Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Mnie nie dobija, ma lepiej niż w piątce włosy obcięte.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Poczekajcie, aż lepiej ten garnek na głowie będzie widać. Mam nadzieję, że to tylko złudzenie optyczne. Nie ufam potterowym (sic!) fryzjerom.
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie trzeba szukać, od samego początku można obejrzeć całkiem sporo jej zdjęć tutaj.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Czyli jednak się obędzie bez córki Madonny:) Dementi
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
http://nl.youtube.com/watch?v=hLKbadsOmjo
Kolejne behind the scenes i kolejne potwierdzone sceny! UWAGA, SPOJLER FILMOWY! Mamy Malfoya rzucającego Petrificus Totalus na Harry'ego w pociągu, mamy rozmowę o horkruksach, mamy informację o tym, że Ginny chodzi z Deanem Thomasem, mamy jakąś scenkę Harry - Ginny w Norze, wizytę u Slughorna... Sporo tego :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nikt się nie jara, że pierwsze oficjalne zdjęcie mamy?
Marauders' Map is back! Zdjęcie A włosy Harry'ego są normalne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Szybko się to zdjęcie pojawiło. na pierwsze zdjęcie z HPOoP trzeba było czekać dłuzej.
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Aylet @ 18.12.2007 14:30) Czy ja wiem. Też pierwsze się dość wcześnie pojawiały. Potem zastój i znowu jedno czy dwa. A potem to już cała lawina ![]() -------------------- |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
O, rzeczywiście, Harry włosy na tym zdjęciu ma w porządku jakimś...wydaje mi sie, że o niebo lepiej, niż w Zakonie Feniksa...
-------------------- Gryffindor
KLL |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Najlepiej ze wszystkich części.
Porażka była w CO. -------------------- she wolf.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nie! W co było pięknie
![]() -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Tak... Włosy Dana były jedną z niewielu (wg mnie, bo moja przyjaciółka twerdzi inaczej) dobrze zrobionych rzeczy w ekranizacji CO.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No chyba sobie ze mnie żartujecie. Ten czajnik, który on miał na głowie w CO był dobrze zrobiony o_O?
Ale nic to. Nowych aktorów wybrali: Cormac McLaggen (Freddie Stroma) ![]() Blaise Zabini (Louis Cordice) ![]() Katie Bell (Georgina Leonidas) ![]() Leanne (Isabella Laughland) ![]() I przypuszczalnie (cztery wyżej są pewne, ten nie, w sensie że nie wiadomo czy to on zagra) Morfin Gaunt (Jón Páll Eyjólfsson) ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
Ten ostatni pasuje idealnie. Cormac trochę za przystojny. xD
-------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
słyszałam, że ponoć wątku z Gaunt'ami miało nie być...
|
owczarnia |
![]()
|
Gauntami. A gdzie słyszałaś?
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Hm. A w którym miejscu konkretnie?
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
ja widziałam tutaj o ' Kto się nie pojawi ? '
Ten post był edytowany przez Absolution: 21.12.2007 17:03 |
owczarnia |
![]()
|
Hmmm. Wszystkie źródła podają jako informatora "The Snitch", a ja mam do nich raczej średnie zaufanie... Zwłaszcza, że to się opiera póki co z tego co widzę na "jedna pani drugiej pani", więc pewności nie ma. Próbowałam coś znaleźć na TLC, ale przez tą ich przebudowę oszaleć można, nic nie działa, a przede wszystkim wyszukiwanie.
No nic. Pażywiom, uwidim. Dziwne by to chyba było trochę o tyle, że bez Gauntów i Hepzibah Smith raczej drobny problem by mieli z horkruksami później, nie? Że już nie wspomnę o takim drobiazgu jak fakt, że Merope była matką Voldemorta, a szósty tom to przecież głównie podróż przez wspomnienia o nim *wzrusza ramionami*. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Absolution |
![]()
|
Zgadzam się, ja również nie wyobrażam sobie pominięcia Gauntów i Hepzibah Smith... i mam nadzieję, że to tylko plotka.
Ten post był edytowany przez Absolution: 21.12.2007 19:59 |
Madame Lestrange |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 27.08.2007 Skąd: Dolina Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Moim zdaniem Gaunci są bardzo ważni w tej książce i nie powinni ich pomijać :| Natomiast niezmiernie ucieszył mnie fakt, że jednak moja najlepsza aktorka zagra w KP a mianowicie Helena Bonham Carter.
![]() ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
Nakręcono już scenę pocałunku Rona i Lavender z zazdrosną Hermioną (czyli pewnie tą z kanarkami), co bardzo mnie cieszy.
![]() Stąd |
aGuTeK |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Jejku już nie mogę się doczekać tego filmu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:42 |