Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja go sobie wyobrażałam bardziej obleśnie, bez wąsów i o wiele grubszego.
-------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie pasuje mi. Wogóle :/
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Co do wąsów, nie będę się spierać, bo po prostu już nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że coś w książkach było o tym, jakoby je miał.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Było, było. Nie podam teraz cytatu, ale było na 100%.
Mi tam pasuje. Jak będzie dobrze grał, to już wogóle. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Zdjęcia profesora Slughorna - falsyfikat
http://bloghogwarts.com/2008/06/08/primera...o-del-principe/ |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No proszę, a na TLC faktycznie nic o tym nie było, jakoś nie skojarzyłam... Czyli problem z głowy. Plus też zaćmienie, w końcu widziałam zdjęcia aktora, co prawda niby charakteryzacja zmienia, ale chyba jednak nie tyle. O, proszę:
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Harry i Ginny
![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Aww
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Niewiele oczywiście można powiedzieć po jednym zdjęciu, ale chyba to jest właśnie ten moment, kiedy nieszczęśliwy wybór aktorki do roli Ginny zaczyna boleć.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No coz kto mogl przewidziec TAKI "rozwoj" fabuly wink wink
Ten post był edytowany przez kubik: 12.06.2008 10:40 -------------------- ...
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ech, to będzie zgroza.
Slughorn fajny. Tzn. inaczej sobie go wyobrażałem, to fakt. Ale fajny. Ten post był edytowany przez Katon: 12.06.2008 11:11 |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie lubię giny więc chyba będę zasłaniać oczy na tych momentach filmu xD
cześć kubik 8D -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja bardzo lubię Ginny, ale niekoniecznie jej odtwórczynię.
|
owczarnia |
![]()
|
Przesadzacie, kochani, i to grubo. Dziewczyna nie jest może typem modelki, ale nie jest brzydka. Dajcie jej spokój
|
Katon |
![]()
|
Ale to jakby nie o to. Nie ma być niebrzydka tylko kurde taka, że połowa (jaka tam połowa!) męskiej populacji będzie się zachwycać na zasadzie...
=P |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
jak na razie to z filmu zachwycam się tylko luną =3
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
A nieprawda, w książce nic takiego nie było, że ona jest jakaś super piękna. Ma mieć coś w sobie, a to niekoniecznie oznacza Miss Świata. Miałam taką koleżankę w podstawówce, pół szkoły się w niej kochało, a była gruba i miała krzywe nogi. Nikt nie wiedział dla czego, znaczy się żadna z dziewczyn
|
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
LOL... Co prawda Ginny nie jest za piękna ale racja to przecież nie miss świata... Jednak ja lubię aktorkę grającą ją, z resztą kto by mógł w filmie tak znakomicie zastąpić...
![]() ![]() ![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 12.06.2008 15:09) A nieprawda, w książce nic takiego nie było, że ona jest jakaś super piękna. Ma mieć coś w sobie, a to niekoniecznie oznacza Miss Świata. Miałam taką koleżankę w podstawówce, pół szkoły się w niej kochało, a była gruba i miała krzywe nogi. Nikt nie wiedział dla czego, znaczy się żadna z dziewczyn ![]() Nie musi być super piękna, ale piękna by być mogła. Albo choć bardzo ładna. Ten romans musi wyglądać przekonująco na ekranie, a scen Harry-Ginny będzie tam pewnie jak na lekarstwo. Dobrze by więc było, gdyby chociaż wizualnie dało się jakoś usprawiedliwić fascynację Harry'ego. Bonnie jest po prostu przeciętna, no. Z wyglądu kojarzy mi się nieodmiennie z nieśmiałą młodszą siostrą Rona, którą dotąd głównie grała. Ciężko się będzie przestawić. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 12.06.2008 15:41) Nie musi być super piękna, ale piękna by być mogła. Albo choć bardzo ładna. Ten romans musi wyglądać przekonująco na ekranie, a scen Harry-Ginny będzie tam pewnie jak na lekarstwo. Dobrze by więc było, gdyby chociaż wizualnie dało się jakoś usprawiedliwić fascynację Harry'ego. Bonnie jest po prostu przeciętna, no. Z wyglądu kojarzy mi się nieodmiennie z nieśmiałą młodszą siostrą Rona, którą dotąd głównie grała. Ciężko się będzie przestawić. Uprzejmnie przypomnę, że Harry zafascynował się Ginny nie tylko, a już na pewno NIE przede wszystkim ze względu na urodę. Była lojalna, odważna, uzdolniona magicznie, świetnie grała w quidditcha. Imponowała mu. Ładną lalę to on już miał, widział czym to pachnie. Nie, żebym dyskryminowała Cho, ale wyraźnie widać było, że nie sięgała Ginny do pięt. Ponadto sam Harry również Bradem Pittem nie był, że przypomnę. Ech... faceci. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie faceci, tylko film. Mówimy o filmie. W książce widzimy, że jest odważna, lojalna itp., ale w filmie musieliby nam to wszystko pokazać (a jak zwykle będzie tego za mało). Gdyby Bonnie (oprócz dobrej gry aktorskiej) była naprawdę ładna, łatwiej byłoby uwierzyć w ten filmowy romans.
Tym bardziej, że Harry, owszem, Bradem Pittem nie jest, ale już Radcliffe ponoć uchodzi za obiekt westchnień. Zwróć uwagę, że widzowie nieznający książki odruchowo do tej pory łączyli Harry'ego z Hermioną. Oboje na ekranie są ładni, mają dużo wspólnych scen, ciągle ich razem widzimy - widz dość automatycznie odczytuje te elementy jako budowanie romansu. Boję się, żeby po wyjściu z kina widz mimo wszystko nie stwierdził "Harry nie pasuje do tej małej rudej, lepiej by było mu z Hermioną". -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Hihihi, nie tylko widzowie. Nie pamiętasz wojny H/G shippers kontra H/H shippers? Toż niektórzy do dziś się nie pogodzili z tym, co Rowling napisała... No cóż, według mnie Bonnie wcale nie jest brzydka.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Pamiętam, pamiętam
![]() Bonnie nie jest brzydka, oczywiście że nie. Tylko odrobinkę zbyt przeciętna. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Jak to było? "Nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
I tym optymistycznym akcentem zakończmy dywagacje o urodzie Bonnie
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 07:13 |