Tekst
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tekst
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe a ja sie wlasnie zachwycam tekstem Emilie Autumn 'Thank God I'm Pretty' xD
Thank God I'm pretty The occasional free drink I never asked for The occasional admission to a seedy little bar Invitation to a stranger's car I'm blessed With the ability to rend a grown man tongue-tied Which only means that when it's dark outside I have to run and hide can't look behind me Thank God I'm pretty Thank God I'm pretty Every skill I ever have will be in question Every ill that I must suffer merely brought on by myself Though the cops would come for someone else I'm blessed I'm truly privilaged to look this good without clothes on Which only means that when I sing you're jerking off And when I'm gone you won't remember Thank God I'm pretty Thank you God Oh, lord Thank you God Oh, oh and when a gaggle of faces appears around me It's lucky I hate to be taken seriously I think my ego would fall right through the cracks in the floor If I couldn't count on men to slap my ass anymore I know my destiny's such, that I'm all stocking and curl So everybody thinks that I'm a fucking suicide girl Thank you God For the occasional champagne I never asked for The occasional admission to a seedy little bar Invitation to a stranger's car I'm blessed With the ability to rend a grown man tongue-tied Which only means that when it's dark outside I have to run and hide can't look behind me Thank God I'm pretty -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem odpadem atomowym (x4)
Nikt mnie nie lubi Nikt mnie nie kocha Nikt mnie nie szanuje Nikt mnie nie chce! Jestem odpadem atomowym (x4) Jestem brzydki Jestem obleśny Jestem paskudny Jestem brudny! Jestem odpadem atomowym (x4) ![]() KNŻ tytułu łatwo się domyślić (; Ten post był edytowany przez BlackOmen: 22.05.2008 10:39 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Edyta Geppert - Władza
Władza w kraju jest potrzebna jak ster dla okrętu; żeby kraj się nie pogrążył w otchłani zamętu. Cechą władzy sprawiedliwej jest szacunek władcy do poddanych: tak mawiają najlepsi doradcy. Władzę swą wybiera naród, dlatego powinien władzę swą szanować - z tego demokracja słynie. Lecz czasami władza bierze przykład z króla słońca, a jej wzrok i słuch dosięga ledwie biurka końca. Naród zaś czasami żąda cudów, manny z nieba; zamiast swoją pracą pomóc, gdy potrzeba chleba. Dobrze będzie tylko wtedy, kiedy naród władzę, no i władza naród też mieć będzie na uwadze. Spokój jest potrzebny ludziom, by czegoś dokonać; rząd ma znaleźć dobrą drogę, naród ją pokonać. Lecz jeżeli taka droga będzie jednak zmorą, ludzie pójdą inną drogą: nowy rząd wybiorą. Aby czasu nie marnować i sił nie roztrwonić, mądrych ludzi trzeba słuchać i jak skarb ich chronić. ;) Ten post był edytowany przez em: 23.05.2008 15:35 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
tekst i piosenka są Grechuty =)
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
słuchałam w wykonaniu Geppert i Kroke, no
![]() Ten post był edytowany przez em: 24.05.2008 08:10 -------------------- |
hermionak |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
![]() jeśli chodzi o teksty i piosenki grechuty są fajne ![]() napisałam opowiadanie pt, opowieści z anurii i jest to opowiadanie zaczynające się od urodzenia przyszłego wilka krola mający magiczną moc uratuje wszystkie zwierzęta przed zagłada ludzi którzy pragną od kilku pokolen wszystko co żywe usunąc z drogi co wy na to ![]() Ten post był edytowany przez hermionak: 03.06.2008 14:00 -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
To ciekawe, ale w temacie o tekstach piosenek raczej nie powinniśmy rozmawiać o opowiadaniach.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Brian Eno - Spider And I
Spider and I sit watching the sky On a world without sound We knit a web to catch one tiny fly For our world without sound We sleep in the mornings We dream of a ship that sails away A thousand miles away. no cudo. zwłaszcza w połączeniu z muzyką. Ten post był edytowany przez Neonai: 08.09.2008 22:53 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
okej, jeszcze jeden. w sumie dopiero niedawno zaczęłam się zaznajamiać z Primal Scream'em, ale od razu uderzył mnie jeden tekst, chyba najpiekniejszy tekst piosenki na świecie:
my brightest stars my inner light let it guide me experience and innocence bleed inside me hallucinogens can open me or untie me I drift in inner space, free of time I find a higher state of grace, in my mind I'm beautiful I wasn't born to follow I live just for today, don't care about tomorrow what I've got in my head you can't buy, steal or borrow I believe in live and let live I believe you get what you give I've glimpsed, I have tasted, fantastical places my soul's an oasis, higher than the sun I'm higher than the sun naprawdę dawno nie czułam tak bardzo tekstu, nie czułam się z żadnym tak związana. Ten post był edytowany przez Neonai: 09.09.2008 19:09 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |