Drugi Dzień świąt
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Drugi Dzień świąt
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 11:56 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie lubię takich zabiegów
ale bardzo dobrze zastosowane, broni się -------------------- ![]() ha! |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
może to dla wizualnej atrkcyjności jest, ale jednak wydaje mi się gdyby było napisane tak jak ma być czytane byłoby o niebo lepiej. Konkretne
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nie zgadzam się z poprzednikiem, taka forma buduje właśnie nastrój i pozwala to dobrze odebrać.
Eksperymentujesz Przemku, i wydaje mi się, że eksperymenty nigdy nie będą tak dobre, jak naprawdę Twoje wiersze. Ale obroniłeś się. Tylko z mojej strony, bez zachwytu. |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się podoba i zgadzam się z Mary - ma to swój urok. I ogólnie lubię takie zabiegi, sama kiedyś z tym próbowałam ale mi to nie wychodziło tak fajnie jak tobie. Naprawdę dobry wiersz.
![]() |
Deletrix Mordvered |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Z Królestwa Zołz Płeć: Kobieta ![]() |
A ja uważam to za interesujące. Eksperymenty są oznaką szukania czegoś dla siebie, własnego stylu i odkrywania coraz to nowych rzeczy. Za zabawą słowem jestem jak najbardziej na TAK.
-------------------- Analizy Spółki z Ograniczoną Odpowiedzialnością - SZOO
,,Prawdziwego Krukona można rozpoznać na pierwszy rzut oka. Nie po naszywce na szacie, o nie! Wystarczy sprawdzić, czy podejrzany o krukoństwo osobnik ma podkrążone oczy. To jeden z symptomów. Cóż, żaden godny następca światłej Roweny nie oprze się urokowi ksiąg, a czymże przy płonącej lampie wiedzy niknące w woskowej kałuży płomyki świec?'' Bezsenność, Este ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:10 |