Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
Mahdi |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
???????
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nic nic, koleżanka sugeruje że ja monotematyczna jestem, to musiałam zareagować, nie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z Fanfikami?? Będzie dobry dział? Ja już proponowałem, FF autorstwa Carmen Black, oraz Przemka. Zwłaszcza Ciemności weź mnie za rękę, i to nowe detektywistyczne.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Mahdi |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
no tak no i mam do ciebie pytanie korzystajac z okazji bylabys chetna wstapic do elity redakcji hp.org.pl oczywiscie jak chcesz
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
O Jezusie kochany, tak od razu do elity
|
Mahdi |
![]()
|
szukam 7 aurorow redaktorow ktorzy bede nasza reprezentacja redaktorska mam juz 2 osoby
|
owczarnia |
![]()
|
Aurorów redaktorów powiadasz. Ho, ho! Czy dostanę jakiś specjalny znaczek *wypina pierś*
|
Mahdi |
![]()
|
nie chodzi mi o to ze beda nas reprezentowac w ogóle jako redaktorzy nie mamy jak narazie takich redatorow niestety dlatego szukam takich osob ktorzy solidnie beda sie wywiazywac ze swoich obowiazkow
|
owczarnia |
![]()
|
Wstępnie się zgadzam. Ale znaczek mógłbyś dorzucić >_>.
Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.08.2007 21:06 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Mahdi |
![]()
|
ale ja sie pytalem powaznie , osoba ktora sie osoba ktora sie zobowiaze musi wiedziec ze nie moze zawisc redakcji
|
owczarnia |
![]()
|
Mahdi, a ja Ci poważnie odpowiadam. Gdybyś sprawdził, wiedziałbyś że zajmowałam się już newsami na hp.org.pl, i zrezygnowałam bo zdegustował mnie bajzel jaki tam panował. Między innymi na tym podforum o tym napomykałam. I dlatego napisałam, że zgadzam się wstępnie - bo jak ma znowu być tak samo, to dla mnie jest to bez sensu.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Mahdi |
![]()
|
to ze bajzelu nie bedzie to moge cie z przekoaniem obiecac za o to zadbam jezeli zabralem sie za ta strone to nie odpuszcze
Ten post był edytowany przez Mahdi: 22.08.2007 21:53 |
owczarnia |
![]()
|
Ok w takim razie. Count me in
|
Mahdi |
![]()
|
oki
to napisz mi na moj adres swoj nick jaki przybierzesz na nowej stronie date urodzenia i zdjecie czy jakis obrazek ktory bedzie cie prezentowal (na mojego maila ) Ten post był edytowany przez Mahdi: 22.08.2007 22:07 |
owczarnia |
![]()
|
Nick ten sam co tu, obrazek ten sam co tu, a datę urodzenia masz w moim profilu
|
Mahdi |
![]()
|
moze jakies propozycje co do nowej strony ??
|
owczarnia |
![]()
|
Jeśli to pytanie do mnie, to ja się znam na newsach i na tłumaczeniach. Co do reszty kompletna zielenina.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Mahdi |
![]()
|
nie to do wszystkich ale bardzo dobrze ze znasz sie na redakgowaniu niusow i tłumaczeniu a jezeli chodzi o dodawanie tych niusow to zostaniesz otym poinformama jak i gdzie to trzeba zrobic
|
owczarnia |
![]()
|
Ja wiem gdzie i jak to trzeba robić, i zdaje się nawet jeszcze pamiętam hasło
![]() Tak się składa, że zajmuję się tłumaczeniami niejako zawodowo, więc lepiej dla mnie żebym miała o tym pojęcie ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 23.08.2007 16:46 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No nareszcie będą newsy na poziomie.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Mahdi |
![]()
|
no tak ale tamta strona idzie ze tak powiem do piachu a nowa strona bedzie sie roznic od starej
|
Zeti |
![]()
|
Czyli tylko adres ten sam? Wszystkie działy inne?
Mahdi |
![]()
|
caly wyglad procz oczywiscie adresu
Ten post był edytowany przez Mahdi: 23.08.2007 17:44 |
Zeti |
![]()
|
W sumie fajnie. Ale troszkę szkoda, że nic z starej stronki nie zostanie.
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Zeti @ 23.08.2007 17:02) Strona zmieni wygląd i może funkcjonalność - ale tylko wtedy gdy projekt przedstawiony przez wykonawcę nas zadowoli - jak na razie nadesłany wstępny projekt - dla mnie niestety jest delikatnie mówiąc "taki sobie"! Powiem, że i owszem może jestem sentymentalny - ale to musi być dobry projekt nie zmienimy hp.org.pl na coś kiepskiego! Poniżej nadesłany projekt wstępny. ![]() i link do loga: http://www.levelus.4nt.pl/harrypotter/header/ -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:13 |