Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się układ sklepu bliźniaków
![]() ![]() ![]() |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Niezbyt optymistyczne wieści
http://www.filmweb.pl/%22Ksi%C4%85%C5%BC%C...1,News,id=48587 chociaż sądząc po trailerze, nie powinna im wyjść z tego taka bajeczka ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
dosc przerazajace.
no przeraza mnie to ze moga to spieprzyc. moglby byc taki swietny film. no ale jesli sceny grozy i przemocy beda lagodne to nie moze z tego wyjsc nic dobrego. bo nie wyobrazam sobie przedstawienia nastroju panujacego w jaskini w sposob lagodny. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
"Scary images, some violence, language and mild sensuality". Tyle od MPAA. Reszta się okaże w kinie, ale ja tam sobie wielkich nadziei już od dawna nie robię.
|
owczarnia |
![]()
|
Trailer nowy. Ne śmiać się, bo to z Japonii.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hakasza Hiruhiru jakariha norahama Voldemort!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet mi też dżapanis nie przeszkadzał. Chyba najlepszy.
-------------------- she wolf.
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Daje radę ^^
Kurcze, zawsze mnie rozwala scena: - She is interested in you, because she thinks you are the chosen one. - But I am the chosen one. (czy jakoś tak, dałam na biało, na wszelki wypadek....) -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
trailer dobryyyy. ale ten japonski odrzuca. strasznie.
-------------------- |
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak natraficie na wersję angielską a nie japońską to zapodajcie linka pls.
-------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
owczarnia |
![]()
|
No na pewno będzie z czasem, tak myślę. Ta jest z japońskiej telewizji i japońskiego programu o filmie, więc
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiadomości Kaskader ranny na planie nowego "Harry'ego Pottera" (huffingtonpost.com, Alka/29 stycznia 2009 11:20) Kaskader, który pełni rolę dublera Daniela Racliffe'a w filmie "Harry Potter i Książę Półkrwi", został poważnie ranny w eksplozji na planie. 25-letni kaskader wykonywał numer w powietrzu, kiedy uderzył o ziemię w wyniku nieudanej eksplozji. Dziennik "Daily Mirror" podaje, że mężczyzna był przytomny po wypadku, ale istnieje obawa, że może być sparaliżowany, gdyż nie miał czucia od pasa w dół. Na plan w Leavesden Studios wezwano karetkę. Kaskadera zabrano do szpitala Watford General Hospital. |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
No to ładnie.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
aGuTeK |
![]()
|
Mam pytanie,bo mi chyba coś umknęło. Wycięli Gaunt'ów?
|
owczarnia |
![]()
|
Umknęło Ci. Wycięli, niestety.
|
aGuTeK |
![]()
|
Bez sensu. Ten film powinien być oparty na tych wspomnieniach. One są chyba najważniejsze. Ehh
|
LilienSnape |
![]()
|
mi tez to umknelo.
i nie wierze . przesadzili juz. czy oni nie czytali DH i nie wiedza ze te wspomnienia maja znaczacy wplyw ? no ejj. no chybaze nas podpuszaczaja. pf. -------------------- |
Ledina |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 31.01.2009 ![]() |
No i wydaje mi się że kolejny film zwalą, nie wiem jak wam ale Zakon wcale mi się nie podobał największe fragmenty akcji zostały w nim pominięte.
-------------------- Zapraszam do wspólnej gry !
Wciel się w stworzoną przez siebie postać i chodź po Hogwarcie, zwiedzaj takie miejsca jak Zakazany Las, Zakazany Korytarz, Hogsmeade i wiele, wiele więcej. Zwiedzając miejsca przygód nie zapomnij o zbieraniu fasolek, żab, doświadczenia no i oczywiście o sekretnych przejściach. Ucz się również czarów, zwiększaj umiejętności, walcz w klubie pojedynków, rozmawiaj w dormitoriach i Wielkiej Sali. Stań się najlepszym !!! www.magia.gtw.pl |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
owczarnia |
![]()
|
Pierwszy - super. Aż się wczułam.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nareszcie trailer w normalnym języku xD
czy gościu który gra slughorna to ten sam co był właścicielem moulin rouge? bo coś mi tak świta. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Zgadza się, ten sam.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
A no. Teraz jak na niego patrzę to mi jeszcze bardziej pasuje do tej roli xD
-------------------- |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Oficjalny długi sneek peak
http://snitchseeker.com/harry-potter-news/...-preview-62482/ Sporo nowych scen. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:33 |