Co Myślicie O Vii Tomie?, Czyli nasze opinie o Deathly Hallows...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Myślicie O Vii Tomie?, Czyli nasze opinie o Deathly Hallows...
Amellive |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: Zza rogu Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę, że na forum jeszcze nie było tematu dotyczącego konkretnie opinii o najnowszym Potterze, więc zakładam
![]() Jak Wam się podobała VII część? Co Was zaskoczyło, a czego Wam brakowało? Ja na razie napiszę "na gorąco", bo dopiero niedawno skończyłam czytać i jeszcze emocje nie do końca opadły ![]() Dużą zagadkę zawsze stanowiła postać Snape'a i w tym tomie wreszcie dowiadujemy się prawdy... I ten wątek bardzo mi się podobał. A znowu Dumbledore, który zawsze był usosobieniem dobra, mądrości, itp, w tej części jest przedstawiony z trochę innej strony... Duży plus dla Rowling za takie prowadzenie swoich postaci. Gdzieś czytałm ngatywne opinie o epilogu. Że taki za bardzo cukierkowy. A według mnie, to właśnie fajne zakończenie, bez "efektów specjalnych" ![]() I jeszcze jedno: nie wiem czy też macie wrażenie, że te książki "rosną" wraz z czytelnikami? Stają się coraz dojrzalsze, każdy tom jest juz poważniejszy, skłania do przemyśleń... To już chyba tyle ![]() ![]() A teraz czekam na Wasze opinie ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jest na forum aż nadto tematów do dzielenia się opiniami o najnowszym Potterze. Bardzo konkretnych.
Proponuję jednak dokładniej przejrzeć inne tematy zanim założy się nowy. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:15 |