Zlot Siódmotomowy, na okazję premiery 25/26.01
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zlot Siódmotomowy, na okazję premiery 25/26.01
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
szykujemy się na jakąś zbiorową magiczną premierę siódemki? wspólny wypad do megastore w krk na przykład? :>
Ten post był edytowany przez em: 06.01.2008 02:14 -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Zwłaszcza w KRK, no doprawdy.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
zwłaszcza w krk
![]() dla mnie świetna, dwa dni po egzaminie z historii polski, więc pełen luz. zresztą, można tak tylko wyskoczyć w okolicach północki, nie trzeba siedzieć do rana czy coś ![]() -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Nie kuś, nie kuś
![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(em @ 04.01.2008 20:45) o, dobrze, że podbiłaś. szykujemy się na jakąś zbiorową magiczną premierę siódemki? wspólny wypad do megastore w krk na przykład? :> Ja bardzo chętnie. Nie przewiduję żadnych perturbacji związanych z terminem. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
yeah, no to jesteśmy dwie. ktoś jeszcze?
może w Bieszczadach: http://wypoczynek.turystyka.pl/bieszczady.html krakusy i okolice, budzić się :> ostatnia taka okazja Ten post był edytowany przez vampirka: 06.10.2016 14:11 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
W ogóle można by się pokusić o jakiś mini-zlot. Jak coś, to mogę załatwić nocleg, nie u siebie niestety, bo u mnie w mieszkaniu miejsca nie ma, ale u znajomych. Albo w biurze, bo w weekendy i tak nie ma tam nikogo a klucze mam
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
tak, tak, tak zróbmy! mój horoskop na styczeń mówi, że w drugiej połowie miesiąca poznam nowych ludzi :>
ja u siebie nocować też raczej nie mogę... Dominika :/ ps. wydzielę, żeby było bardziej widoczne ![]() -------------------- |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Noo gdybym był z Krakowa to bym się pokusił ale, że nie jestem
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
ja chce ja chche. ale w warszawie. xD
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Tak, ale błagam inny dzień. 25-30 to u mnie czas examów. Po 30ym do 14ego jestem wolny...
-------------------- ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
ale wtedy będzie po premierze ^^
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ale się spotamy wszyscy i będzie Magicznie XD
-------------------- ![]() |
hazel |
![]()
|
Jak będzie w Kraku, to ja mogę nawet co dzien sie spotykać.
Poza tym 26 to sobota jest. Kto by się uczył w sobotę? -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ginnusia |
![]()
|
A kiedy mam się niby uczyć?
![]() |
Aylet |
![]()
|
po spotkaniu ^^
-------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
Dziś zobaczyłam, że w księgarniach Świata Książki w dniu premiery będzie można wygrać wycieczkę do Londynu. Kuszą, kuszą.
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
To co? W Wawie ktos idzie o polnocy?
Ja mam blisko, z ciekawosci pojde popatrzec. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ginnusia |
![]()
|
Zastanawiam się, czy w ogóle będą jakieś imprezy potterowskie, żałoba narodowa jest.
|
em |
![]()
|
jak coś - ja jestem z siostrą na rynku w megastorze. pewnie gdzieś od 18 będziemy koczować
![]() Informujemy, że premiera książki "Harry Potter i Insygnia Śmierci" odbędzie się w salonach Empik w zaplanowanym pierwotnie terminie czyli o północy 25/26 stycznia 2008 roku. nie wiem, jaki tekst był tam wcześniej, weszłam dzisiaj po południu na stronę empiku i jest tam to. z obecności sformułowania "w zaplanowanym pierwotnie terminie" wnioskuję, że jest to informacja po ogłoszeniu żałoby. Ten post był edytowany przez em: 24.01.2008 23:44 -------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
właśnie wyobraziłam sobie Ciebie z kocykiem, takim w kratę i termosem herbatki. Zziębnięta i mokra, ale szczęśliwa, bo na 10 miejscu (niektórzy przyszli o 6.00 )
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja rozumiem stac od 5 rano do 12 w poludnie pod NBP w grudniu zeby kupic 1 (slownie: jedna) monete, bo sam praktykowalem. Ale koczowac ze wzgledu na ksiazke? Nie...
em: nie pamietam skad jestes. krakowski rynek czy warszawski? Bo na warszawski to chyba empiku nie ma ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
krk, jak widać po pierwszym poście
![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
Ja będę w GK, ale to pewnie koło północy dopiero. jak sie moja siostra bedzie chciała ruszyć z miejsca, to w sumie mogę być na rynku.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:21 |