Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jezu ciii kobieto, przecież ja wiem
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
A ja nie wiedziałam zupełnie szczerze, pierwszy raz ten akurat skrót widzę.
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
LMAO - Laughing My Ass Off
LOL - Laughing Out Loud LMFAO - Laughing My Fucking Ass Off LMAOBTC - Laughing My Ass Off Biting The Carpet ![]() LMAOSTC -Laughing My Ass Off Scaring The Cat WTF - What The Fuck FTW - For The Win OTP - One True Pairing OMG - Oh My God OMFG - Oh My Fucking God To z tych najbardziej popularnych ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Zanim wrócimy: znam (i uzywam) nr 2,6 i 9. A 3 i 4 wydają mi się szalenie wprost użyteczne i ułatwiające komunikację.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
LMAOSTC ftw!
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Ralpha Fiennesa nie będzie w "Księciu Półkrwi". Mało tego, nie podpisał jeszcze kontraktu na siódemkę.
Voldemort pojawi się więc szóstym filmie jedynie w wersji dziecięcej i młodzieżowej. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
Głupie pytanie: czy w szóstce w ogóle był dorosły Voldemort? Nie pamiętam...
A że nie podpisał kontraktu na siódemkę, to bym się jeszcze nie martwiła - raczej trudno będzie pokazać VII film BEZ Voldemorta, więc prędzej czy później kontrakt dla Fiennesa się znajdzie. ![]() Eeee sory, wyedytowałam Ciebie zamiast siebie. Chciałam coś dopisać i tak się dziwię czemu nie ma ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 05.03.2008 16:44 |
owczarnia |
![]()
|
Jeszcze mogą wpaść na genialny pomysł i zastąpić go kimś innym (oby nie oby nie oby nie)...
A dorosły Voldemort w Księciu? No był, był. Jeszcze nie po zmianach (a przynajmniej nie całkowitych), no i młodszy, ale był dorosły. Już po podróżach tych swoich tajemniczych, jak chciał w Hogwarcie uczyć. To chyba było ostatnie wspomnienie. Ten post był edytowany przez owczarnia: 05.03.2008 16:44 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
No tak, to pamiętam, ale ten etap chyba załatwi ten pośredni młodzian, który nie jest z rodziny Fiennesów? Bo takiego Voldemorta "w czasie rzeczywistym" w KP nie ma, prawda?
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Lipa skoro go nie bedzie. jak zastąpią go zupełnie innym aktorem to będzie porażka. Ma ktoś zdjęcie tego gościa z rodziny ralpha?
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
No właśnie podobno nikt nie ma.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dupa. Tak coś czułem, że pójdą cięcia po wątku o przeszłości Voldemorta, kosztem Lavender Brown pewnie. Ja w ogóle nigdy się tym Yatesem czy jak mu nie ekcytowałem i pragnę to teraz zaznaczyć. A WB też by się mogło k. lepiej starać, żeby jedna z gwiazd obsady się jednak pojawiła.
|
Ginnusia |
![]()
|
Przecież nie wiadomo, czy będą cięcia. Ten średni Tom Riddle będzie chyba w stosowniejszym wieku, by zagrać Voldemorta na początku "kariery" niż Fiennes, więc jak najbardziej mogą dać wszystkie sceny. BTW nie jestem przekonana, czy one takie filmowe są...
|
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki portalowi internetowemu Emma-Watson-Fans.net mamy dla was kilka doniesień z planu filmowego Księcia Półkrwi. Otóż właśnie sfilmowana została scena, w której Ron wygrał dla Gryffindoru Puchar Quidditcha i całuje się z Lavender, zaś wszystkiemu przypatruje się z zazdrością Hermiona. Scena została napisana na potrzeby filmu, ponieważ w książce nie widzimy finału, gdyż Harry ma właśnie szlaban u Snape'a za zaklęcie sectumsempra przećwiczone na Malfoyu i w trakcie czytania "szóstki" siedzimy wraz z nim w ciemnym lochu. Sama Lavender jest ponoć okularnicą o kręconych, jasnych włosach. Pojawiła się także inna informacja, która raczej nie ucieszy potteromaniaków. Decyzją reżysera Davida Yatesa i producenta Davida Heymana w Księciu nie zobaczymy Katie Bell. A więc kto otrzyma naszyjnik z opali? Wedle doniesień zastąpi ją Cho Chang
źródło: hogsmeade.pl za emma-watson-fans.net Kurde, biedna ta Cho (filmowa). Wpierw zdadziła GD a teraz klątwa ja dopadnie. No ale nie mam nic przeciwko temu, iż to nie Kate Bell dostanie medalion. BTW to ja sie zastanawiałem ciągle patrząc na obsade filmu: "po co Cho Chang znowu sie pojawi w hp6 skoro ona w książce została opisana tylko raz w dodatku w scenie gdy przechodziła na korytarzu obok Harrego?"... no to tajemnica fatimska została rozwiązana ![]() -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Może to i lepiej, widzom nie będzie się mieszało w głowach od nadmiaru postaci (oby).
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
Ja się może nie znam, ale na etapie finału rozgrywek quidditcha to w książce Lavender chyba Rona była rzuciła?
![]() A zmiana Katie na Cho nie jest głupia. W końcu film ma być czytelny dla ludzi, którzy nie czytali ksiązki. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsza fotka z KP!! ![]() Skan z gazety Nick Magazine. No, to jak już zaczęły się fotki w gazetach pojawiać, to pewnie lada dzień będą jakieś wyższej jakości w necie. Zwłaszcza, że podobno w maju ma być pierwszy zwiastun. Ten post był edytowany przez anagda: 19.03.2008 15:17 -------------------- |
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
no wkońcu coś nowego
![]() ![]() -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Harry ma całkiem normalne włosy, choć do tych z WA im daleko.
A Hermiona coraz mniej przypomina Hermionę. Szkoda. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.03.2008 20:06) Harry ma całkiem normalne włosy, choć do tych z WA im daleko. A Hermiona coraz mniej przypomina Hermionę. Szkoda. Dla mnie jest trochę za chuda. Hermionę zawsze sobie wyobrażałam, może nie jako dziewczynę z ogromniastą nadwagą, ale taką trochę bardziej postawną niż Emma. -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
hermiona na tej fotce jest blondynka.
nie mowcie mi, ze film az tak walczy ze stereotypami na temat jasnowlosych dam. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE(anagda @ 19.03.2008 19:43) Dla mnie jest trochę za chuda. Hermionę zawsze sobie wyobrażałam, może nie jako dziewczynę z ogromniastą nadwagą, ale taką trochę bardziej postawną niż Emma. Dokładnie. Dla mnie Hermiona książkowa była zawsze taka właśnie trochę bardziej przy kości, dziewczęco zaokrąglona - Emma jest zbyt szczupła. No i włosy - Hermiona powinna mieć takie ciężkie, gęste, brązowe włosy. No cóż. Em - może to tylko światło tak pada. Włosy Rona na tym zdjęciu też są zbyt rozjaśnione. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Kolorami na zdjęciu bym się nie sugerowała, widać że są zniekształcone.
Harry - fatalny po prostu. Hermiona w zasadzie dobrze wyglądała tylko w pierwszym i drugim filmie, później coraz bardziej była to po prostu Emma Watson. Rupert jak zwykle ok, ale na niego można zawsze liczyć. Tu macie cały skan, znaczy całej strony. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
A tutaj wspomniane wcześniej zdjęcie już w normalnej super-extra jakości i wielkości
![]() Podmieniłam link, bo nie działał. Spoko. Mi działało ![]() Może jakie przeciążenie albo co, bo dziś po południu ni chu-chu. Ten post był edytowany przez owczarnia: 21.03.2008 01:56 -------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Emma jest nieproporcjonalna
jej głowa jest za duża xD chyba ulega modzie chudych aktorek |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 02:45 |