Matura 2007, temat tymczasowy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Matura 2007, temat tymczasowy
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Stwierdzilam, ze jest to na tyle hot topic, ze warto jednak go odseparowac od 'Szkoły'. Pozniej sie go wywali, jak ta gehenna sie skonczy ;>
No. To jak wrocimy z pisemnego polskiego - dzielmy sie wrazeniami. Powodzenia i, jak to mawia Nai, niech moc chomikow bedzie z wami! -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pisanie o mamusi jest kewl [;
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boże czuje ze to makabra byla ==' boje sie odpowiedzi nie bedzie niczego!
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
matura ssie.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej no, czuje że nie było źle. ale do odpowiedzi nie zaglądam.
Zinterpretuj "Dwanaście stacji" Tomasza Różyckiego i określ jaką rolę pełnią nawiązania do "Pana Tadeusza". tralala. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
kurcze, źle.
jaką ocenę autorka wystawia społeczeństwu? dla mnie to iście negatywna była, ale jako żem jest negatywnym człowiekiem, moge się mylic.. nie podobała mi sie matura. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
negatywna, ale z pozoru pozytywna.
tak napisalem. 17 moze 18/20 z zamknietych.. no i o matkach napisalem, ze jedna byla spoko matula, ale syn nicpoń, a druga była zimna wyniosła suka. jakby ktos z waszych znajomych mial juz ustne to: www.tematymatura.fora.pl Ten post był edytowany przez TimmY: 04.05.2007 14:50 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jestem zadowolona. Tak jak po probnej bylam, tak teraz wiem, ze nie poszlo mi dobrze. Pisalam ten sam temat co Kasia, rozszerzony. Ehh.. Podejrzewam ze jakos kolo 70% bede oscylowac.. :C
a ja i tak cie skopje, 70 to super wynik ty cycu! Ten post był edytowany przez Neonai: 04.05.2007 15:25 -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziwny był ten fragment pani filozof.
-------------------- she wolf.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
pytania zamkniete wydaja mi sie niedodymane, grunt tylko aby miec 30% z polaka wiecej do szczescia mi nie trzeba.
TimmY jestes pierwsza osoba ktora powiedziala ze takiej odp udzielila. ps. Dziady ktos pisal czy tylko ja sie za nich wzialem? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Słyszeliście o gościu, co go wywalili, bo mu komóra zadzwoniła? Może Roman da mu amnestię...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Etam. W zeszlym roku w Warszawie tez wywalili za komórki. Mówi się 500 razy żeby nie wnosić, ale na głupotę nie ma lekarstwa.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale dlaczego od razu wywalać i poprawka za rok? W poprzednim roku tyle amnestii było, dla osób, które nie zdały, a wyrzucają, za komórki?
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wnosic to nie wnosic, ja mialem i uzywalem w trakcie matury, ale zeby dzwięku i wibry nie wylaczyć to trzeba sie klamką urodzic XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
|
Zeti |
![]()
|
Ja też wnoszę, ale wyłączony. Gościu rozkojarzony musi być strasznie.
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
na mature to raczej nie wnosisz. a tu chyba mowa o maturze. bo w szkole miec komcza to nic takiego az.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
Ja zawsze noszę. U nas jest taki kruczek prawny, który zakazuje nosić komórki uczniom, ale uwaga tylko szkoły podstawowej. Więc całe gimnazjum nosi, dzwoni i nauczycielom (niektórym) to nie przeszkadza.
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
szkoda ze nie mozna bylo
wnieśc wody.. potrzebuje czasem zwilzyc mózg -------------------- |
Neonai |
![]()
|
ej no.
u nas przygotowali dwie butelki i troche plastikowych kubeczków. pomyśleli. |
Zeti |
![]()
|
Tylko dwie? Na ile osób? Ile litrów?
Mellisa |
![]()
|
u nas przygotowali wode
i dokładnie cztery plastikowe kubeczki. nie chciałam fatygowac pani nauczycielki, ani nie chcialam marnowac czasu, 'a moze ktos potrzebowalby bardziej?' i tak jakos poszlo -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
hej, ja sie boję
że angielski będzie na sali gimnastycznej i przez pogłos nic nie usłyszę. -------------------- |
Neonai |
![]()
|
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
u nas nie było wody.
a angielskie ze słuchania nie beda na sali gim tylko w klasach, wlasnie z powodu poglosu. i kurde mać mol boje sie o moj angielski. niby umiem, niby mialem 3 lata 5, niby na probnej rozjebauem 76% rozszerzony, ale musze na prawdziwej miec CONAJMNIEJ tyle. A po probnej jak zobaczylem wynik to nie ruszylem palcem. Pytanie numer 1. ILE trzeba miec argumentow za i przeciw w rozprawce, zeby cenili na maksa tresc/whatevercokolwiektam? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:34 |