...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Kilka lat mam ponad dziesięć
i w tej swojej kategorii raczej się nieswojo czuję bo wypełnia mnie ta zwykłość co niweczy wszystkie plany Ponad dziesięć lat mam kilka i smakuję nowych rzeczy by potwierdzić w przekonaniu o istnieniu oraz sensie Mam lat kilka ponad dziesięć i się ciągle zastanawiam o czym mówią te piosenki których refren słowo miłość * a miałam zamiar już was nie męczyć tymi głupotami. No ale trudno, zbyt słaby mam charakter ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Całkiem niezła ostatnia zwrotka. Ma potencjał piosenkowy. Chociaż cały wiersz natychmiast skojarzył mi się piosenką CKOD: "Dwadzieściakilka lat i żadnych perspektyw..." =P
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ogólnie niezłe. Bardzo rytmiczny, fajny pierwszy wers w różnych wydaniach, celna ostatnia zwrotka. Ale czegoś w nim brakuje, choć nie bardzo jestem w stanie powiedzieć czego. Może chodzi o wrażenie, jakby tekst był wstępem do wywodu znacznie dłuższego?
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 03:41 |