Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(olesia @ 06.07.2008 07:38) QUOTE Failed to Connect The connection was refused when attempting to contact 1.1.1.2. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. Jedenaste: nie hotlinkuj. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Pojawiły się wysokiej rozdzielczości wersje dwóch wcześniejszych zdjęć: Ron w stroju do quidditcha oraz ponury Malfoy.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no
![]() ![]() |
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Łomatko. Ten przedziałek... Ratunku! Oni mają jakiś dziwny gust, jeśli chodzi o fryzurki. Najpierw Harry z włosami obciętymi od garnka, teraz Malfoy.
Luna pierwszorzędnie ![]() Tylko dlaczego jest tak mało zdjęć Snape'a?! Toż to (prawie) główny bohater! A na dodatek tytułowy! ![]() Mimo wszystko nie mogę się doczekać tego filmu. -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
W oczekiwaniu na 6. film. Obecnie? Wakacjuję. |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Oj ja też. Chcę już ten film!
![]() |
POmyluna 111 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 16.07.2008 ![]() |
To tak jak ja
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Harry i Slughorn:
![]() Edit: zamieniłam na większe. Można też kliknąć, to się zrobi ogromniaste. Ten post był edytowany przez owczarnia: 20.07.2008 14:51 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Jaka czapa
![]() -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
aGuTeK |
![]()
|
Albo wspomnienie ;]
|
Salamandra |
![]()
|
Ale wspomnienie dał mu w chatce Hagrida, jeśli dobrze pamiętam. A poza tym nie byłby taki zadowolony z tego powodu. Chyba że coś pozmieniali w filmie, jak to mają w zwyczaju
![]() -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
aGuTeK |
![]()
|
Na pewno dużo pozmieniali. Tego się raczej nie da uniknąć.
|
Salamandra |
![]()
|
Niestety nie da się. Chyba że mieliby nakręcić film trwający kilkanaście godzin
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
and that's it?
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Yup, for now. W sierpniu wchodzi konkretniejszy podobno
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
wrzuciłaś to takim stopniem pisma, że spodziewałam się czegoś wielkiego :P
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Taka była intencja! No wszak ubogi czy nie, jest to PIERWSZY zwiastunek do najnowszego filmu! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
goal achieved, then :P
na youtubie nie robi specjalnego wrażenia, ale jak sobie wyobrażę siedzenie w kinie, ciemny ekran i ten głos, to mogą ciarki przejść ;) -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
No, a zwłaszcza weź sobie teraz wyobraź tak znienacka! Zapowiadają trailer na sierpień, idziesz sobie do kina na cośtam a tu BUCH
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
... i wkomponywujesz się w fotel.
Jak dla mnie bomba. Zresztą, ja tam się cieszę, że w ogóle będzie. Lepszy - gorszy. Nikomu nigdy się nie dogodzi. Ważne, że będzie. O. -------------------- she wolf.
|
BonnieLiu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 20.07.2008 Skąd: Wieża Astronomiczna Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no, Harry nie wygląda w tej części tak źle, strasznie nie podobał mi się w piątce, naprawdę- koszmar i porażka. A Slughorn? Trochę inaczej sobie go wyobrażałam. Według mnie jest za wysoki i za chudy ;// A fryzura młodego Malfoya to żadna nowość, w każdej części ma taką sama i ta mina- przygłup niezadowolony z życia ;P
Ten post był edytowany przez em: 21.07.2008 15:14 -------------------- "Dla dobrze zorganizowanego umysłu śmierć to tylko początek nowej, wielkiej przygody..."
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wcale nie ma w każdej takiej samej. W pierwszej i w drugiej miał typowo malfoyowatą. Dopiero w trzeciej mu zrobili takiej... Luźniejszą.
Ale to, co ma teraz jest kompletnym dnem... Ugh. -------------------- she wolf.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Czy mi się coś znowu popierdzieliło, czy w piątce naprawdę ominęli wątek Quiddicha? :> Bo sobie nie przypominam...
Jeśli tak, to jestem ciekawa, czy wrócą do niego w 6-stce. "Weasley naszym królem", TEGO NIE MOŻNA SOBIE TAK PO PROSTU ODPUŚCIĆ! :[ Wr. A Ginny nawet nie wyglądała tak źle na tym jednym zdjęciu. ![]() Y... na kiedy przewidziana jest premiera tego filmu? [Nie mogę się już jej doczekać, holender. ![]() Ten post był edytowany przez em: 23.07.2008 13:47 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
em |
![]()
|
abstrakcjo, na zdjęciach jest Ron w stroju do quidditcha przecież
![]() -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
No tak, widziałam i to mnie właśnie zastanawia. Bo w piątce chyba go nie było, nie? [Nie pamiętam już].
Więc po prostu przełożyli wątek z Ronem do szóstki? A może w ogóle nie będzie tego z tym 'Weasley jest naszym królem'? Kurde! Pozabijam tych twórców filmu, jak to pominą! :| Ten post był edytowany przez abstrakcja: 23.07.2008 13:52 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 00:48 |