ładna
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
QUOTE(Skaterin @ 23.08.2007 13:11) zobaczymy, ze tak naprawde Potter to nie przesadzony esteta, tylko czlowiek, ktory zakochal sie w dziewczynie sredniourodziwej, ale swietnej z charakteru ![]() W urodziwej już się zakochał i na zdrowie mu to nie wyszło. ![]() A scen z nią nie muszą usuwać - wręcz przeciwnie, w ZF Ginny było przecież sporo, tylko bez miłosnego kontekstu. Harry po prostu uzna: Jak ona ślicznie rzuca upiorogacka! i już. ![]() Ten post był edytowany przez Ginnusia: 23.08.2007 11:20 |
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Taaa, mnie wlasnie chodzilo o sceny z podtekstem milosnym
![]() albo po prostu nakręcą małego amorka podobnego do Irytka, tylko rozowego, ktory strzela do nich -.- z karabinu -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie, słuchajcie!
BOISKO QUIDDITCHA, POPOŁUDNIE GINNY leci z kaflem i strzela gola RONOWI RON: Prawie mi się udało... HARRY uśmiecha się do GINNY. Nagle każde z nich obrywa tłuczkiem w głowę. HARRY: Ginny... "You are so beautiful..." GINNY: "Love me, love me, say that you love me..." -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Skaterin |
![]()
|
Przemek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
*kłania się w pas*
Ja Wam mówię, muszę kiedyś coś śmiesznego napisać. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |