Pilnie Potrzebuje Pomocy, Praca na socjologie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pilnie Potrzebuje Pomocy, Praca na socjologie
Dosiaczek |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.01.2008 ![]() |
Cześć mam do Was prośbę. Jestem na 1 roku studiów pedagogicznych i mam prace z socjologi i temat MAGIA W XXI WIEKU niby z pozoru prosty temat ale.... no własnie mam problem. mam wstep w ktorym napisalam ze mimi tego ze zyjemie w dobie komputerów w naszym zyciu gosci magia, wierzymy w horoskopy w magie koloró kamieni i uzdrawiajaca moc ziół (troche mam wiecej ale pisze po skrócie) a i jak napisać jakies rozwiniecie help
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
i szukasz pomocy na forum o Harrym Potterze?
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale dlaczego na MH, a nie na TS?
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
tej, faktycznie.
hogwart też uczelnia -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ano niby uczelnia, ale nauczycieli nie ma.
Tylko ośmioro prefektów. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Dosiaczek |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.01.2008 ![]() |
czy normalni ludzie czytają hp?? uważajcie bo odlecicie na miotle?? a szczeze mówiąc wpisujac w google magia wyswietla sie ten link do strony a nie o hp
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
To jest forum (generalnie rzecz biorąc) o HP. Raczej trudno Ci tu będzie znaleźć pomoc w Twojej sprawie.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
A poza tym temat nie na MH.
Jeżeli jakiś mod globalny zechce to przenieść na TS, to bardzo proszę. W przeciwnym wypadku zamykam. Już zamknęłam - Aylet. w razie czego można otworzyć ponownie. Ten post był edytowany przez Aylet: 15.01.2008 18:35 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:24 |