Do Romantyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Do Romantyka
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
Czesc, napisalam wiersz i pomyslalam, ze moze Wam go pokaze.
Prosze o komentarze. Bez tytułu. Wzruszona, niepełnie obecna Niech ci szepnę do ucha, co wiem. Taka znajda, że wyciągnąć ręce I już zawsze w kieszeni mieć. Żeby poznać się na niej, Gdy szepcze, Gdy zawiesza niepewna głos, Trzeba siedzieć i tulić jej postać W księżycową, niepełną noc. A gdy słuchać jej nieco uważniej, Nabiera konkretnych barw, Jak w wyciągniętych rękach samotnie, Być nie mniej niż niewiele wart? Jak już weźmiesz tę znajdę, pokochasz, Kontraktem na wieczność spraw, Będzie ci dzielnie i niepodważalnie Najpiękniejszą ze wszystkich znajd. -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
ale ładnie.
QUOTE A gdy słuchać jej nieco uważniej, Nabiera konkretnych barw, to mi się strasznie podoba. I ogółem bardzo ciekawie tylko momentami rytm jakby się trochę gubi i coś się plącze. Romantyczne to okropnie ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Chciałem pochwalić za melodyjność, ale na końcu melodyjnie być przestaje
![]() Fakt, romantyczne to bardzo, ale ładne i dobre. Sam motyw znajdy - w ogóle użycie tego słowa - bardzo ujmujące. Wiersz przywołuje uśmiech na usta i miło się kojarzy. Fajnie napisany ![]() Mam wrażenie, że ostatni wers słabszy. Za to przedostatni - wspaniały. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:20 |