Odlud
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Odlud
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten wiersz napisałem tylko dla siebie, ale skoro już skrytykowałem tyle waszych dzieł to postanowiłem dać wam szansę skrytykowania mojego.
Dlaczego nie mogę poznać uśmiechu na twej twarzy? tańczysz z nieznajomymi walczysz z przyjaciółmi Stoisz w miejscu bez powrotu Co za wstyd! Potrafiłeś poruszyć góry Ale tobie było mało Ktoś puka do twych drzwi i nie może poznać twojego uśmiechu To matka ci dała tą siłę Popatrz do czego doszło Zdradź mi tą tajemnicę Zdradź gdzieś sie włóczył przez te wszystkie lata Sięgnąłeś piekieł Zaznałeś nieba I choćby ognisty ptak wylądował ci na dachu Nie spojrzysz, prawda? Wzrok na niebo kierujesz Popatrz do czego doszło Nie mogę poznać twojego uśmiechu |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
proponuję z nim o tym porozmawiać zamiast pisać wydumane wiersze.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, sorry, ale nie. I nawet nie widzę światełka w tunelu.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Tę, nie tą.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi się trochę podoba. Nie takie wysoko lotne, ale i nie zupełnie denne
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się "zdradź gdzieś się włóczył". Reszta nie. Za ciężkie i za bardzo wprost. I trochę wydumane. Nie.
-------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie się podoba. może dlatego , że tylko ja naprawdę rozumiem go dokładnie.
Lilith -> naprawdę myślisz, że to jest aż tak beznadziejnie dosłowne? Nie, to (w warstwie dosłownej) nie jest prawdziwa historia. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie, moja wypowiedz była złośliwie ironiczna i miała na celu uzmysłowić Ci, że wiersz jest tragicznie zły.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jeśli tylko Ty rozumiesz go do końca, to chyba coś nie tak. Oczywiście niekoniecznie. Bo gdyby to był dobry wiersz, to jego cienie i mroki kusiłyby nieznanym. A tu odpychają banałem.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:21 |