Poszukujemy Ludzi Z Wrocławia !!, wpisz sie jezeli jestes z Wrocławia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poszukujemy Ludzi Z Wrocławia !!, wpisz sie jezeli jestes z Wrocławia
hagrii |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 21.05.2007 ![]() |
Witam, jezeli jestes z Wrocławia wpisz sie, poniewaz potrzebujemu ludzi tu mieszkajacych, którzy pomoga nam w zorganizowaniu w mulitikinie Wrocław, gdzie planowe jest wystawienie z okazji premiery Zakonu Feniksa, galerii i promocji. Potrzebujmy ludzi, ktorzy mogliby uzyczyc materialow, ksiazek plakatow i innych gadzetow związanych z Harrym Potterem
hagrii - wicewebmaster - promocja strony i newsman - harrypotter.org.pl Pozdrawiam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() leciutka korekta. pewnie ktos by to zrobił lepiej, ale ja jestem ledwo niepełnoprawny ężynier ;p Ten post był edytowany przez Child: 12.07.2007 21:32 |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A to Quizer pomoze.
Btw jak juz kogos szukamy to ja szukam speca od znakow fonetycznych. -------------------- |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Yy, eee, o co chodzi? :> Ja mogę coś pomoc ale konkrety jakieś proszę
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
hagrii |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 21.05.2007 ![]() |
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
napisalem i po "z/w" 0 odezwu juz bylo :> zamykam bo i tak juz na przygotowania chyba za pozno ;]
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:04 |