Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Się nostalgicznie zrobiło. Niech subforum zostanie. Jakby nie patrzeć, już teraz jest przyjemną pamiątką, a miło sobie poczytać jednak stare dyskusje.
Swoją drogą, zapis w regulaminie o wyciąganiu konsekwencji w stosunku do ucznia, który przekroczy 40 postów w ciągu doby, wygląda teraz groteskowo ![]() Ten post był edytowany przez Ramzes: 07.08.2008 01:12 -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
zamknęłam wszystko oprócz zagadek - bo to zabawa starsza niż MH i wrzucam ją z powrotem na FG i tematów związanych z klubem luny - zostawiam decyzję Przemkowi.
czyli niniejszym pogrzebaliśmy MH. a, i z oczywistych względów nie zamykam tego tematu :). Ten post był edytowany przez em: 07.08.2008 01:20 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niestety, Magiczny Hogwart zamarł. Szkoda, ale trudno - cisza stała się tu faktem.
Dziękuję wszystkim Gryfonom, a w szczególności: Harolci, Matipsowi, Avadzie, Kaszolce, Asiatal, Mike, Hazel, Claudii ![]() Dziękują za miłą współpracę innym prefektom: założycielca Aylet, Harolci Przemkowi, Hiobowi, Kit Fan, Ramzesowi, Katarnowi, Zakohanej i Gem. Było bardzo miło, zabawnie, żywo (tak, tak, do premiery DH bardzo żywo) Myślę, ze było warto. Ale, ze każdy ma sowje zycie, i nie zawsze może wejsć na forum, MH upadł. Ale zostawmy go, niech bedzie. Może kiedyś jeszcze ruszy? W każdym razie jest miłą pamiątką. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
o, to wygraliśmy Puchar Domów? Nawet nie wiedziałam
![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Puchar według planu miał się zakończyć 20 czerwca o północy, albo w południe (dokładnie nie pamiętam) I zwycięzcą miał być dom z największą liczbą punktów. Więc chyba Gryfoni wygrali. Mimo braku oficjalnego zakończenia, gali wręczenia pucharu, itp.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Szkoda, że to już koniec... Tak dobrze się bawiłam... Dziękuję wszystkim Gryfonom, za to, że istnieją i całej reszcie. Przy was zapominałam o rzeczywistości i przenosiłam się do świata Magii. Dziękuję raz jeszcze
![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Drowning in your desperation... |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
geez, musicie być tacy patetyczni? z forum odchodzicie czy co?
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
That's what SHE said!
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
ktoś musiał.
-------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
em, to taki mały pogrzeb był
![]() BTW Widzę, że otworzyłaś temat o IŚ. Znaczy nie wiem, czy to ty, w każdym razie został otwarty. Fajnie ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Zeti |
![]()
|
ja otworzyłem, bo uznałem, ze to taki lużny temat, nie zabawa MH, tylko coś do dyskutowania. Niech sobie zostanie.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
przeniosłam więc na FG, skoro chcecie dyskutować (jest jeszcze o czym?). tutaj otwarty zostaje tylko ten temat i tego się trzymajmy.
-------------------- |
hermionak |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
puchoni sa na 2 miejscu ale fajnie
-------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Zamknąłem Klub Luny Lovegood.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 09.09.2008 19:31) Jeśli można spytać to dlaczego ? Wiem ,że nie udzielałam się w KLL . Po prostu dlatego ,że po zgłoszeniu się do niego nikt nic tam nie pisał. Jak czytałam co tam piszecie wydawał mi się fajny ![]() -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
em |
![]()
|
QUOTE Wiem ,że nie udzielałam się w KLL . Po prostu dlatego ,że po zgłoszeniu się do niego nikt nic tam nie pisał. dlatego. -------------------- |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
No wiem ale jak by stworzyć jakąś fajna dyskusje to z pewnością dużo osób by pisało.
Nie jestem tego pewna ale może by się udało ![]() -------------------- Członkini KLL
em |
![]()
|
wisiało otwarte jak długo? moim zdaniem wystarczająco długo, Przemka najwidoczniej też. był czas na dyskusje, przecież nie potrzeba odgórnego pozwolenia, żeby dyskutować.
-------------------- |
mroffka |
![]()
|
No dobra masz rację
![]() -------------------- Członkini KLL
hermionak |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 09.09.2008 18:31) Dlaczego ? za mało członków czy za mało chętnych ![]() ![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
![]() *po namyśle* ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
hermionak |
![]()
|
Cholibka kiedy będą sprawdziany na Quiddicha ? Bo nikt o tym nie mówi a muszą byc bo muszę się sprawdzić
![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Generalnie można by zrobić jeszcze jedną edycję MH...
-------------------- ![]() |
hermionak |
![]()
|
no można by było zrobić MH
![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
em |
![]()
|
mnie się wydaje, że nie ma ducha w narodzie
ale może się mylę -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 15:39 |