Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
sukienka Luny na bal pierwsza klasa
![]() ![]() |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A Draco dlaczego trzyma tego kanarka? Tam coś było z kanarkiem?
Fajną fryzurkę ma Tonks. ![]() -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
jestem przekonana, że wszystkie fanki HG/DM zaraz przylecą i zinterpretują kanarka odpowiednio :P
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Czyli że co?
![]() -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja Wam mogę powiedzieć, bo z nudów poczytałem sobie relacje osób, które widziały nieukończoną wersję filmu w Chicago.
SPOJLERY! Draco używa ptaków, by wypróbować, czy łącząca Hogwart ze sklepem Borgina i Burkesa Szafka Zniknięć działa. Fajne te zdjęcia, zwłaszcza Ron i Luna. Choć i Tonks niezgorsza (mimo iż w ogóle nieksiążkowa). -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
spojler? Przecież chyba już każdy czytał książki HP...
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Spoilery filmu. Przecież nie zawsze wszystko w filmie jest tak jak w książce, prawda?
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
a, dobra. Rozumiem, rozumiem.
![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(asiatal @ 26.09.2008 16:09) Może mam akurat jakieś zaćmienie i nie pamiętam, ale nie wydaje mi się, że w książce to było napisane co Przemek zaznaczył jako spoiler. -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Ja też tego nie pamiętam. Ech, ciekawe co jeszcze wymyślą.
-------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
Trochę starych, trochę nowych. W każdym razie dużo i w dobrej jakości.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
dobija mnie grzyweczka Radcliffe'a xD
I tak poza tym Dumbledore wygląda lepiej jak jest staarszy. -------------------- |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Georgia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 02.10.2008 Skąd: EM Płeć: Kobieta ![]() |
fajne, szkoda tylko, że na film będzie trzeba poczekać aż do wakacji, ech, żal, żal
|
aGuTeK |
![]()
|
Nooo to jest straszne! :/ To jeszcze tyyle czasu
![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Będę cięła, jak słowo honoru.
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe fotki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 21.10.2008 20:38 -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Czy tylko mi się nie otwierają?
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
nie mam pojecia dlaczego sie nie otwierają. U mnie tez na jednym kompie sie otwierają, na drugim nie
![]() Jak cos- link: http://ohmywatson.net/index.php?subaction=...rt_from=&ucat=& ![]() -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
owczarnia |
![]()
|
Hotlinking is evil
![]() Link do galerii albo należy zapisać na dysk i wrzucić np. na Imageshack albo TinyPic czy inny Photobucket. I dopiero wtedy na forum ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
Trailer jest nowy. Szlag by ich trafił, robią człowiekowi apetyt tylko... Warto zobaczyć głównie ze względu na ostatnią scenę
![]() W razie by z YouTuba zdjęli czy cuś, to jest jeszcze tu, i to chyba nawet w lepszej jakości. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]() ![]()
|
Fajnie się zapowiada...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 09:29 |