Kwestionariusz, potem usune
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kwestionariusz, potem usune
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
mam prośbę do osób które mieszkają w warszawie albo w niej były, żeby odpowiedziały na parę pytań (do szkoły mi potrzebne).
Ponizej podane są okreslenia miasta Warszawy, z kazdej grupy wybierzcie jedno ktore uwazacie za najodpowiedniejsze. i tak: Miasto: 1. ciche - senne - hałaśliwe - tętniące życiem 2. przytłaczające - interesujące - nudne - uspokajające 3. pobudzające - kojące - usypiające - męczące 4. kolorowe - spokojne - bezbarwne - krzykliwe 5. uporządkowane - chaotyczne - urozmaicone - monotonne z góry dziękuję za pomoc ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, probujemy sobie przypomniec Wawę. Ogolnie nie podobala mi sie xD
Ok. 1. senne 2. nudne 3. męczące 4. bezbarwne 5. chaotyczne to zes poszalala ![]() Ten post był edytowany przez Child: 22.01.2008 02:40 -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Miasto:
1. hałaśliwe 2. interesujące 3. męczące 4. krzykliwe 5. monotonne -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
(nastepnym razem gdy bedziesz przejezdzac przez Wawe - daj znac estieju)
1. hałaśliwe 2. nudne 3. męczące 4. krzykliwe 5. urozmaicone Z gory ostrzegam, ze odpowiedzi podyktowane sa mieszkaniem w centrum i ogolnym spieciem sesyjnym. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. hałaśliwe
2. nudne 3. męczące 4. bezbarwne 5. monotonne wieśszawa taka XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
1. hałaśliwe
2. interesujące 3. męczące 4. krzykliwe 5. chaotyczne -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
1. hałaśliwe
2. przytłaczające 3. męczące 4. bezbarwne 5. chaotyczne |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
1. hałaśliwe
2. interesujące 3. męczące 4. kolorowe 5. urozmaicone Ponad miesiąc tam spędziłem, ale mało zwiedzałem. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Podobnie jak estiej, przejazdem kilkakrotnie:
1. hałaśliwe 2. interesujące 3. pobudzające 4. krzykliwe 5. chaotyczne -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. hałaśliwe
2. przytłaczające 3. pobudzające 4. krzykliwe 5. chaotyczne -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. hałaśliwe
2. nudne 3. pobudzające 4. bezbarwne 5. chaotyczne |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
1. tętniące życiem
2. przytłaczające 3. męczące 4. kolorowe 5. chaotyczne Byłam dwa razy, ale co tam ![]() -------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
1. tętniące życiem
2. interesujące 3. męczące 4. kolorowe 5. urozmaicone |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
1. hałaśliwe
2. interesujące 3. męczące 4. kolorowe 5. urozmaicone -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Miasto:
1. hałaśliwe 2. przytłaczające 3. pobudzające 4. bezbarwne 5. chaotyczne -------------------- ![]() ha! |
BlueTombstone |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 01.01.2008 Skąd: Olsztynek Płeć: Kobieta ![]() |
Miasto:
1. hałaśliwe 2. przytłaczające 3. męczące 4. krzykliwe 5. chaotyczne (perspektywa osoby, która spędziła tam 2 tygodnie i miała serdecznie dość ![]() -------------------- ![]() ![]() |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Miasto:
1. hałaśliwe 2. przytłaczające 3. męczące 4. kolorowe 5. chaotyczne ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odpowiedź jedynie na podstawie jednodniowego pobytu w centrum:
1. hałaśliwe 2. interesujące 3. męczące 4. bezbarwne 5. urozmaicone -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
1. hałaśliwe
2. przytłaczające 3. męczące 4. bezbarwne 5. chaotyczne byłam dzień w konstancinie (co się pewnie nie liczy), dzień w centrum, dzień na finale w pałacu staszica (+centrum w przerwie). -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
okej, dzieki wszystkim, tyle mi wystarczy
![]() |
Neonai |
![]()
|
warszawa jest postrzegana jako miasto o wysokim i negatywnym dynamizmie.
[hurej psychologia srodowiskowa!] |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czy grupa reprezentatywna nie sklada sie z okolo tysiaca osob? :P
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
ciiicho. u mnie z dwudziestu
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wyczuwam dorabianie wynikow. ja tak zaliczylem wzorowo jakies smieszne opracowanie eksperymentu ;d
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miasto:
1. tętniące życiem 2. interesujące 3. pobudzające 4. krzykliwe 5. urozmaicone Widze że stary temat ale daję;d Tak wogóle, to Neonai mieszka abrdzo blisko mnie jak patrzyłem na gronie ( ja-skrzyżowanie Okopowej i Solidarości) -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:24 |