Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nieee
zeti do jasnej anielicy ja cie blagam jak ozywienie mh = x razy wiecej dragonow to ja osobiscie zadzwonie do demka, zeby natychmiast to podforum skasowal. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
OK, więc ja najpierw biorę pod obserwację dragona, i tamtą odezwę kasuję. W sumie nie prowadziłem z nim dialogu, ale widzę zcasami ostatni post : dragon, wiec mam nadzieję, że coś się dzieje. - To chyba za wiele powiedziane, Ramzes
![]() prawie jak hiperbola ![]() harolcia Ten post był edytowany przez Ramzes: 13.06.2008 23:29 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym zauważyć, ze temat WD nie jest ponoć właściwym tematem do dyskusji. Nie bądźcie hipokrytami.
To ja dam podpowiedź, a właściwie rozwiązanie. Jest ono w kodzie strony (LPM -> pokaż źródło stron[u]y[/y]) , a dokładniej w pliku (można wpisać w pasku adresu) odpowiadającym za interakcję. A poza tym co o nim (zadaniu) sądzicie? Ten post był edytowany przez matips: 13.06.2008 19:57 -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
ekhem... tak nooo... tam tylko jedna linijka jest xD
-------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
kto wykasował Dragona?...
-------------------- |
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapewne em... ona przecież mnie tak uwielbia... I jeżem chce we mnie rzucać...
![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nie posiadam tej mocy. i to nie ja byłam od jeża.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, zablokować mu dostęp do subforum mógł tylko admin.
Usunąć z listy tylko prefekt (modzi też by mogli, ale nie powinni) I dowiem się wreszcie w jaki to sposób ktoś "usunął dragona"? wyjaśnione już. Ten post był edytowany przez em: 16.06.2008 08:08 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zeti, mógłbyś wyjaśnić, dlaczego wasze nowe wyzwanie jest pokroju artystyczno-twórczego? I kto je wygra? Ten, kto pierwszy przyśle ów utwór, czy ten, kto napisze go najlepiej? A jeśli ta druga opcja, to kto to będzie oceniał? Jestem za takimi inicjatywami, tj. rywalizacją na płaszczyźnie artystycznej, ale niekoniecznie popieram je w formie wyzwania. Zresztą pamiętasz chyba, że już jedno takie wyzwanie było autorstwa Gem (napisać mowę na rocznicę śmierci Prawie Bezgłowego Nicka bodajże). Nikt nic nie napisał.
Kocham język polski - w powyższym zdaniu występują trzy przeczenia ![]() Ten post był edytowany przez Ramzes: 16.06.2008 15:48 -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Kto otworzył temat z Wyzwaniami???
Może Zeti zapomniał zamknąć. Już zamknięte, dzięki za zwrócenie uwagi. Ramzes Miło, że się przydałam dragon, to owczarnia chciała w ciebie jeżem rzucić. em, żałujesz? Że nie posiadasz takiej mocy? Edit: Spacji już niet. Miętówka (jakby co). Ten post był edytowany przez Miętówka: 06.08.2008 08:47 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
em |
![]()
|
erm, jak już się edytujecie to się może podpisujcie, bo już potem nie wiem, kto zacz.
co to za przytyk w ogóle, czy ja coś takiego napisałam? po prostu nie lubię, jak się pisze o mnie, że wyrzucam czy banuję kogoś, bo takiej mocy nie mam. -------------------- |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale tylko ja tam edytowałem
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
mmkay, po prostu z tymi spacjami to sam widzisz, jak to wygląda :P
-------------------- |
hermionak |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
przepraszam kto jest prefektem huffelpuffu jestem nowa
-------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Prefektem Hufflepuffu jest Kit fanka i Przemek Z.
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
em |
![]()
|
Przemek i Kit fanka, już wyjaśnione przez PM.
-------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Ale to subforum i tak już umarło względnie.
Chyba, że się z dragonem (i Bonnie) podejmiecie je ożywić, co byłoby spełnieniem jednego z najstraszniejszych koszmarów em. Ale ja was wcale od tego nie odwodzę ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż, chyba muszę się zgodzić z moją przedmówczynią.
Kwestia ta już była choć raz poruszana i szczerze wątpię, żeby udało nam się osiągnąć poziom sprzed kilku miesięcy. Umarło, albo jeszcze dogorywa w męczarniach. I nie widzę dla niego jakichkolwiek perspektyw. Pomysły się już chyba wyczerpały. I zapał też. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ale miło było
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Nie przeczę,miło było. W końcu stworzyliśmy coś razem.
![]() Ten post był edytowany przez harolcia: 06.08.2008 11:49 -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Miętówka |
![]()
|
Krótki był tego żywot, ale my też mamy życie poza Forum i często nie mamy czasu.
Było mi bardzo miło być członkinią naszego Forumowego Hogwartu. Dziękuję bardzo Przemkowi i Kit, oraz Tajemniczej! To takie moje oficjalne pożegnanie z Magicznem Hogwartem. Może skrócimy męczarnie Subforum? Co wy ma to?? -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
em |
![]()
|
e tam. iluzja wisi, to tez moze. co najwyzej zamknie sie wiekszosc nieaktualnych juz tematow, ale niech wisi, ku szczytnej archiwizacji :>.
-------------------- |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja również dziękuję wszystkim Puchonom za te kilka miesięcy naprawdę dobrej zabawy. Poznałam sympatycznych oraz inteligentnych ludzi i niczego nie żałuję. Dobrze mi się z Wami "mieszkało" w naszej Kryjówce
![]() Jeżeli nie uda się nam wskrzesić zapału, to trudno, ale postuluję za zachowaniem wszystkiego. Niech będzie taka przyjemna pamiątka "dla potomnych" ;]. Subfora czterech domów też niech pozostaną. Przyznaję że wciąż do swojego czasem zaglądam, ot tak poczytać, powspominać. Niech zostanie. -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
harolcia |
![]()
|
'Ku pokrzepieniu serc' to zostawmy.
Było miło XD -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
em |
![]()
|
to skoro tak, zamykam tematy na głównym forum zabawy, bo skoro się nie toczy, nie nie będzie łupem dla archeologów :) w miarę potrzeby prefekci mogą je otwierać i w nich pisać.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 15:39 |