Pokoje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pokoje
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
pedantyczne pokoje
pedantyczne pokoje i okna białych firanek budynek jest z kart nowy budynek z dodatkiem spalonych zapałek to tu, to tu, to tu to tu, to tu, to tu -przez szpital przejechał pociąg pedantyczne pokoje pedantyczne pokoje i okna białych firanek diagnoza jest jedna diagnoza jest prosta pustka niedomówienia Tu ręce urwane Tam nawet i głowy tu pełno srzępków postaci i groch zamiast zębów i groch zębów zamiast przetrawić też jakoś trzeba potrafić to tu, to tu, to tu to tu, to tu, to tu -pociąg odjechał - za szybko |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Bo tutaj chodzi (przynajmniej chciałabym żeby tak było) o zbyt krótkie chwile, pozostawiające niedomówienia i mylne złudzenia. Poucinane momenty które staramy poskładać w logiczną całość w bardzo nieprzychylnych okolicznościach.
przynajmniej tak mi sie wydawało gdy to pisałam. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
to jest piosenka?
mogłaby nią być miejscami. myślę, że z dobrą muzyką bardzo by mi się podobało. -------------------- ![]() ha! |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podoba mi się dość. Może podobałby się bardziej, gdybym zrozumiał do końca. Ale na pewno jest ciekawy i przykuwa uwagę, chociażby formą, a myślę, że to było w dużej mierze celem, więc udało Ci się.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobre. Tytuł jak najbardziej na miejscu.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
rhiamona |
![]()
|
Sama nie wiem co to jest, czy piosenka czy wiersz. A jak w pisaniu tak i w życiu precyzyjnych celów nie mam. Co wyjdzie, to wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:10 |