Kwiatek, czyli o wyższości flory nad fauną
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kwiatek, czyli o wyższości flory nad fauną
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Tak po prostu
Zerwać kwiatek Nieść go w ręce Musnąć płatek Poczuć zapach tak zmysłowy Dotknąć listek Małym palcem Delikatnie pocałować Potem przypiąć go do włosów Tuż nad uchem aby słuchać bardzo czułych Szumnych słówek Na dobranoc Mrugnąć oczkiem Uśmiech posłać I upuścić do kałuży I udawać że przypadkiem Że to tylko głupi kwiatek Tak po prostu... |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
milutkie. końcówka cóś mi nie pasuje, ale poza tym szalenie przyjemne. Wreszcie jakiś dobry wiersz
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo mi pasuje. Czyta się przyjemnie. Mam taki nastrój do tego.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
bez tak po prostu
reszta ok -------------------- ![]() ha! |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Końcówka faktycznie jest zła, bo psuje cały rytm, ale długo się nad nią męczyłam i nie mogłam niczego wymyślić
![]() ![]() Pozdrawiam |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie. Może jestem malo wrazliwa na kwiatki, bo po prostu nie widze tu niczego.Pomyslu nie widze:/
|
rhiamona |
![]()
|
ale tutaj nie chodzi o kwiatek sam w sobie, on jest tylko przykrywką
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:26 |