Myśli Nocne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Myśli Nocne
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:10 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Niestety to już nieomal nie jest wiersz. Refleksja bardzo ciekawa i niebanalna, ale jako poezja nie chodzi w tej formie.
Z resztą pokazałeś tylko jeden bok trójkąta. Nadzieja pozwala na wiarę, że miłość przyjdzie. Wiara daje miłość, która wypełnia nadzieję. Miłość daje nadzieję, która pozwala wierzyć. Etc. Ten post był edytowany przez Katon: 17.06.2007 14:41 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
dla mnie nie
to dopiero pierwotna myśl, którą można ewentualnie ubrać w poezję -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Tak naprawdę nie wiem, czemu dałem to na forum.
Katon - póki co odkryłem tylko jeden bok trójkąta. Nie mogłem więc pisać o innych. Może faktycznie to był błąd, wklejanie tego. Może należało to przemyśleć i poprawić. Tylko że zwykle, jak coś poprawiam, gubię sens. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Nie poprawiaj, bo to dobre jest. Zgadzam się z Estejem- dwie ostatnie niezbyt. Ale ogółem bardzo trafione. Podoba mi się. I gdy się to czyta uwagę przyciągają słowa i ich znaczenie, nie kompozycja itp. -to jest wielkim plusem, choć z pozoru może wydawać sie niewierszowate.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zapewne masz rację.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:27 |