Dom Lalek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dom Lalek
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mieszkam w pudełku
z wyciętym otworem w tekturce w tym miejscu wdycham powietrze a śpię w lewym górnym rogu bo na podłodze rozbiły się bajki i kilka słoików po konfiturze wycinam więc nowe historie a nie jest to proste gdy ma sie plastelinowe dłonie a nożyk sam rośnie i czasem obcina mi włosy albo paznokcie raz nawet podciął mi gardło miałam szron w ustach i zimne skronie -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Super do i od pewnego momentu.
Nożyk wedlug mnie kiepski, meldodramatyczny.Psuje efekt . Koncowka świetna, ale mozna bylo doprowadzic do niej inaczej. |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trochę nierówny. Zwrot o rozbitych bajkach jakby nie pasujący do stylistyki utworu, pomysł ciekawy, końcówka też ok. Podoba mi się forma, ale tak jak mówię: parę nietrafnych zwrotów, aczkolwiek nożyczki jak najbardziej mi się podobały.
W skali szkolnej 4/6 Ten post był edytowany przez Katarn90: 22.10.2007 16:41 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() ha! |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz ma w sobie coś. I pomysł ciekawy:). A zwłaszcza podobał mi się początek (do lewego rogu)
I zakończenie jest inne. Może odpychające, albo i nie, ale jest inne... Jeszcze nie wiem, jakie Ten post był edytowany przez harolcia: 23.10.2007 21:42 -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobry.
tak, dobry. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
ooo, kogo witam, kogo goszczę...
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
na herbatkę wpadłam.
nic sie u Was nie zmieniło. witam, witam! -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 04:15 |