Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, ale ten smark beznadziejny tam to chyba raczej gra takiego dwunastoletniego Riddle'a, nie?
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie sęk w tym, że nie. Dwunastoletniego Riddle'a to gra ten, o:
![]() ![]() I do tego nic nie mam, dzieciak jest jak najbardziej ok. Klucha gra Riddle'a nastolatka i później subiekta, który robił wodę z mózgu niejakiej Hepzibah Smith, o ile pamiętasz. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A, pamiętam. No to faktycznie totalna groza. Ten młodociany jest świetny.
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
no ja nie wiem, czy ten 12-letni Riddle wygląda na takiego, co to się wszyscy go boją
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jest dokładnie jak ktoś wcześniej napisał: jak Damian z "Omena", co dodatkowo doskonale uwidaczniają powyższe zdjęcia. Na pierwszym demon wcielony, na drugim słodki chłopczyk, ale widać, że outsider.
Zasadniczo mały (który, przy okazji, nazywa się Hero Fiennes-Tiffin) był świetnym pomysłem jeszcze z innego powodu: jest mianowicie rodzonym siostrzeńcem samego Ralpha Fiennesa, czyli odtwórcy roli dorosłego Voldemorta. Podobno dostał się tylko na podstawie świetnych wyników castingu, ale ja tam w to nie wierzę i zresztą bardzo dobrze, że go wzięli, bo jest do tej roli idealny. Co natomiast zobaczyli panowie odpowiedzialni za obsadę we Franku Dillane, pozostanie dla mnie tajemnicą na wieki. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
Który? Mały? No to ciemne ma przecież?
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anchesenamon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.11.2008 Skąd: krakau Płeć: Kobieta ![]() |
Wg mnie jest to ewidentnie blond.
Mój monitor może się mylić. -------------------- Czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() ??? Na drugim zdjęciu ma jaśniejsze, ale do blondu (mimo, że w pełnym słońcu są) to im jeszcze daleko... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
owczarnia |
![]()
|
Ja chyba nie dożyję części, w której on będzie miał znowu normalne (czyli takie jak w Więźniu) włosy...
![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 07.11.2008 20:03 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Cóż, jak do tej pory trzecia część była chyba najlepszą częścią pod każdym względem, nawet włosów Harry'ego racja... |
owczarnia |
![]()
|
No bo umówmy się, to była jedyna część, w której Harry wyglądał i zachowywał się jak Harry.
|
asiatal |
![]()
|
a ile czasu ja spędziłam nad tą sceną...
ale to w ogóle dziwne bo nigdy nie byłam fanką H/H. |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
A nie burzę na głowie, zamiast loków? ._.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Miała być burza, i miała być poplątana. Loki podejrzewam pod wpływem wilgoci (innymi słowy kupa siana z tendencją do kręcenia się, identycznie jak moje). Więc zejdźcie z łaski swojej z Hermiony, bo i tak w Więźniu wyglądała (i grała) najlepiej.
A tu kilka nowych fociszy. Żadna rewelacja, ale z dziennikarskiego obowiązku... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe fotki:
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 11.11.2008 00:06 -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
owczarnia |
![]()
|
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
owczarnia |
![]()
|
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak do tej pory najlepszy
![]() |
olesia |
![]()
|
|
anchesenamon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.11.2008 Skąd: krakau Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, to ona.
Wracajac do Voldemorta: czy Christian Coulson zagra ponownie? ![]() ![]() ![]() On jest idealny, ach :> -------------------- Czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
|
owczarnia |
![]()
|
Nie, nie zagra(ł). Była o tym mowa już sto lat temu, poza tym można to zawsze sprawdzić (na przykład tutaj).
A Hermiona wygląda bosko ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 15.11.2008 22:46 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
olesia |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:45 |