Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ok
|
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pojawiła się trzecia podpowiedź.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Puchoni, chyba przepadła wasza kolej na zadanie Carmen. Proszę o zadanie zagadki przez Krukonów. Już miesiąc czekamy.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dodałem ostatnią, mam nadzieję, podpowiedź do wyzwania.
Ten post był edytowany przez Ramzes: 19.03.2008 14:20 -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
OT.
przeniose posty dotyczace wyprawy zakochanej do nabijania postow, bo tu mnie raza. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Co tak dupnęło, nic się nie dzieje...
-------------------- ![]() |
Ramzes |
![]()
|
Dodałem kolejną podpowiedź.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ej. Kto i dlaczego mnie wy... pisał ze Slytherinu?! :>
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale o co chodzi? Przecież nadal jesteś na liście ślizgonów.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
pewnie nie ma dostępu do podforum. może się zdarzyć po banie.
problemy techniczne: pisz do dementiego :> -------------------- |
Ramzes |
![]()
|
Czas na wyzwanie Ślizgonów.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(em @ 26.03.2008 14:37) pewnie nie ma dostępu do podforum. może się zdarzyć po banie. problemy techniczne: pisz do dementiego :> Okej. Przyjęłam. Napiszę. ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Wyzwanie Slytherinu dodane.
-------------------- |
Ramzes |
![]()
|
O! To jednak jakieś życie tu jeszcze jest.
|
Zeti |
![]()
|
No, MH nam wymiera.
Czy chcecie, żeby Wiosenny PWMH ruszył?? Gryfoni, wymyślajcie pytania. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Minęła już ta pierwsza fala zachwytu, zakończyła się seria, to i już chwilami bawić się nie chce... I czasem mniej ludzi na MH zagląda. Można się było tego spodziewać.
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Zeti |
![]()
|
Dobra, więc, żeby rozkręcić interes, zabieramy się za wiosenną sesję Pucharu Pór Roku, powiedzmy, ze w ciągu tygodnia Gryfoni sformułują pytania (może wcześniej, im wcześniej, tym lepiej) a póżniej zabawa będzie się toczyła według starych zasad, z tą drobną modyfikacją, o której mówiłem w GP. OK?
I ja bardzo proszę, o zadanie Carmen San Diego. Jezeli nie pojawi się w ciągu kilku najbliższych dni, to ja wkleję jakieś obrazki. Ee, i hm, teraz pora Gryfonów na Eliksir. Jak mogłem przegapic, mogliście się dopominać na PM. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Eliksir został dodany ;d nad pytaniami się pomyśli ;p
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Zeti |
![]()
|
Carmen też ja dodałem, zaraz założę temat na PWMH, rozkręcimy tą zabawę.
Sa jeszcze jakieś wakujące zabawy? Kadr mają zadać Slytheriniarze. Ten post był edytowany przez Zeti: 05.04.2008 21:42 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
jeju, jeju. Kompletnie zapomniałam o Kadrze. Przepraszam
|
em |
![]()
|
ostatni post na forum krukonów był ponad miesiąc temu.
ja na przykład w taki puchar, jak ostatnio, to się bawić nie mam ochoty, jakbyś nam Zeti dodał to pół punktu za 'wymienienie nazwiska' Rasputina, jak mi to w PMce napisałeś, wynik byłby inny. poza tym chociażby brak jakiejkolwiek odpowiedzi na wyzwanie Ramzesa przez dłuuugi czas, wymarcie forum, aktywność zerowa, to chyba oznaki wymierania subforum. -------------------- |
harolcia |
![]()
|
Po części zgadzam się z Em. I mam pewna propozycję...
Zróbmy ten Wiosenny puchar. To będzie test na żywotność MH. Jeżeli zauważymy znikoma aktywność użytkowników, to możemy uznać projekt za zamknięty. Pozostawić go np. na pamiątkę potomnym z aktywnymi dwoma czy trzema tematami, np. Zagadki i noch etwas. Bo jeżeli mamy robić coś na siłę, to wydaje mi się to bezsensowne. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Rzeczywiście, (sub)forum na wymarciu. Jak nie będzie chętnych do zabawy to i tak nawet bez zamykania 3-4 osoby bawić się nie będą. -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Zeti |
![]()
|
O, matips, witam.
![]() Tak, zróbmy Puchar wiosenny, mam nadzieje, że to przyciągnie osoby do zabawy. Proszę zapoznać się z regułąmi, pojawiły się drobne zmiany, ale to tylko ze względu na sondę. Ale już coś się rozkręca. ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
witaaaam.
po obejrzeniu Death Note, Fullmetal Alchemist, Green Green, Naruto i Chobits stwierdzam że mogę robić coś jeszcze w internecie niż tylko oglądanie anime. xD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:07 |