Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Slughorn fajny. Film to film, nie trzeba wiernie trzymać się zewnętrznego opisu.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie kto mi się najbardziej podoba? Od pierwszej części? Snape. Zarówno charakterem jak i wyglądem za bardzo nie odstaje za książkowym Snape'em. W ogóle, uwielbiam go. Lekcje oklumencji, ten groźny błysk w jego oku... to było coś.
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Snape rewelacja, gdyby jeszcze tylko troszkę młodszy był.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ano. Choć i tak nie zgrzyta aż tak jak Syriusz (choć w piątce już było lepiej) albo James i Lily (TRAGEDIA). Jak widzę tego Jamesa z siwymi włoskami w czarnej czuprynie i Lily ze zmarszczkami, to coś mi się w żołądku przewraca.
Mam nadzieję, że film jednak trzyma się tego, czego powinien, czyli lekcji u Dumbledore'a i tajemnicy Malfoya i Snape'a. Bo jeśli romanse i quidditch przeważą, to się zdenerwuję. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam już jestem zen. Bardziej się chyba zepsuć nie da niż dotychczas, więc co mi tam.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ekhm, ale dalej podtrzymujesz tezę o wspaniałości piątki? Bo Ty lubisz takie niespodziewane wolty stanowiska uskuteczniać w kwestii filmów =P
Szóstka to w sumie jak już pisałem świetna część dla mnie. Ma takie podskótne napięcie przez cały czas. Chyba jest najmroczniejsza i to, że niewiele się dzieje jest jak dla mnie wielką zaletą tej książki. Film ma szansę być rasowym thrillerem, ale jeśli poprzycinają za bardzo myśloodsiewniane sceny to wyjdzie jak zwykle. Czyli spoko, fajnie, ale bez szału. Ten post był edytowany przez Katon: 24.07.2008 12:22 |
owczarnia |
![]()
|
Lubię, fakt
![]() Tylko krowa nie zmienia poglądów, ot co. No i wiadomo, hurraoptymizm, siódmy tom i tak dalej. Ale później otrzeźwiałam i mi przeszło. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
Hehe. Jakoś mi umknęło =)
|
owczarnia |
![]()
|
Właściwy trailer ma zadebiutować na AOL-u we wtorek, 29 lipca, jak podaje TLC.
|
BonnieLiu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 20.07.2008 Skąd: Wieża Astronomiczna Płeć: Kobieta ![]() |
No to fajnie, poczekamy sobie na trailer
![]() -------------------- "Dla dobrze zorganizowanego umysłu śmierć to tylko początek nowej, wielkiej przygody..."
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
![]() ![]() ![]() sneak peaki z trailera, który będzie online dzisiaj o 9PM EST. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Uuuu, to pierwsze dobre. Rodzi nadzieję.
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@up: Czy aby Dumbledore nie robi sie na Gandalfa?
![]() oż! napisałem cos na FG! ![]() Ten post był edytowany przez Child: 29.07.2008 21:35 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
"Się" to on chyba sam na nic nie robi, wątpię żeby miał coś do powiedzenia... Ale fakt, podobieństwo raczej widoczne
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
JEST
Edit: I tutaj już też. W HD. Edit2: stronka. Ten post był edytowany przez owczarnia: 30.07.2008 04:51 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Łoooooł. Wygląda wspaniale. Z tego, co wyłapałem, dialog niemal żywcem wzięty z książki, a to już o czymś świadczy. Może być naprawdę dobrze.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Mi się podoba (jednak!). Takie... mroczne, jak książka.
Trailer... no udany. Wszystkie były zresztą niezłe jak dotychczas. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Młody Waldemar ma spojrzenie jak morderca.
![]() Generalnie - kisiel, kisiel, kisiel. -------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
Aż się boję pochwalić ten trailer, bo na ogół im trailer lepszy, tym film słabszy. Chociaż... w sumie najbardziej mi się zawsze podobał zwiastun do PoA, więc może jest szansa
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Och, wstyd. Przybywam po tak długiej nieobecności na Magicznym, że aż strach się pokazać! Mea culpa...
Ja byłam nawet nieświadoma, kiedy trailer ma być. A tu proszę. Dzisiaj! Nadziałam się na zwiastun zupełnie przypadkiem. Ale szszszaleństwo! No dobrze. Zawsze się emocjonuję trailerem, a potem niewiele z tego wychodzi na dużym ekranie (bo okazuje się, że wsztstko, co fajne zawierał tylko trailer, i wszystko już widziałam ![]() ![]() Z tym, że to dopiero przygrywka. Boję się o ten fim. O newraliczne punkty. I znów się zacznie się zabawa w oczekiwanie i obgryznie pazdnokci (jakby się w ogóle skończyła ![]() Czeeeeeść! Brakowało Cię nam ![]() O rany! Psieplasiam ![]() To już się nie powtórzy ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 30.07.2008 21:16 |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
ło matko bosko!!
Nie mam czasu, żeby regularnie wchodzić na Magiczne, a tu taka niespodzianka! No, no, no... zapowiada się obiecująco. Mhrocznie ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
wchodzę dzisiaj i wychodzę. muszę przeżyć ten trailer po swojemu ~_~
Ten post był edytowany przez Aylet: 31.07.2008 19:48 -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Czy ja wiem czy ten trailer taki super-extra. Już nawet ten od ZF bardziej mi się podobał.
Choć trzeba przyznać, że młody Voldi robi piorunujące wrażenie. No i też pierwsze skojarzenie Dumbledora z Gandalfem ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 00:16 |