Piosenki - Skojarzenia.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piosenki - Skojarzenia.
Talaith |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 18.12.2007 ![]() |
Jako iż zaliczyłam swój pierwszy post, notabene w dziale dotyczącym VII tomu, postanowiłam stworzyć nowy temat. I tutaj pojawiają się schody, bo nie wiem czy taki już był. Jeśli był trudno, ten się zlikwiduje. Ja w każdym razie nie widziałam takiego na magicznych. Rzecz jest bardzo prosta. Otóż wpisujemy tu piosenki, które w jakiś sposób kojarzą nam się z HP.
Tak więc zaczynam. Wypisuję autora - tutuł - skojarzenia. James Blunt - I Really Want You - Ron do Hermiony James Blunt - Goodbye My Lover - Harry i Ginny James Blunt - So long, Jimmy - James. Chociaż bardziej pasuje do niego sam refren. The Last Goodnight - Pictures Of You - nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z Hermioną i Ronem. Nickelback- Far Away - Remus i Tonks Jojo - Too little, too late - Jim i Lily The Rembrants - I'll be there for you - huncwonoci Maroon 5 - She will be loved - Ron do Hermiony Na razie tyle. Jak się coś przypomni - dopiszę. Pozdrawiam. |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
raczej to już było.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
mam deja vu (tak się to pisze??
![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Oj, na pewno było, po co się dublować? w tamtym temacie przecież napisał, żeby go usunąć a ten zostawić... jeśli chodzi o podobny temat na forum, stworzony przez kogoś innego to nie zauważyłem... ja miałbym wiele propozycji ale niestety tylko i wyłącznie związanych z VII tomem ![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:04 |