Z Archiwum Mego, fotografie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Z Archiwum Mego, fotografie
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim cokolwiek zamieszczę - dowalcie krytyką, żeby odechciało mi się ganiania z aparatem.
Dla informacji - wszelkie wnętrza typowo domowe, to wnętrza mojej chałupki. Wnętrza nie wnętrzaste, to znaczy - zewnętrzaste, to moja mieścina i jej okolice. Nic nie zdarza się dwa razy Studium zdeptanej ręki (rysunek jest mój, glany również) Pokój samobójcy Bunt uczuć (autoportret) Rozpacz człowieka we mgle Szczęście na przedmieściu "Nienawidzę przeznaczenia" (moje łapki) W podziwie dla piękna (praca konkursowa - niestety nic nie zdobyła) Ostatni oddech Martwa natura zgoła informatyczna (mówiąc wprost - krajobraz przy komputerze) Autoportret z dredem na twarzy (tzn. w gębie ![]() W okowach własnego szaleństwa rodzą się wyimaginowane osobowości (autoportret) Inny punkt widzenia -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Sorry, ale mi się nie podoba nic z tego co wrzucilaś, no może poza mgłą. Wszystko takie rozmazane i niewyraźne.
Poza tym nie lubię generalnie zdjęć czarno-bialych, dziwi mnie, dlaczego wielu początkujących wybiera własnie tą technikę. Według mnie trzeba mieć dużo więcej umiejętności, żeby zrobić dobre zdjęcie bw, bo odpada tu kolor jako środek przekazu. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Hannah_Wilson |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta ![]() |
A mi osobiście podoba sie zdj z glanami
![]() Sczególnie to jak wykonałaś rysunek tej ręki. -------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
genialne są te tytuły
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezu, Psychopatka powróciła była.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Poczuła się widać estetycznie skrzywdzona ;>
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Człowieniu (człowieńko!)! Nie znam się na fotografii, ale niewątpliwie wiem to i owo o pretensjonalnych tytułach, nadętym mhroku i zawiewającej cmentarzem pseudoestetyce. Może zdjęcia nie są złe, ale tytuły jakie im ponadawałaś wywołują pusty śmiech i są po prostu masakrycznie żenujące. Właściwie to w "W okowach własnego szaleństwa rodzą się wyimaginowane osobowości" mogłoby spokojnie posłużyć za tytuł trzeciego albumu Comy, albo hoho może nawet nowej płyty Kata666. Ratunku!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
za duuuuże. ludzie, jak tu oceniac kompozycje, jak moja przegladarka nie dopasowuje rozmaru zdjecia do okna.
nieostre, za ciemne, ruszone. nie wiem, skad przekonanie, ze ruszone zdjęcie jest bardziej dżezi. w większości przypadków nie wiem, co właściwie chciałaś powiedzieć. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
oh, Em, myślę, że tytuły są dość jednoznaczne. ale no co Ty możesz wiedzieć o cierpieniu.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
30.06.07 i dopiero teraz ten temat odżył? Magia "+1" ?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
magia psycho
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
temat powinien być aktualny - ku przestrodze.
zastanawia mnie tylko, dlaczego nikt przez caly rok nie zauwazyl fenomenu tytułów tych ambitnych dzieł. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
em |
![]()
|
mało kto odwiedza galerię chyba
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
bo i mało sie tu dzieje - ciekawego
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
bo wrzuciłabyś rysa jakiegoś.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jedyne co mi się podoba, to tytuły zdjęć. Szkoda, że po otworzeniu występują u mnie mdłości.
-------------------- she wolf.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Tytuły zachęcające...
A zdjęcia? Powiem krótko i dobitnie - nic specjalnego. Jedynie ta praca konkursowa mi się podoba. Całkiem fajna. Ale reszta 'do bani'. ![]() PS. Mgła też fajna. ![]() Ktoś tam wcześniej pisał, że zdjęcia kolorowe są łatwiejsze w wykonaniu dla początkujących, niż czarno-białe. Otóż wcale nie. Jest wprost odwrotnie! ;> Ten post był edytowany przez abstrakcja: 23.07.2008 15:14 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
Wow, chyba właśnie się z Tobą zgadzam!!!
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Niemożliwe.
Maj Gad. Ze mną się chyba coś niedobrego dzieje. ^^ -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
Oj nie nie, to raczej ze mną!
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
To wszysko prze Bonnie!! Napisała Posta Roku, którego Kochany przez nas Katon - Mateusz ma w sygnaturze i odesłała abstrakcję na dalszy plan, przez co abstrakcja Troszkę chyba zmieniła technikę i Katon tak się przeraził, że aż się z nią zgodził! O.
A wszystko takie sobie. Tytuły- bądźmy EMO! No to tyle. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:17 |