Droga Do Nieba
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Droga Do Nieba
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Droga do nieba
Płaczę krwawymi łazami nad rozlanym mlekiem Zamieniam banał w tragedię Jeżdżę po świecie tramwajem Szukając otwartych drzwi Pięknie namalowanych Chcę dostać się do świata innego, fikcyjnego Lepszego, szczęśliwszego Tam nikt nie morduje duszy zabłąkanych słowami, wspomnieniami |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi też jakoś nie pasuje. Z resztą rano nie mam nastroju na czytanie wierszy.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie podoba mi się, niestety. Banalne. Być może byłby lepszy, gdyby dodać rymy i jakąś rytmiczność. Z doświadczenia wiem, że początkującym wierszopisarzom rymy pomagają.
No i literówki są w poezji niedopuszczalne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jakbym była wredna, ale to już naprawdę wredna, użyłabym Twojego wiersza przeciwko niemu samemu.
Ale dziś nie jestem. No więc - wiem, co chciałaś przekazać. Ale nie wyszło. Krwawe łzy, zgubione dusze i podniebne tramwaje jakoś mnie nigdy nie chwytają za serce. I w tym wypadku też inaczej nie jest. W wierszu nie ma "melodii" -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:25 |