Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
my mamy GW w sali informatycznej która jest dłuuuuga i ja siedzę na końcu to zazwyczaj mp3
Przeniosłem dyskusję do tematu "Szkoła" na TS. Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 17.12.2007 21:01 |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejna podpowiedź do Wyzwania:
- słoneczko może być zółte, ale także czerwone, albo schować się za chmurką. Reszta ma związek ścisły z tym znakiem (słońcem) |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piszę pod postem bo cicho tu strasznie.
Czy wszystkie domy wiedzą o tym, że od dłuuuugiego czasu jest Wyzwanie? Przyszły do mnie tylko 2 błędne odpowiedzi. Chcę się tylko zorientować czy ktokolwiek jeszcze się zajmuje Wyzwaniem, bo jak nie to trochę bez sensu. Za trudna czy co? Po ostatnich podpowiedziach chyba każdy powinien zgadnąć. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Daj nam jeszcze czas, bo to głównie o jego brak chodzi.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
siedziałem chwilę nad tym wyzwaniem, i nic naprawdę nie przychodzi mi do głowy.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
najprostsze zadania są z reguły najtrudniejsze.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Juz rozwiązałem. Chyba. Mam nadzieję, że moje rozumowanie promieniowo-numerowo-akronimowe jest poprawne.
Em, znasz odpowiedź? Ten post był edytowany przez Zeti: 19.12.2007 22:38 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A ja już rozwiązałem i jestem pewien, że dobrze :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
Ciekawe, który z nas był pierwszy.
Znając życie będzie to Przemek - mimo, że jestem optymistą wiem, że mam dziś pecha. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nawet jeśli, to przecież nie jestem prefektem
![]() -------------------- |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A Krukoni muszą jeszcze dodać nowy kadr z filmu...
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem ktory z was byl pierwszy, napisalem do katarna i jak "przyjdzie" to sie wyjasni
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja chciałam się tylko zapytać, kto rozwija durną modę na zmiany tytułów tematów na angielski? Jak już ten ktoś (albo ktosie) koniecznie musi, to niech to robi przynajmniej poprawnie.
edit: ok, już wiem kto. Zeti, ku$wa, nudzi Ci się? Ten post był edytowany przez hazel: 22.12.2007 11:56 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Zeti |
![]()
|
Nie, chodzi o to, że ostatnio mało kto zagląda na MH, więc pomyślałem, że jak zmienię nazwy tych tematów, to wejdą. Chciałem, żeby trochę kłuło w oczy.
Mogę zmienić z powrotem na polskie. Zeti, czytaj posty przed wysłaniem. Straszne literówki robisz. Wesołych świąt. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 22.12.2007 15:26 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Zmień. Te po polsku były przynajmniej poprawne gramatycznie.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
szczerze móiąc ja nawet nie zauważyłam zmiany ewięc jak ktoś nie wchodzi na te tematy to bez względu na nazwę i tak nie wejdzie skoro go to nie interesuje.
-------------------- |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zeti zadaj zagadkę...
![]() Kate, zupełnie o niej zapomniałem. Sorry, już zadaję. Zeti. -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Zeti |
![]()
|
Czy ślizgoni wiedzą, że zadają Wyzwanie i Kadr?
A Puchoni powinni zadać Carmen. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zeti, są święta, mało kto myśli o MH
![]() Dodałem zagadkę Carmen. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Właśnie, święta są!
A poza tym, propozycje Wyzwania i Zagadki Carmen juz dałam. Czekam na jakiś odzew od Ślizgonów, czy się zgadzają. -------------------- |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
yyy... ale na zagadkę Carmen to nie czas Ravenclawu?? zgadzam się z przedmówcami o świętach... ehh... niestety spóźniłem się co do kadru
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też, ale i tak punkciki wędrują na konto Puchonów
![]() I witam wszystkich po krótkiej przerwie. Jak minęły Święta? Prezenty zadowalające, brzuchy jeszcze nie pękły? Jakieś plany na Sylwestra? Śniegu cały czas nie było... ![]() ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Sorry, ale dzisiaj minął termin zadania Wyzwania przez ślizgonów. Zamierzacie coś w tej kwestii zrobić?
Niech to wyzwanie się pojawi, otworzyłem temat, żeby mógł je dodać jakikolwiek ślizgon. Mam nadzieję, ze się coś pojawi. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
nie widzę kadru
![]() Ten post był edytowany przez Madziuś: 28.12.2007 09:03 |
Zeti |
![]()
|
Mi działą. A czy widzisz chociaż napis user posted image (czy jakoś tak)?
Jeżeli widzisz, a używasz Mozilli naciśnij po prostu prawym i pokaż obraz. I proszę pomyśl nad wyzwaniem. Ten post był edytowany przez Zeti: 28.12.2007 11:02 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:14 |