Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
radziuo |
![]()
|
![]() Hugo Boss Grupa: wiecznie żywi... Postów: 56 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Przed monitorem Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spoko, przerobie Was i umieszcze w logo harrypotter.org.pl
:-) Chcesz miec rude wlosy czy blyskawice na czole? -------------------- Sejonara.
Radek ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Rude włosy to ja mam i bez Twoich czarów
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
O... A ja już skłaniałam się ku myśli, że radziuo podobnie jak dementorek to wytwór chorej wyobraźni napalonych fanów Harry`ego Pottera, a tu taka niespodzianka...
A tak w ogóle to to logo na magicznym chyba inne bedzie...? -------------------- |
radziuo |
![]()
|
![]() Hugo Boss Grupa: wiecznie żywi... Postów: 56 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Przed monitorem Płeć: Mężczyzna ![]() |
A cos z nim jest nie tak? :-)
-------------------- Sejonara.
Radek ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no...
Ja nic nie mówię... Ale moglibyście je zmienić xD -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam. To nowe logo jest fajne, tylko ten poblask troszkę niepotrzebny - razi w oczy.
To było lepsze: ![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 01.10.2007 18:14 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Owczarnio - jeśli już kogoś oglądać w logo, to Ciebie. Z rudymi włosami
![]() Da się zrobić te loga do wyboru? Tzn. żeby można było sobie wybrać stare lub nowe? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
radziuo |
![]()
|
Az takie brzydkie? :-( No trudno, pobawie sie z tym.
Ma ktos gdzies postery najnowszego filmu bardzo wysokiej jakosci? -------------------- Sejonara.
Radek ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie, nie, logo jest bardzo ładne. Ale po prostu bardzo się przywiązałem do starego. Chciałbym móc je sobie wybierać zależnie od nastroju.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Mahdi |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
radziuo : witam z powrotem jerstem w dobrych stosunkach z Guardianem twoim ....
![]() Caly czas prorbuje cos zrobic i do tej pory wlasciwie w tej sprawie mial mi kto pomoc !! Odezwij sie !!!! Ten post był edytowany przez Mahdi: 21.10.2007 18:08 |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ile jeszcze mamy czekać? Temat został założony w połowie sierpnia, a juz mamy listopad i nic sie nie dzieje. Strona jaka była, taka jest, tylko newsy pojawiają się z mniejszym opóźnieniem.
I dlaczego nowe logo forum znikło? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezus Maria.
Radzio zyje ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Mahdi |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
No niestety musze cos zprostowac strona miala byc ukonczona juz we wrzesniu ale z pewnych finansowych poblemow wyszlo tak jak wyszlo wiec staramy sie znalezc sponsorow a ich znajdziemy bo jednego juz mamy i zebym nie byl goloslowny pisze tutaj na forum ze napewno przed swietami Borrzego Narodzenia strona bedzie gotowa. Wszystko sie przedluza z powodu braku czasu ja jestem tylko w weekendy. Mysle ze wato bedzie czekac tyle czasu.
Pozdrawiam i przepraszam !!! Ten post był edytowany przez Mahdi: 01.11.2007 14:57 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie gniewamy się, mam nadzieję, że nowa strona będzie fajna
![]() Powodzenia. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie miałam się pytać co z tym odświeżeniem stronki. Już nie mogę się doczekać, bo czas najwyższy żeby coś zmienić.
![]() ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ortografia tez by sie przydala.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Mahdi |
![]()
|
pisze zawsze w pospiechu
Ten post był edytowany przez Mahdi: 02.11.2007 17:05 |
Zeti |
![]()
|
Nareszcie jakieś konkrety. Jednak do Bożego Narodzenia długo
![]() ![]() Mam nadzieję, ze to będzie super ekstra strona. I newsy lepszej jakości niż dotychczas. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Mahdi, pośpiech pośpiechem, ale chyba zużycie 0,5 sekundy na wciśnięcie klawisza kropki czy przecinka Cię nie zbawi, a nam ułatwi znacznie czytanie...
-------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Zeti |
![]()
|
E tam. Beż przecinków też się przeczyta. Gorzej, no cóż, trochę gorzej, przydały by się, ale nie są konieczne.
Mam nadzieję, że na stronie będą. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Właśnie mam tylko nadzieję, że mimo braku przecinków czy też obecności ortów w postach, strona będzie napisana schludniej.
-------------------- |
Mahdi |
![]()
|
Jezu czepiacie się niepotrzebnie. Jeżeli chcecie to będę pisał z przecinkami, kropkami,itd. Strona myśle, że spełni oczekiwania tych co ciągle marudzą.
![]() Ten post był edytowany przez Mahdi: 03.11.2007 15:11 |
Zeti |
![]()
|
Jak ładnie wygląda post ze znakami interpunkcyjnymi. Tudzież duża litera się znajdzie.
![]() Mam pytanie. Czy na nowej stronie pojawi się licznik do DH po polsku? Bo obecnie nie ma, co jest moim zdaniem błędem. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Mahdi |
![]()
|
Postaram się o to aby się tam znalazł.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:21 |