Tok życia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tok życia
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Tok życia"
Jak było? Czy kiedykolwiek ponad tłum się wychylałem? Nie! Bo groźne było to, co zamierzałem. Czy kiedykolwiek w moim życiu zabijałem? Nie! Bo o czystość sumienia dbałem. A teraz? Teraz zna mnie cała Ziemia, Bo zanadto się w przód wychyliłem Chociaż tego nie planowałem Wszystkich Ich pozabijałem O nic już nie dbałem Bo zrobiłem źle I tego żałowałem Co później się stanie? Jak przeminie grozy panowanie? Czy na wolnym świecie kiedyś moja noga stanie? Nie odpowiem na to pytanie. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Przykro mi to mówić, ale słabe. A już środkowa zwrotka tragiczna. Brzmiało momentami jak kiepski hip - hop.
Tak naprawdę tylko trzy pierwsze linijki zapowiadały coś interesującego. Cóż, początki zawsze są trudne. Aha, i zdecyduj się, czy piszesz rytmicznie, czy też nie. Bo po rytmicznym początku nierytmiczny ciąg dalszy utrudnia czytanie. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parę tygodni nic nie pisałem, i takie mi rzeczy wychodzą. Popracuję nad następnym trochę.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Zeeetii.To teraz o pralce i prysznicu.
|
Zeti |
![]()
|
Pralka i prysznic? A mogę wpleść do tego jeszcze wannę?
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
I poziomkowy płyn do kąpieli, który rzecz jasna podarowała Ci wybranka, a potem zwiała.I przed pisaniem przejrzyj sobie jeszcze raz Starszych Panów. ; )
|
Zeti |
![]()
|
Będzie coś podobnego do 'Wysypiska'
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
męczące. kiepsko.
ale ma swoje plusy. temat można by lepiej wykorzystać. |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A moze jednak pisz o tematach, które czujesz, bo nie każdy umie napisać ciekawy wiersz o prysznicu.
Zresztą co to za temat w ogóle? Lilith Zajebisty temat. Ha! Ja teraz połącze przyjemne z pożytecznym: Wstaję rano, kasy zero idę do kranu, bo suszy jak pieron. Miałem sen, nie to byla jawa, śniła mi się wódka i dobra zabawa. Czy mam całą kasę na bluzę? taka była biba, że mogłem wydać na luzie. Teraz w mej kabinie czekam aż kac minie prysznicowej. Czy mam całą kasę na bluzę? Czy w zimnej wodzie mi stanie? Sorry ziomy. Nie odpowiem na to pytanie. Nie odpowiem. Ten post był edytowany przez Lilith&Katon: 04.05.2007 19:33 -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Zeti |
![]()
|
Jest o prysznicu. Ja jednak spróbuje coś sensownego, o armaturze łazienkowej napisać.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:35 |