Horoskop Na Rok Szkolny 2007/2008, Coś mnie i kumpeli odbiło i...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Horoskop Na Rok Szkolny 2007/2008, Coś mnie i kumpeli odbiło i...
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Coś mnie i mojej kumpeli odbiło i... tak samo wyszło. Podział pracy wyglądał tak: Ja szukałam dat urodzenia postaci, a Klaudia pisała porady i ostrzerzenia. Przekopałam za niektórymi datami pół stron Potterowskich, kilka wydaje mi się mało prawdopodobnych, ale nie miałyśmy innych do znaku, więc zostały. Oto:
![]() Ten post był edytowany przez Zakohana w książkach: 02.07.2007 11:56 -------------------- |
Herz |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 09.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Pomysł ekstra
![]() Tylko brakuje mi szczypty "humoru":). No bo są postaci, opisy do nich pasujące, ale jeszcze coś bardziej żartobliwego można by było napisać, jakiś uszczypliwy albo ironiczny tekścik... ale i tak bardzo to fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Herz: 11.07.2007 11:02 -------------------- ... szukam dobrej sygnatury. Jak znajdę to dam znać :).
|
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Uwaga!! Do wszystkich, którzy chcą wziaść stąd daty. źle podyktowałam koleżance daty, wiec (według moich informacji) Syriusz jest Rakiem a Lee Skorpinem. Podałam te daty na odwrót. To tyle. jak do czegoś wykorzystujecie, to zmieńcie.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:12 |