Pomyliłem Autobus
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pomyliłem Autobus
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:04 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
To takie... nie w twoim stylu. Jestem zaskoczona, bardzo pozytywnie zaskoczona.
QUOTE W duszy zrobił pochmurno Gdy wyjrzała z obłoków Przypalonej kolacji to jest śliczne, reszta też niezła ale, ten fragment jest najpiękniejszy. I jeszcze ostatni wers o tych włosach... Częściej proszę takie wiersze ![]() Ten post był edytowany przez rhiamona: 01.08.2007 19:15 |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niezbyt mi się podoba. Brakuje mi czegoś.
Tylko pierwsza zwrotka może być -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
O, a ja zgadzam sie z rhiamoną. Ten wiersz zaskakuje od poczatku do konca. Czytam i mam wrazenie, ze za rogiem czai sie banal, a tutaj w ogole... Gdyby nie podobala mi sie wiekszosc nowych wierszy Przemka pewnie brzmialoby to wiarygodniej, ale wedlug mnie ten, wlasnie TEN wiersz jest Dobry. Przez duze D. I nie czerpiac skali z ocen szkolnych.
W duszy zrobił pochmurno - sliczna skladnia. No i obłoki przypalonej kolacji. Miod. -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ale dobrze, że w końcu trafiłeś.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Ladnie, ładnie... myślałam, że jesteś bardziej prozaiczny. Wiersz trochę smutny, ale piekny, nawet nie trzeba całego czytać (ja przeczytałam). W ogóle zasługujesz na W! ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne, przeczytałam kilka razy i nadal nie jestem pewna o czym jest. Ale chwyta za pikawę i przytrzymuje uwagę i rzewnie się człowiekowi robi na duszyczce. Dlatego - ukłony.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:37 |