Wiatry Miłości
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiatry Miłości
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najwyższe stadium miłości
(dotarliśmy dziś do tej prawdy) jest wtedy kiedy przy sobie można już puszczać wiatry. -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Jesteście obleśni he he he...
![]() Ten post był edytowany przez rhiamona: 22.08.2007 17:52 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
dzielo sztuki=D
no i gratuluje tak zaawansowanego stadium! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pikne jest
![]() Mnie się podoba bardzo. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Czytałem już gdzieś identyczny wniosek. A parę dni temu wygłosiła go moja ciocia. Mało odkrywcze
![]() Ale całkiem zabawne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
sam nie wiem, co o tym myśleć.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Narazie nie musisz nic myśleć. Pomyślisz w swoim czasie.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Już widzę te poradniki dla nieszczęśliwych par:
"Rozdział 15: Wiatry miłości dowodem bliskości". -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
And that's our story - more or less.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ej, wasze smrody proszę prać w jakimś oddzielnym temacie.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
oczywiście, on kocha tylko mnie
mnieee mnieee MNIEEEEE http://kibole.wroclaw.pl/kibice.html muahahaha!!! Ten post był edytowany przez vampirka: 09.05.2019 16:32 -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
... a bliźniego swego jak siebie samego.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
Moja miłość nie jest interesowna. Jakkolwiek podstaw braku miłości erotycznej ku Tobie Estieju mogę doszukiwać się w Twojej fizjonomii a nawet płci, ale nie będą ciągnął tego homofobicznego wątku ani sekundy dłużej.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:30 |