Sesja Baletowa, W roli głównej - Jagoda - uczennica OSB
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sesja Baletowa, W roli głównej - Jagoda - uczennica OSB
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she wolf.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Nie będę oceniać poziomu artystycznego, bo się na tym nie znam
![]() Moją uwagę przykuło coś innego - Boże, jaka ona jest chuda!!! A pomyśleć, że kiedyś chciałam być baletnicą... ( i tak bym nie mogła być, bo wzrost powyżej 180 chyba dyskwalifikuje ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 07.09.2007 19:32 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Golden Phoenix @ 04.09.2007 22:09) Dokładnie. Nie mnie oceniać, ale osobiście zdecydowanie zamiast robić zdjęcia poszłabym z tą dziewczyną do lekarza... To znaczy o rany, wiem że anoreksja to nie tak hop siup i w ogóle, ale... Nie, nie tak. Mam przyjaciółkę chorą na anoreksję, wiem co to znaczy, i po prostu te zdjęcia wołają wielkim głosem do mnie. No. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wszyscy się dziwą jej, że taka chuda ;]
U niej to rodzinne. Dużo je itd. po prostu taka budowa i przemiana materii ;] Żadnej anoreksji czy bulimii nie ma. Ten post był edytowany przez kObra.: 08.09.2007 15:59 -------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ona nie jest chuda. Ona jest wychudzona. I to się rzuca w oczy.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Akurat w przypadku szybkiej przemiany materii to jest bardzo ciezko przytyc. Wiem, bo moj chlop w swoim zyciu jeszcze nie przekroczyl wagi 60kg a je w niewyobrazalnych ilosciach.
-------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
baletnice zdaje sie ze mają to do siebie ze sa chude. jak jest ubrana w ciuch codzienny wygląda lepiej...ale generalnie poza chudoscia to sorry, ale w ogóle mi sie nie podoba...
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
raczej balet wymaga chudzizny
a ona mi nie wygląda na anorektyczkę, ręce co prawda ma trupie, ale nogi są w porządku. -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ee, moja przyjaciółka je jak słoń (6-7 posiłków dziennie plus przekąski; na wycieczkach nie do wytrzymania) i waży cały czas tyle samo. każdy lekarz/pielęgniarka wysyłają ją na badania, ale jej nic nie jest. także niekoniecznie musi to być od razu jakieś zaburzenie łaknienia.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Hm. Całe swoje dzieciństwo spędziłam w balecie. Oraz wczesną młodość. I yyy jakoś nie pamiętam ani jednej osoby, która by jadła 6-7 posiłków dziennie plus przekąski, a mnie samej ciągle mówiono, że jestem świetna, idealnie muzykalna i w ogóle, ale kluska i mam schudnąć. Pewnie mieli rację, bo w końcu siadły mi stawy, może od nadmiernej grubości
![]() Ale może ja się nie znam. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Gruba dynia gruba dynia!
xD -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(Lilith @ 09.09.2007 15:22) Dopiero teraz to przeczytałam, i rany boskie Lilka, gdzie Ty masz oczy ![]() Acha, prawda, miałam się nie wtrącać. Idę do łóżka, już naprawdę. Niech mnie ktoś kopnie w d... ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
umięśnione ma, nie jakoś niezwykle, ale ma
no przynajmniej ja tam widzę jakieś mięśnie, a nie tylko skórę i kości poza tym jestem w stanie przyjąć do wiadomości, że są osoby, które po prostu zawsze były, są i będą bardzo szczupłe. pytanie jeszcze ile ta dziewczyna ma lat, bo może z czasem się jej przytyje. -------------------- ![]() ha! |
kObra. |
![]()
|
Jejku, ale dyskuusja się zrobiła ;]
Potem powrzucam więcej zdjęć, jak znajdę czas. Co do wieku, do Jagoda ma dopiero 15 lat. Naprawdę je dużo, ale to nie od niej zależy jak wygląda. Zresztą, nawet jakby chciała, to nie może przytyć (Nie tylko na związek z OSB), ale także, że fizycznie tego nie może dokonać, ponieważ u niej wszyscy w rodzinie są tacy. Wysocy i chudzi. -------------------- she wolf.
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
może nie przytyć. jak sie dużo trenuje w okresie wzrostowym to potem tak zostaje. przykład: ja i moje siatkarsko-bawole uda i ramiona xD
|
Lilith |
![]()
|
albo przykład mnie, która nic nie robiła w okresie wzrostowym: sflaczały brzuch z mięśniem piwnym ;]
-------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
heheheh takoż i ja!
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Ja niby robiłam w okresie wzrostowym i co, wcale nie mam mięśni tylko bolące kolana.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Lilith |
![]()
|
aleś za to szczupła laska.
-------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja nic nie robił i waży prawie tyle co ojciec.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kObra. |
![]()
|
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Jak dla mnie i tak jest za chuda - nawet, jeśli balet wymaga niezłej figury, to to jest już lekka przesada. Jakby chciała, to by troszeczkę przybrała na wadze. Chyba, że ma szybką przemianę materii i nic z tym sama nie zrobi.
QUOTE I na koniec, coś do pośmiania się. xD Dlaczego do pośmiania się? ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
kObra. |
![]()
|
No, bo to ja. ;P
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
buhhaahahahahahaha
edit: sorry. Ten post był edytowany przez hazel: 08.10.2007 16:59 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:18 |