Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Dałam wyzwanie bez żadnej zgody i zamknęłam temat.
Mam nadzieję, że nie będzie tak proste jak kadr dany na tej samej zasadzie... Tak, Krukonów kolej na Carmen, ale propozycję na forum domowe warto dać, potem szybciej będzie ![]() Ten post był edytowany przez Zakohana w książkach: 28.12.2007 15:22 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nareszcie.
wow, szyfry niczym z kosmicznych komandosów. Ale mam nadzieję, że już jestem na dobrym tropie. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Kosmiczni Komandosi?? Niee... Nie lubię ich (wręcz mam uraz, przez kuzyna).
Aha, Zeti, może ci to umknęło, ale cale Magiczne (tj, Ja i Aurorka napewno) czeka, aż zadasz zagadkę ![]() -------------------- |
aurorka_gryfonka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.11.2007 Skąd: z Doliny Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, tak. Wszystko w twojej klawiaturze, Zeti.
![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katarn90: Sorry, nie mogę odpisać Ci na PM, bo masz zapełnioną skrzynkę, a nie chciałbym o tym pisać tutaj. Proszę wykasuj wiadomości.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Claudio, Twoja kolej na zagadkę...
-------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zeti, wstrzymaj się narazie z odpowiedzią bo mam trochę kłopotów ze swoim użytkownikiem. Muszę sie tym zająć, postaram się uzyskać odpowiedź od samej Aylet
|
Zeti |
![]()
|
Skrzynka PM zmieniła Ci się z max.200 na max.50, musisz trochę PMów pokasować.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Zeti, Ty to masz zajebiaszcze pomysły! Skąd wytrzasnąłeś obrazek Carmen? Nieźle, naprawdę świetnie to teraz wygląda!!
![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Z google. Trochę ożywiło pierwszy post. Trochę innych tematów też 'udoskonaliłem' o nowe grafiki, albo linki. Mam nadzieję, że się wam spodoba.
Pytanie! ![]() Ten post był edytowany przez Kit_fan: 29.12.2007 23:04 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mógłbyś pisać o takowych zmianach, bo chętnie je zobaczę a nigdy nie patrzę na początki tematów??
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Zeti |
![]()
|
No więc zmieniłem Carmen - obrazek, Tiarę - linki do profili userów (na użytek prefektów) oraz logo, Punktacja - logo Hogwartu w historii oraz podtytuł (dwa prowadzące domy w rankingu wraz z punktami), Kadr - logo (klisza), subforum Gryfonów - temat z Symbolami,
Ten post był edytowany przez Zeti: 29.12.2007 23:14 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
eh, powinniśmy Cię, Zeti ogłosić Filchem, czy coś. Ciągle coś dopieszczasz, poprawiasz.
|
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
aż tak nisko go oceniasz??
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
nie chodzi mi o to, że Filch jako Filch ale jako woźny czy coś.
|
Zeti |
![]()
|
No, chcę, żeby wszystko fajnie wyglądało.
Co do Filcha, to raczej nie - niezgodność charakterów. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
asiatal |
![]()
|
no to powiedzmy, że jesteś pedantyczny
|
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Krukoni mogą dodać kolejny kadr.
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
aurorka_gryfonka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.11.2007 Skąd: z Doliny Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tak trochę z innej bajki... Życzę wszystkim magicznym forumowiczom szczęśliwego nowego roku itp. itd. (nie będę się rozpisywać...).
-------------------- |
Kit_fan |
![]()
|
5… 4… 3… 2… 1…
HUUURRRAAAAAAAAAAAAA........ WITAM WAS GORĄCO W NOWYM, 2008 ROKU!!! Siedzę sobie elegancko przy kompie, okno otwarte na całą szerokość, termometr wskazuje raptem -3 stopnie Celsjusza i podziwiam przepiękne fajerwerki, których ogłuszający huk, dosłownie przed momentem, rozdarł ciszę nocy. ![]() Oj jest na co popatrzeć. Sztuczne ognie mienią się calutką paletą barw i rozświetlają niebo. Niesamowicie to wygląda… ![]() Aaaaaa, coś wybuchło tuż obok mojego domu. Zadzieram wysoko głowę i z zachwytem spoglądam w mrok nocy, rozjarzony olbrzymim niebieskim fajerwerkiem. Cudnie! Cóż z tego, że wybiła północ?! Muzyka na cały regulator, jeszcze pożyczyłam wzmacniacz od kuzyna. Dzisiaj żaden sąsiad nie ma prawa mieć o to pretensji, zresztą sami bawią się w najlepsze! ![]() Tuż przed chwilą otworzyłam szampana. Korek widowiskowo wystrzelił i zalało mi kawałek biurka, ale co tam, Sylwester jest raz w roku, trzeba poszaleć. ![]() A jak Wy się bawicie, moi drodzy?! Czas z Wami wypić – no to zdrowie wszystkich Magicznych Hogwartczyków!!!!!! (stukamy się kieliszkami ![]() ![]() Wierzę, że wszyscy wkroczyliście w Nowy Rok z uśmiechem na twarzy i teraz bawicie się na wystrzałowych, pełnych niespodzianek, niezapomnianych imprezach, które trwać będą do białego rana. Życzę Wam spełnienia wszystkich planów i najskrytszych marzeń aby Nowy Rok, był jeszcze lepszy od tego, który właśnie pożegnaliśmy! Szczęśliwego, magicznego i jakiego tam chcecie całego 2008r. Buziaki ![]() Ps. Macie też najserdeczniejsze życzenia noworoczne od Huncwotów ![]() ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ta, najlepszego.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Zakohana w książkach |
![]()
|
Właśnie, najlepszego!!
I żeby ktoś wreszcie rozwiązał to wyzwanie ![]() -------------------- |
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też życzę wszystkim najlepszego..
-------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Drowning in your desperation... |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Również Wam życzę Wszystkiego Najlepszego! By nam się dobrze żyło na tym naprawdę magicznym forum!
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Zeti |
![]()
|
Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Wam dużo radości!!!! -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:14 |