Przegląd Filmów Animewanych -> Studio Ghibli!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przegląd Filmów Animewanych -> Studio Ghibli!
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ejho - za tydzień rozpoczyna się Przegląd filmów Anime studia Ghibli :]. Niesamowita szansa obejrzenia np. "Mój sąsiad Totoro" w kinie ^^.
Wszystkie filmy, które będą wyświetlane (oraz daty projekcji W WARSZAWIE) to: » MÓJ SĄSIAD TOTORO --- 28.09-30.09 » SPIRITED AWAY - W KRAINIE BOGÓW --- 28.09-30.09 » NAUSICAÄ Z DOLINY WIATRU --- 02.10-04.10 » RUCHOMY ZAMEK HAURU --- 02.10-04.10 » LAPUTA – PODNIEBNY ZAMEK --- 05.10-07.10 » OPOWIEŚCI Z ZIEMIOMORZA --- 05.10-07.10 Więcej informacji albo w temacie -> http://strefarpg.net/index.php?showtopic=6116 Albo na stronie Przeglądu -> http://przegladanime.pl (tam też znajdziecie daty projekcji w kilku innych miastach) Polecam - tak tym, którzy oglądali, jak i wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali ^^ NAPRAWDE WARTO ![]() Cena karnetu na wszystkie 6 filmów to 48 zł niezależnie od miasta -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
++
właśnie chciałem ponarzekać, czemu takie entertejmenty godne uwagi mają miejsce tylko w warszawie, ale przed chwilą zapoznałem się z rozpiską miast. bardzo, bardzo fajny pomysł, sprawa, etc. Ten post był edytowany przez GrimmY: 22.09.2007 00:10 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Chyba się wybiorę. Co prawda większość widziałam, ale miło sobie odświeżyć znajomość na dużym ekranie (o ile ekran w kinie Pod Baranami można nazwać dużym)
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Opowieści z ziemiomorza można sobie spokojnie darować imho. Są beznadziejnie moralizatorskie. Od razu widać że tego filmu nie robił miszczu Hayao.
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Biore dzide i ide.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:35 |