Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
dziękuję
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wyzwanie Hufflepuffu dawno rozwiązane. Krukoni, Wasza kolej.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiemy. Już tłumaczyłem kilkanaście dni temu, że mamy też prywatne życie. Skoro nie dajemy od razu zagadek, to oznacza, że naprawdę nie możemy. Poza tym Carmen i Eliksir też stoją, a to jakoś nikomu nie przeszkadza.
I dupa, nie jestem w stanie dokończyć losów Lady Peverell. Mam półtorej strony i nie mogę ruszyć dalej. Zbyt długo już niczego nie pisałem i mam problemy z przelaniem pomysłów na papier :/ muszę wrócić do pisania jakichś krótkich opowiadań. -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ależ ja Was nie popędzam, tylko przypominam.
Wyślij więc to, co masz, zakończone wcześniej. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Będę mógł wysłać dopiero wieczorem, bo mam dzisiaj dość ciężki dzień. Na chwilę tylko wskoczyłem na magiczne.
Ślizgoni mogą dodać kadr -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
...a Puchoni Carmen, bo już dziewięć dni stoi osamotniona.
Przygotowujecie się na puchar wiosenny? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja najpewniej nie bede miala czasu. moze przygotowac pytania, odpowiadac raczej nie.
-------------------- |
Ramzes |
![]()
|
Proszę o jeszcze parę godzin cierpliwości i wyrozumiałości z wyzwaniem. Dzisiaj je dodam, ale muszę jedną rzecz dopracować.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
Hufflepuff, czyńcie honory w Kadrze
|
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dodałam podpowiedź do kadrów.
![]() EDIT: Krukoni mogą dodać kolejne kadry. ![]() Ten post był edytowany przez kate711: 03.03.2008 22:04 -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
ślizgoni, eliksir.
-------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
PUCHONI: Carmen San Diego
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ma razm
czy tylko ja mam takie wrażenie? -------------------- |
asiatal |
![]()
|
nu właśnie. Kolej na krukoński Kadr
|
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zeti, a ty dodaj zagadkę.
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Ramzes |
![]()
|
Widzę, że się wszyscy kochają. Dodałem podpowiedź do wyzwania.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
A-g-a-t-a |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
Dajcie Ślizgonom trochę czasu na eliksir, bo chwilowo śmiem twierdzić, że zostałam sama, bo dawno żywej duszy w naszym pokoju wspólnym nie było... Zakohana, z tego co wiem, wybyła tymczasowo, a reszta... No cóż.
![]() -------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
Zeti |
![]()
|
Ale przecież jeszcze jest. Niedalej jak wczoraj z nią rozmawiałem.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
A-g-a-t-a |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
To chociaż tyle dobrze... ;]
-------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Ja dopiero wybędę
![]() A nasze subforum to tak jakoś nigdy zbyt "żywe" nie było... -------------------- |
A-g-a-t-a |
![]()
|
Eliksir dodany.
Może jakis Gryfon dorzuci zagadkę, bo się zastój zrobił... Nalegam. ![]() -------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
Ramzes |
![]()
|
Podpowiedź nr 2.
|
asiatal |
![]()
|
wracając na chwilę znad morza informuję, że Ravenclav stracił szansę zadania Kadru i teraz kolej Slytherinu. Do poniedziałku. Się zagapiłam.
Ten post był edytowany przez asiatal: 13.03.2008 10:46 |
Zeti |
![]()
|
Czy Puchoni mają zaniar dodać Carmen przed 17.03, kiedy upłynie miesiąć od rozwiązanie ostatniej Carmen Gryfonów? Jeżeli nie, to proszę Krukonów o przejęcie kolejki.
I puchar wiosenny chyba nie wystartuje 21 marca, ze względu na Wielkanoc, ale 25 po świętach, we wtorek. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
A-g-a-t-a |
![]()
|
Melduję, że Ślizgoni dodadzą kadr przez weekend
-------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:07 |