Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe zdjątko:
![]() i ciekawostka - fałszywy plakat: ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 24.05.2008 12:28 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
to, że fałszywy to widać od razu.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A po czym? Zdjęcie kiepskiej jakości bo powiększane z małego, i tyle.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
po tym że jest bez klimatu *_* no i też sąziłam właśnie po kiepskiej jakości ^-^
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Na jakość nie patrz, Mugglenet powiększył fotkę z rozmiarów znaczka pocztowego, to i tak wygląda, a klimat... Czy ja wiem?... Mnie się wydaje nie taki zły. Zaczynam być szczerze zaciekawiona, jak też będzie ten oryginalny wyglądał
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się podoba. Prostota, ale oddaje tak naprawdę głowny wątek filmu.
Tzn. dla tych co czytali książkę, chociaż, dla tych co nie czytali, to może być ciekawa zagadka dlaczego akurat jezioro, etc. Bez zbędnego wrzucania 200 postaci na plakat, etc. Mnie się podoba. O. Mógłby taki zostać. ![]() Wiem, że brzydkie słówko było z gwiazdkami, ale i tak można ładniej. Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 26.05.2008 20:34 -------------------- she wolf.
|
Aylet |
![]()
|
przemek - strażnik teksasu.
Forum ma regulamin, a regulaminu przestrzegamy. Pozwolę sobie zacytować: 3. Nie używamy wyrazów wulgarnych i obraźliwych - nawet gdyby to miał być cytat z wypowiedzi innego autora! Prosimy o wykazanie minimum pomysłowości w razie konieczności ich użycia! Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 27.05.2008 13:22 -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Eh... Nie chce mi się pisać tego, że wulgaryzmy są na forum i nikt z tym nic nie rob.
![]() Ale nie będę robiła OF, więc dziękuję Ci Przemysławie za poprawkę. Pokaż, gdzie. I nie ma za co. Przemek Jak sobie poszukasz, to znajdziesz. ![]() Ten post był edytowany przez kObra.: 29.05.2008 11:07 -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Podobno wycięli scenę pogrzebu Dumbledore'a
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
The Leaky Cauldron i Mugglenet nic o tym nie mówią, a więc to nieprawda.
Skąd ta plotka? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Natalia Tena, która wciela się w filmach o młodym czarodzieju w postać Tonks, prawdopodobnie przez przypadek, wyjawiła w jednym z wywiadów pewną tajemnicę związaną z filmem "Harry Potter i Książę Półkrwi". Aktorka powiedziała, że scena z pogrzebem Albusa Dumbledore'a została wycięta. Jednak może się pojawić w kolejnej części. Na razie informacje nie zostały potwierdzone przez wytwórnię Warner Bros.
Źródło: Potterish.com |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jakby wskoczyła do podwójnej siódemki robiąc w szóstce miejsce na inne sprawy to w sumie bym się jakoś specjalnie nie pogniewał.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A ja się mimo wszystko gniewam. Tym bardziej, że jestem niemal pewny, że w siódemce pogrzebu nie będzie. Mam takie przeczucie.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
aGuTeK |
![]()
|
Może zrobią coś na zasadzie jakiegoś wspomnienia...nie wiem. Tak czy siak wolałabym,żeby było w szóstce tak jak należy.
|
owczarnia |
![]()
|
Nie ma co się denerwować zawczasu. Wszystko się okaże za parę miesięcy.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie no, wiadomo, ale mimo wszystko sam pomysł wydaje się przykry.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
aGuTeK |
![]()
|
I dziwny
![]() |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.05.2008 00:04) No ale w ten sposób to nic tylko siąść i płakać nad tym, co jeszcze ewentualnie scenarzysta mógł spieprzyć, a jest tego sporo. Póki co, mamy niepotwierdzoną plotkę. A to - jak dla mnie - trochę za mało, żeby drzeć szaty... A poza tym, my tu gadu gadu, a tu w sieci się pojawiło nowe zdjęcie ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co wiem, to jeszcze trzeba będzie czekać na 6 część filmu, jednak co się stanie dalej??? FAni zarządają realizacji 7 części, a aktorzy będą dorośli.. Co wtedy? Co prawda lubie filmy o HP, ale jednak robiły się coraz dłuższe i jakby 6 częśćdopracowałi ze wszystkimi szczegółami to było by to jak nic z 6 godzin filmu... Ja słyszałem, że mają film podzielić na 2 filmy (w częściach) bo:
po pierwsze - więcej kasy z blitetów na dwóch filmach, niź na jednym... po drugie - film byłby za długi i każdy usnąlby w kinie... -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
kObra. |
![]()
|
Hm, jaki moment w książce ma odzwierciedlać to zdjęcie?
-------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
chyba przyjęcie...
|
kObra. |
![]()
|
To na nim był Malfoy?
Z tego co kojarzę, to do Klubu Ślimaka Malfoy nie należał... Albo coś mi się pochrzaniło. -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
był chwile na tym przyjęciu. chyba go Filch przyprowadził czy coś. Nie pamiętam.
|
kObra. |
![]()
|
Aha.
Hm, a on coś zrobił? Ten post był edytowany przez kObra.: 31.05.2008 15:14 -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
Łaził po zamku chyba sam...nie pamiętam tak dokładnie...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 11:46 |