Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale ona nie gra tam Emmy Watson, tylko Hermi Granger. ;p
Zresztą, to nie jej wina (chyba), że tak ją masakrują z każdym filmem. "Styliści" wiedzą lepiej, że Hermiona była blondynką i miała tyle włosów, co jeden z moich psów na jajkach. -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie. Jej wygląd,czyli jak wygląda w filmie nie zależy od niej. I podejrzewam,że to w jaki sposób gra też nie. Gra i wygląda tak jak jej każą. Dla mnie ona jest wporzadku
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No, to akurat nie do końca jest prawda. Dość głośno było o tym, że panna Watson lubi sama decydować co założy w filmie.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Poważnie? O_o
To nie słyszałam/czytałam o tym. Proszę, proszę... Ostatnio widziałam ją na zdjęciu z Kate Moss i Kelly Osborune na jakimś przyjęciu/pokazie mody. -------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Też nie wiedziałam
![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
aGuTeK |
![]()
|
Ten młody Regulus to bardziej jak młody Snape troche xD
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Też odniosłam takie wrażenie... no ale jak go ucharakteryzują porządnie, to i może wyjdzie z niego RB
![]() Wstyd sie przyznać, ale nie pamiętałam, żeby u Horacego na przyjęciu był jakiś wampir ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Był i był wielką atrakcją towarzyską.
|
aGuTeK |
![]()
|
Musze do tego wrócić,bo też nie wiedziałam
![]() |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Był, był i muszę przyznać, że ten facet w roli wampira będzie się prezentował świetnie! Na powyższej fotce ma take mroczne i tajemnicze oblicze, niczym najprawdziwszy syn nocy
![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
aGuTeK |
![]()
|
Taak prawda bardzo mrocznie wyszedł ;] No i tak ma być
![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
a ja się zstanawiam po co ten wampir, przecież go w książce prawie wogole nie było. O_o
-------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
A Regulus to niby był w ilościach hurtowych?
![]() |
aGuTeK |
![]()
|
No może w filmie dadzą mu jakąś większą rolę niż w książce
![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
ale regulus ma coś do fabuły. a ten wampir tylko stal i się gapił na dziewczyny.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Zwłaszcza, że podobno zaistnieje tylko na fotografii w gabinecie Slughorna (Regulus)...
|
Ginnusia |
![]()
|
Co byłoby o tyle logiczne, że w szóstym tomie nie wiemy, kim jest R.A.B. Widać chłopaka wybrali przyszłościowo, żeby przy siódemce mieć z głowy.
|
kObra. |
![]()
|
A wampir pewne będzie robił za tło i w ogóle, jaki to on straszny.
-------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
Nie wiadomo,nie wiadomo...co wymyślą
![]() ![]() |
aGuTeK |
![]() ![]()
|
Czy w KP był dwór Malfoy'ów?
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Było tyle napisane, że go przeszukano, ale na serio pojawia się chyba dopiero w IŚ.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
aGuTeK |
![]()
|
No właśnie tak mi się wydawało. To po co oni robią ten dwór w 6 filmie? ;>
|
Aylet |
![]()
|
pewnie mają za wiele kasy i duzo czasu xD
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 09:17 |