Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wybrali już Lavender Brown. Póki co, wiadomo że ma na imię Jessie, i że jest "naprawdę fajna i zabawna".
Źródło. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, możecie padać mi do nóg. Absolutnie świeżynka, jeszcze ciepłe - sneak peek, czyli zapuszczamy żurawia do szóstki
![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
DZięki Ci wielkie Owczarnio
![]() Ten post był edytowany przez anagda: 13.11.2007 09:13 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
To samo na YouTube
Stroje średnio mi się podobają, ale to taki detal, że nie ma się co rozwodzić. Hełmowi stanowcze NIE! Wątpię, by dużo quidditcha zmieściło się w filmie. Pewnie głównie treningi, żeby pokazywać Ginny. Sierociniec - no, czyli jedna scena potwierdzona ![]() Niemniej dobrze, że sierociniec jest. Ciekaw jestem, ile z retrospekcji pozostanie. Zapewne obie u Gauntów, na pewno sierociniec, na pewno wizyta u Dumbledore'a (wynajęli młodego Fiennesa). Co wyleci? Dumbledore wygląda bez czapki jak Gandalf :] I od czterech lat ma tę samą szatę. Edit: od 00.05 do 00.07 - garaż Weasleyów i Harry z Hermioną? Rozmowa o przepowiedni? O Ginny? 00:13 - zielona dłoń Dumbledore'a. Czyli spaloną dłoń zrobią komputerowo. 01.56 - Pokój Życzeń Uwielbiam to domyślanie się ze skrawków zdjęć ![]() Harry z książką - książką Księcia? Zdjęcia Aha, zapomnielibyśmy o najważniejszym! WŁOSY HARRY'EGO! Tym razem wyglądają normalnie - ot, standard. Jak pojawią się pierwsze zdjęcia promocyjne lepszej jakości, przyjrzymy się dokładniej. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 13.11.2007 17:52 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
1) możliwe że księcia
![]() 2) uchwyciliście moment z jaskinią? czy mi sie tylko wydawało? -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Tak, było widać przez moment takiego osłabionego Dumbla przy jaskini.
Jak dla mnie wątek qudditchowy może być ograniczony do pocałunk H/G ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dlaczego? Wydaje mi się że na pewno pokażą starania Rona, aby dostać się do drużyny i może trochę meczu.
Dobrze by było, gdyby nawiązano do "Weasley naszym królem jest". -------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
A to nie było w piątym tomie?
Poza tym mam alergię na qudditcha. Nawet z udziałem Rona. ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Aaa...Może. Nie pamiętam. ;]
-------------------- she wolf.
|
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No i wreszcie wybrali Lavender. Dziewczyna nazywa się Jessie Cave, ma dwadzieścia lat i jakieś aktorskie doświadczenia, więc nie jest amatorką. Poza tym jest bardzo ładna i moim zdaniem świetnie pasuje do roli.
http://www.the-leaky-cauldron.org -------------------- ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Rzeczywiście bardzo ładna. No, to Emmę pewnie szlag trafi
![]() Zwłaszcza na tym zdjęciu wygląda normalnie jak Lavender, żywcem z książki wyjęta jak dla mnie: ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
Bardzo ładna i apetyczna.
![]() Rupert nie ma się co bać, że mu jakąś raszplę podsuną. ;] -------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
Rupert chyba sam ją chyba wybierał
![]() Ale faktycznie - idealna Lavender. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Potwierdzono już, że castingi do ról w VI filmie zostały zakończone. Potwierdzono też część nazwisk. Większość z nich to aktorzy ze starej ekipy:
Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) David Bradley (Argus Filch) Robbie Coltrane(Hagrid) Warwick Davis (Professor Flitwick) Tom Felton (Draco Malfoy) Michael Gambon (Professor Dumbledore) Alan Rickman (Professor Snape) Maggie Smith (Professor McGonagall) Natalia Tena (Tonks) Julie Walters (Molly Weasley) David Thewlis (Remus Lupin) Evanna Lynch (Luna Lovegood) Matthew Lewis (Neville Longbottom) Bonnie Wright (Ginny Weasley) Jest też jednak kilka nowych nazwisk: Hero Fiennes Tiffin (age 9 and nephew of actor Ralph Fiennes) will play the 11-year-old Tom Riddle. An actor named Frank Dillane, who is 16 years old, is said to be cast in the part of a teenage Voldemort. Helen McCrory (Narcissa Malfoy) Jessie Cave (Lavender Brown) Jim Broadbent (Horace Slughorn) Cóż można rzec. Jest Lavender, jest Voldemort jedenasto- i szesnastoletni, a więc zostaje i wątek Lav-Lav, i wspomnienia o Voldemorcie z sierocińca oraz zabójstwa Riddle'ów. Dobrze wiedzieć. No i chyba Spinner's End zostaje, skoro jest Narcyza. Ale to niepewne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
QUOTE Wiadomości Siostrzeniec Ralpha Fiennesa zagra młodego Voldemorta (Wenn, Daga/19 listopada 2007 06:53) Siostrzeniec Ralpha Fiennesa wcieli się w postać młodego Lorda Voldemorta w nowym filmie "Harry Potter i Książę Półkrwi". 9-letni Hero Fiennes Tiffin dołączy do Daniela Radcliffe’a, Emmy Watson i Ruperta Grinta, aby zagrać postać 11-letniego Voldemorta, który wiele lat później staje się największym wrogiem Harry’ego. Decyzja producentów o obsadzeniu młodego Fiennesa z pewnością zmartwi tysiące chłopców, którzy ubiegali się o tę rolę – podobnie, jak rzesze nastoletnich dziewcząt, które bezskutecznie starały się o rolę Lavender Brown przyznaną ostatecznie 20-letniej aktorce Jessie Cave. "Harry Potter i Książę Półkrwi" powinien trafić do kin w listopadzie źródło: onet.pl A czytałaś posta wyżej? Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 19.11.2007 16:58 |
owczarnia |
![]()
|
Podobno (z naciskiem na podobno) w szóstce ma zagrać córka Madonny (TLC).
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Zagrać sobie może. Ja osobiście ją widzę w roli drzewa.. A tak na serio, to kogo niby miałaby grać?
-------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Drowning in your desperation... |
owczarnia |
![]()
|
Tego nie wie nikt.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(Claudia_Black @ 22.11.2007 00:21) Jak to kogo? Przecież to oczywiste! Nie pamiętasz tej czwartej dziewczyny, w trzecim rzędzie, po lewej stronie, od tamtego chłopaka w brązowych włosach, który machał tej dziewczynce która siedziała dwa rzędy i cztery miejsca za tym chłopcem co podawał Harry`emu ketchup?! To właśnie będzie rola córeczki Madonny. -------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 22.11.2007 14:52) Jak to kogo? Przecież to oczywiste! Nie pamiętasz tej czwartej dziewczyny, w trzecim rzędzie, po lewej stronie, od tamtego chłopaka w brązowych włosach, który machał tej dziewczynce która siedziała dwa rzędy i cztery miejsca za tym chłopcem co podawał Harry`emu ketchup?! A ja myślałam, że to ten obok niej. Chyba znowu przeoczyłam jakiś ważny szczegół w książce ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe.. Musiałam przeoczyć ten fragment
![]() ![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Drowning in your desperation... |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Wszystko poza ketchupem się zgadza
![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
kObra. |
![]()
|
Pewnie Madonna (chciała) zapłacić kupę kasy, po to żeby jej córeczka mogła zagrać epizod i potem mówić: "Moja Lourdes grała w Harry'm Potterze!"
-------------------- she wolf.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Oj, dawno mnie tu nie było. A tu co widzę? Lavender! Ja też tak ją sobie wyobrażałam. Atrakcyjna, ale nie piękna. Dobrze jej z oczu patrzy.
Emma i tak ładniejsza. Mamy zdjęcia małego Fiennesa? Musi być do wujka podobny (mam nadzieje, że nie do jego zvoldemorciałej wersji), skoro go wybrali. A jednak wszystko zostaje w rodzinie. Przez jakiś czas chodziły słuchy, że Józio od zakochanych dramaturgów będzie grał Voldemorta przed przemianą. Czyli co? Rezygnują ze scen z dorosłego życia Riddle'a i jego pierwszych kroków jako Lord Voldemort? .... ło mamusiu! Tym razem dobili mnie z fryzurą Daniela. Co mu od garnka włosy obcinali? _^_ Ten post był edytowany przez Pszczola: 25.11.2007 14:55 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Miętówka |
![]() ![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
co was wszystkich tak dobija w tej fryzurze?
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:33 |