Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Plakat (najprawdopodobniej oficjalny, całkiem solidne źródło w postaci SnitchSeeker): tutaj
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nnie no, bez przesady. Wątpię, żeby był oficjalne. A ten poprzedni fanowski, co się przetoczył przez neta swego czasu, był sto razy lepszy.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Warner Bros. has released the first official ad for Harry Potter and the Half-Blood Prince
SnitchSeeker Bywało że się mylili, ale kto wie... Trochę mało "wypasiony" mi się zdaje. Samo zdjęcie i już... -------------------- |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Eee tam. Bardzo wątpie,żeby to był oficjalny plakat
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ad to nie plakat, poza tym mnie się obrazek nie chce pokazać
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
For you, Owca
![]() ![]() Ups, trochę wyrośnięty ten plakacik ![]() ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, dalej widzę puste miejsca, jakby w poście nic prócz tekstu nie było... No nic, kochający mąż obiecał załatwić nowego lapka zamiast mojego sztrucla
![]() Ale w temacie, bo Przemek był tak dobry i przysłał mi to zdjęcie mailem: no przecież to jest high resolution wersja tego, co było w gazecie (patrz skan), który dawałam gdzieś wyżej). Na pewno oficjalne, ale plakat to to nie jest. Adverek zwykły ![]() Edit: QUOTE(anagda @ 21.03.2008 10:45) Uwaga, możecie o mnie oficjalnie mówić "kretynka". Cały czas klikałam na ten link do źródła w postaci SnitchSeekera, podczas kiedy tutaj było sobie zdjątko na Tinypic i bez problemu się otwierało *ściana*... Nie zauważyłam tego wcześniej (ślepa kretynka). Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych za zamieszanie ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie ma sprawy
![]() Jeśli chodzi o plakat, to ja także uważam, że to wszystko z "oficjalnym posterem", to zwykły żart, zabawa jakiegoś fana. Od zarania filmów o Potterze, na plakacie filmowym zawsze widniała gryffindorska trójca (jeśli nie więcej osób). Dlaczego teraz miałoby się to zmienić?! Poza tym, uważam, że mogliby zrobić trochę miejsca szanownemu dyrektorowi, w końcu to dość znacząca postać dla fabuły szóstki, poza tym widnieje nawet na okładce książkowego pierwowzoru. -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
anagda |
![]()
|
QUOTE(owczarnia @ 22.03.2008 00:17) Uwaga, możecie o mnie oficjalnie mówić "kretynka". Cały czas klikałam na ten link do źródła w postaci SnitchSeekera, podczas kiedy tutaj było sobie zdjątko na Tinypic i bez problemu się otwierało *ściana*... Nie zauważyłam tego wcześniej (ślepa kretynka). Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych za zamieszanie ![]() Hehe. Bywa. Może podobnie się miała sprawa z niedziałającym zdjęciem co wcześniej wrzucałam? ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Nienienienie. Tamto nie działo naprawdę (zostaw mi jakiś autorytet, kobieto).
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(owczarnia @ 22.03.2008 01:36) ![]() Tak, przyznaję. Tamto NIE DZIALALO ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Prócz koloru włosów Emmy, to o dziwo, rzuciło mi się w oczy ich ilość.
Są takie... Lokowate i takie... Może nie w pełni hermionowskie, ale przynajmniej lepsze niż w poprzednich częściach (prócz filmów jeden i dwa). A co do plakatu, to jest taki zbyt naturalny. Zawsze wszystkie plakty miały w sobie coś z mroczności i "wow", a ten, to hmm... Nijaki taki. Ten post był edytowany przez kObra.: 22.03.2008 14:26 -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się jakoś Harry nie za bardzo podoba. Nie wiem czemu ale jakoś tak. Wolałam go w WA i ZF
![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
WA- był super. Włosy mu rosną, może w VII filmie wróci do ideału z III? XP
Ja sobie zawsze wyobrażałam Hermionę... normalnie. Nic przy kości! Miseczka to w ogóle C, ale bez nadwagi. Co prawda trudno mi było po CO pozbyć się wizji Hermiony bez zębów chomika. Zresztą, zawsze widziałam w niej bardziej rozczochraną wersję Emmy. W końcu zaczęłam przygodę z Pottrem po pierwszych filmach. Gdyby tylko pannę Watson trochę nie doczesali, byłaby idealna. Ten post był edytowany przez Pszczola: 25.03.2008 00:44 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
Brwi niech jej przykleją tylko do czoła, i będzie git.
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bo ona tak przeżywa swoją rolę i tak bardzo chce podkreślić 99,9% swoich wypowiedzi, które wymagają podnoszenia brwi w akcji super emocji.
-------------------- she wolf.
|
anagda |
![]()
|
ej, co wy chcecie od brwi Watson?
![]() Przez ostatnie trzy dni oglądałam hp jak leciał sobie na TVN. i zauwazyłam ciekawą sprawę. Emma i Daniel przestali być "sztywni" dopiero tak jakoś w WA, a Rupert od początku był "wyluzowany" i taki naturalny. a co do brwi, to można zawsze wygolić ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Ale ona ma bardzo ładne brwi. TYLKO NIECH PRZESTANIE NIMI MAJTAĆ.
|
aGuTeK |
![]()
|
Mi tam to jej majtanie nie przeszkadza:P
|
anagda |
![]()
|
a mi się majtanie kojarzy z czymś inny. a na pewno nie z brwiami...
owco, ale już chyba lepiej jak nimi "majta" niż jakby jej mimika przypominała Wenus z Milo... -------------------- |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Miranda Richardson nie zagra w najnowszym Potterze
http://film.onet.pl/0,0,1717973,wiadomosci.html Ten post był edytowany przez olesia: 27.03.2008 19:05 |
kObra. |
![]()
|
-------------------- she wolf.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
mushashasha.
Nawet jeśli orginał, to lipny. -------------------- |
anagda |
![]()
|
Wybaczcie, ale jakoś nie mam ochoty na szukanie w oryginale, więc posłużę się już tłumaczeniem z DT:
[...]wytwórnia Warner Bros. przedstawiła oświadczenie, odnośnie dwóch informacji jakie wam ostatnio przedstawiliśmy. Po pierwsze wiemy już, że plakat z mrocznym znakiem w roli głównej, jest twórczością jednego z fanów i nie ma nic wspólnego z określeniem "oficjalny"[...] Snitch Seeker & HarryPottersPage -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
I Sami Wiecie Komu nie będą dzięki;)
Fakt Emma mogłaby przystopowac z majtaniem brwiami, to takie hmm... nienaturalne. No i zgadzam sie, ze od WA przestała wyglądać Hermionowato, ale w sumie w wyglądaniu Emmowato wypada bardzo dobrze i myśle, zę może tak zostać... ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 03:16 |